Ζώδια | Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-02-2020)

Κριός

Σήμερα το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές και συγκεκριμένα στις οικονομικές σας εξελίξεις, θα εμφανιστείτε ενθουσιώδεις, θα τον κυνηγήσετε τον στόχο σας. Σε περίπτωση που επιδοθείτε σε επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω σκεφτείτε με ορθολογισμό. Σε θέματα που υπάρχουν εμπόδια δεν θα πρέπει να απογοητευτείτε, κινηθείτε μεθοδικά, όλα θα πρέπει να γίνουν μέσα σε ισορροπημένα πλαίσια χωρίς ακρότητες. Θα στρέψετε τα ενδιαφέροντα σας σε χρηματικά ζητήματα, ίσως να προχωρήσετε σε αγορές ή πωλήσεις. Στόχος σας θα είναι να διευρύνετε τις προοπτικές, να βελτιωθείτε οικονομικά και να εξασφαλίσετε. Ανοίγονται καινούργια ενδεχόμενα, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά, οι συμφωνίες που θα κλείσετε θα αποδειχτούν προσοδοφόρες.

Ταύροι

Ακμαία, ανέμελη και απελευθερωμένη θα είναι η διάθεση σας, δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους καινούργια όνειρα. Ένα συγκεκριμένο επαγγελματικό άνοιγμα που θα προκύψει από δικές σας πρωτοβουλίες θα δημιουργήσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, στόχος σας θα είναι να αυξήσετε τα κέρδη σας. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διευρύνετε τον επαγγελματικό σας κύκλο, η στάση σας θα είναι κοινωνική, θα σας εμπιστευτούν οι καινούργιοι συνεργάτες που θα αποκτήσετε. Στον οικογενειακό σας τομέα, ένα έντονος διάλογος ίσως να σας κάνει να νιώσετε πως υπάρχει χάσμα μεταξύ σας, θα υπάρξει δυσκολία συνεννόησης και κατανόησης. Προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, προσπαθήσετε να πράξετε με συναισθηματική ωριμότητα, δώστε σημασία στα παράπονα που θα ακουστούν.

Δίδυμοι 

Οι συγκυρίες θα δημιουργήσουν ανοίγματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας, ανανεώνεται το σκεπτικό σας, τώρα βασική σας προτεραιότητα θα είναι να διεκδικήσετε και να εξελιχτείτε με στόχο την προσωπική σας βελτίωση επαγγελματική και οικονομική. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν νέες συνεργασίες, οι προτάσεις σας θα είναι ουσιαστικές και άμεσες. Η επαγγελματική σας πορεία μπαίνει σε τροχιά σταθερότητας και μελλοντικής εξέλιξης. Σε κοινωνικό επίπεδο εκδηλωτική θα είναι η στάση σας, με δεκτικότητα θα χειριστείτε τις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Η αναπτερωμένη σας διάθεση θα σας βοηθήσει να βγάλετε στην επιφάνεια την αυθόρμητη πλευρά του χαρακτήρα σας, ο τρόπος που θα μιλήσετε και θα προσεγγίσετε θα κερδίσει τις συμπάθειες.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Δε θα είναι κλειστή η μέρα σας, θα προκύψουν ευχάριστες συναντήσεις, η διάθεση σας θα είναι δραστήρια και επικοινωνιακή, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν καινούργια ενδεχόμενα. Η ανάγκη σας για ηρεμία και ξεγνοιασιά θα δώσει ώθηση στις ενέργειες σας, θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάποια συγκεκριμένα θέματα κυρίως υγείας και ψυχικής ισορροπίας. Τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογική σας υγεία και σας ωθούν σε ανισόρροπες πράξεις ή επιλογές. Τη σταθερότητα και την αρμονία θα αναζητήσετε και επειδή οι πράξεις σας θα είναι ανάλογες με τις προσωπικές σας ανάγκες, γι αυτό θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από τις αρνητικές συνθήκες. Κοινωνικές συναντήσεις θα σας αναζωογονήσουν, ασχοληθείτε με την ψυχαγωγία και την εσωτερική σας ισορροπία.

Λέων

Επικοινωνιακή θα είναι η διάθεση σας, συγκαταβατική και πρόθυμη θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να συνεργαστείτε. Λύνεται διαφωνία ή δυσκολία που υπήρχε στον εργασιακό σας χώρο, θα προκύψουν ξεκαθαρίσματα, θα ακουστούν παράπονα και υποσχέσεις. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, θα την δεχτείτε με ευχαρίστηση, σας φανερώνω πως το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει της οικονομικές σας απαιτήσεις. Προσοχή σε σπατάλες και σε ανούσιες αγορές, δείξτε σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Θα έχετε την επιθυμία να ξοδέψετε και να ανανεωθείτε ωστόσο βάλτε κάποιο όριο. Θετικό αποτέλεσμα θα έχουν οι επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά, οι συμφωνίες που θα κλείσετε θα ανοίξουν προοπτική οικονομικής ανόδου.

Παρθένος

Μεθοδική και ειρηνική θα είναι η στάση σας, οι αντιξοότητες και τα εμπόδια δε θα πρέπει να σας απογοητεύσουν. Σήμερα δε θα έχετε καμία διάθεση να φθείρετε την ψυχολογία σας, θα αναζητήσετε ψυχικές διεξόδους, στόχος σας θα είναι η ηρεμία και η ανανέωση. Σε οικογενειακά σας θέματα, αν είστε τσακωμένοι με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο η συμπεριφορά σας θα πρέπει να είναι συγκαταβατική και όχι αντιδραστική. Κλείνουν με ενθαρρυντικό αποτέλεσμα χρηματικές υποθέσεις ή διακανονισμοί, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Τα χρήματα που θα εισπράξετε προσπαθήστε να τα χειριστείτε με σύνεση. Εσείς που βρίσκεστε σε στάδιο διαπραγματεύσεων, οι πληροφορίες που θα πάρετε θα σας βοηθήσουν να σκεφτείτε με ορθολογισμό, δε θα αποδειχτούν λάθος οι επιλογές σας.

Ζυγός

Σήμερα οι σκέψεις που θα κάνετε ενδεχομένως να κλονίσουν την αυτοπεποίθηση σας, δε θα έχετε λόγο να εστιάσετε σε απογοητεύσεις και αρνητικές εκδοχές. Τα συμβάντα θα σας φέρουν ανοίγματα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε το πλαίσιο μια συγκεκριμένης επαγγελματικής σας συνεργασίας, αν υπάρχουν όροι γίνονται πιο ευνοϊκοί, συμφέρουσες θα είναι οι διαφοροποιήσεις που θα προκύψουν. Επικοινωνιακή θα είναι η μέρα σας, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και προτάσεις θα σας βάλουν σε σκέψεις, θα ανοίξουν καινούργιες προοπτικές θετικής εξέλιξης αρκεί να έχετε την αισιοδοξία και τη θέληση να δώσετε έκταση στις επαφές που θα προκύψουν. Η μέρα σας θα είναι γεμάτη, θα επικοινωνήσετε και να συναντηθείτε με φίλους, με συγγενικά ή αγαπητά σας πρόσωπα.

Σκορπιός

Εσείς οι απογοητευμένοι αποφύγετε να δώσετε έκταση στον πεσιμιστικό τρόπο σκέψης, θα σας δοθεί το έναυσμα να πάρετε τα πάνω σας. Εσείς οι δυναμικοί δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να προχωρήστε σε οικονομικές διεκδικήσεις, θα βρείτε πρόσφορο το έδαφος, θα υπάρξει θετικό άνοιγμα. Εσείς που θέλετε να ανοίξετε κουβέντα σχετικά με την αύξηση του μισθού σας ή των εισπράξεων σας, θα καταφέρετε να λάβετε θετικές απαντήσεις, οι υποσχέσεις που θα ακούσετε θα είναι αισιόδοξες. Εκφραστικότητα θα έχει ο λόγος σας, άνεση θα υπάρχει στη στάση σας, σε τυχόν διαπραγματεύσεις το αποτέλεσμα θα φτάσει το προσδοκώμενο. Η μέρα σας θα έχει ευχάριστες συναντήσεις, η αισιοδοξία που θα σας διακατέχει θα ανοίξει νέες προοπτικές σε θέματα κοινωνικών γνωριμιών. Διατηρήστε τη διάθεση σας θετική, θα προκύψουν ευχάριστα συμβάντα.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε τους στόχους σας, ανανεώνεστε και διαφοροποιείτε τα μελλοντικά σας πλάνα. Βασική σας ανάγκη θα είναι η οικονομική ευχέρεια και σταθερότητα, τολμηρές θα είναι οι ενέργειες σας, αυτή τη φορά οι στόχοι σας θα είναι πιο συγκεκριμένοι. Στα λόγια και τις προτάσεις σας θα βρείτε αποδοχή και έγκριση ωστόσο αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες, καλό θα είναι να μην σταθείτε μόνο στην επιφάνεια, ερευνήστε και φτάστε στο βάθος των καταστάσεων. Οι υποσχέσεις σας θα πρέπει να είναι βάσιμες και όχι παρορμητικές, στοχεύστε στην αποτελεσματική κατάληξη. Εσείς που αυτή τη στιγμή είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας κυνηγήστε την τύχη σας, στείλτε τα βιογραφικά σας, οι προσπάθειες σας θα βρουν πρόσφορο έδαφος.

Αιγόκερως

Καλό θα είναι να αποφύγετε τον αρνητισμό και τις απογοητευτικές σκέψεις. Ίσως για την ώρα σε κάποια θέματα να μην υπήρξε ικανοποιητικό αποτέλεσμα ωστόσο δε θα πρέπει να σκεφτείτε απαισιοδοξία, τις προσπάθειες σας αν τις συνεχίσετε θα δείτε πως υπάρχει η δυνατότητα αλλαγής και βελτίωσης. Σήμερα θα εμφανιστείτε παρορμητικοί, αντιδραστικοί, ενδεχομένως να λείπει η επιμονή και η αποφασιστικότητα, σας δίνω τη συμβουλή να μη δώσετε έκταση σε σκοτεινές εκδοχές. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στις σκέψεις σας και στις επιθυμίες σας, δεν αποκλείεται να νιώσετε ανικανοποίητοι, πρακτικά ίσως να πέσετε σε αδράνεια. Για σήμερα τουλάχιστον να αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις, μην αναλάβετε οικονομικά ρίσκα. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, διατηρήστε κοινωνική τη διάθεση σας.

Υδροχόος

Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας, θα ανακαλύψετε γεγονότα και καταστάσεις που ενδεχομένως να τα αγνοούσατε ως τώρα, κρυφές υποθέσεις θα βγουν στο φως, θα φέρουν αναθεωρήσεις τόσο στο σκεπτικό σας όσο και στις αποφάσεις σας. Τώρα θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε τα θέματα από την αντικειμενική τους πλευρά, θα εστιάσετε στη θετική όψη. Θα υπάρξουν συνειδητοποιήσεις, βγαίνετε από αυταπάτες που διατηρούσατε εδώ και αρκετά καιρό, τα νέα δεδομένα θα αλλάξουν τις απόψεις σας που έχετε για κάποια συγκεκριμένα άτομα. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλάβατε ποιον αξίζει να εμπιστευτείτε και ποιον όχι, ίσως να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε οριστικά σχέσεις ή συνεργασίες. Σήμερα μια συνάντηση θα αποτελέσει αφορμή μεγάλων αλλαγών.

Ιχθύς

Έμπνευση θα έχετε εσείς οι προσωπικότητες καλλιτεχνικής φύσης, πλούσιος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ξεκαθαρίσματα και υποσχέσεις. Να περιμένετε ευχάριστα συμβάντα, θα υπάρξουν θετικές αλλαγές τόσο σε αισθηματικά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικές υποθέσεις. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας είτε από μηνιαία έσοδα, είτε από επιπλέον απροσδόκητα κέρδη. Σήμερα θα δοθεί ικανοποιητική λύση σε οικονομικό πρόβλημα που σας δημιουργούσε άγχος για την μελλοντική σας πορεία. Ανεβαίνει η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι επαγγελματικές σας σχέσεις, κλίμα συνεργασίας θα υπάρξει στον εργασιακό σας χώρο. Δώστε σημασία στην πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα υπάρξει η δυνατότητα να αλλάξετε τις επαγγελματικές σας προοπτικές, ουσιαστικά θα πρόκειται για ένα ιδιαιτέρως εποικοδομητικό άνοιγμα.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου