Σήμερα η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο και περνά στον Υδροχόο με την πρωτοτυπία, την ελευθερία, και τον αλτρουισμό να έχουν τον πρώτο λόγο. Οι περισσότεροι του ζωδιακού κύκλου νιώθετε να είστε εσείς το κέντρο του κόσμου και διώχνετε κάθε φόβο ή αναστολή. Μπορείτε να διασκεδάσετε, να εκδηλώσετε τα ταλέντα σας και να απολαύσετε τον έρωτα και τις σχέσεις.

 

ΚΡΙΟΣ
Το εξάγωνο της σελήνης σε ευνοεί! Εμπνεύσεις της στιγμής μπορεί να αποβούν εξαιρετικά αποτελεσματικές στην ανάδειξη της δουλειάς σου και να θεμελιώσουν μια επιτυχία με εξαιρετική μελλοντική πορεία. Σε συναισθηματικό επίπεδο δεν θα πρέπει να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από αυτό που σε γεμίζει και σε κάνει ευτυχισμένη. Εάν το βρήκες, κράτησέ το πάση θυσία, εάν όχι, κάπου εκεί γύρω πρέπει να είναι και να σε  περιμένει.
Ευνοούνται: Προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Δοκιμάζονται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, εργασία και υγεία
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10

 

Advertisements

ΤΑΥΡΟΣ
Με την σελήνη στον Αιγόκερω, θα εκνευριστείς γιατί κάποιες αναποδιές και καθυστερήσεις θα σου δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα σε εργασιακό επίπεδο. Έλεγξε τις αντιδράσεις και τα νεύρα σου, γιατί θα επιβαρύνεις ακόμη περισσότερο το κλίμα. Μην φορτώνεσαι και με νέες αρμοδιότητες, γιατί η καθημερινότητά σου δεν αντέχει επιπλέον φόρτο εργασίας. Αναζήτησε την χαρά σε όσα καλά έχεις και μην γίνεσαι άπληστη.
Ευνοούνται: Παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή
Δοκιμάζονται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 13, 12

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Χρησιμοποίησε την φαντασία σου για να εκπλήξει ευχάριστα το ταίρι σου. Πλανητικά είναι μια πολύ καλή μέρα για να έρθεις πιο κοντά και να αναθερμάνεις την σχέση σου. Εάν είσαι single, ίσως να βρίσκεσαι στην αναζήτηση μιας νέας σχέσης τον τελευταίο καιρό, όντας έτοιμη να μοιραστείς τα συναισθήματα και την καθημερινότητά σου με κάποιο άτομο. Σήμερα είναι μια καλή μέρα να κάνεις μια σημαντική γνωριμία.
Ευνοούνται: Φίλοι και κοινωνικές ομάδες, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Δοκιμάζονται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 16, 10

 

Advertisements

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με το σημερινό πλανητικό η διάθεση και η ψυχολογία σου είναι σε κακή κατάσταση! Έχεις πάρα πολλά ανοιχτά μέτωπα. Μην δίνεις σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και απόφυγε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοίταξε την δουλειά σου, γιατί τα άστρα σου ανοίγουν καινούριους ορίζοντες. Απόφυγε να εκφράσεις την άποψή σου με έμφαση ή να ενεργήσεις βιαστικά!
Ευνοούνται: Καριέρα, κοινωνική καταξίωση, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά
Δοκιμάζονται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς
Τυχεροί αριθμοί: 27, 18, 9, 13, 14

 

ΛΕΩΝ
Η μέρα σε βοηθάει να πραγματοποιήσεις τα πλάνα σου, μιας και θα σου έρθουν όλα βολικά. Είσαι ένα άτομο που μπορεί να προκαλεί με την εκκεντρική του εμφάνιση ή συμπεριφορά, δεν παύεις όμως να έχεις πολλές συμπάθειες που θα σε βοηθήσουν. Οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα με την σελήνη στον Αιγόκερω θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από μακροχρόνια πνοή και να μην αντανακλούν μόνο τις τρέχουσες ανάγκες ή επιδιώξεις σου.
Ευνοούνται: Μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα, προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη
Δοκιμάζονται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά
Τυχεροί αριθμοί: 28, 19, 10, 1, 18

 

Advertisements

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η θέση του Δία από τον Τοξότη τονώνει την προσωπικότητά σου. Έχεις τονωμένη αυτοπεποίθηση και πιστεύεις ότι όλος ο κόσμος είναι στα πόδια σου. Προσοχή στις κινήσεις σου όμως, γιατί ένας λανθασμένος χειρισμός μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα… Κάποια μικρή αδιαθεσία ίσως σε ταλαιπωρήσει κατά την διάρκεια της μέρας. Ξεκουράσου και φροντίστε τον οργανισμό σου για να μην αφήσεις περιθώρια για επιδείνωση της κατάστασής σου.
Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 29, 20, 11, 2, 13, 16

 

ΖΥΓΟΣ
Η θέση του Κρόνου σε πιέζει συναισθηματικά! Κάποια κρίση ανασφάλειας ή πανικού δεν είναι απίθανη. Μην αφήνεις το συναίσθημα αυτό να σε παραλύσει και αναζήτησε βοήθεια σε άτομα που εμπιστεύεσαι, αγαπάς και σε αγαπούν. Θα πρέπει να επενδύσεις περισσότερο από τον χρόνο αλλά και την ενέργειά σου για να ενδυναμώσεις τις προσωπικές σου σχέσεις, οικογενειακές ή ερwτικές.
Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 20, 10

 

Advertisements

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Δίας σε τετράγωνο σου δημιουργεί ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα! Είσαι ανικανοποίητη  σήμερα και σε κακή διάθεση. Μέρα είναι και θα περάσει… Φρόντισε  να ασχοληθείς με κάτι που θα σου ανεβάσει το ηθικό. Ελευθέρωσε τις δημιουργικές σου δυνάμεις και το πνεύμα σου  για να βάλεις τα θεμέλια για μια νέα πορεία στην εξέλιξή σου. Δοκίμασε νέα πράγματα και δεν θα απογοητευτείς από τις εξελίξεις. Ένα νέο σου ταλέντο θα ανακαλύψεις που θα σε βοηθήσει να παρουσιάσεις μελλοντικά σημαντικά βήματα προόδου στον επαγγελματικό στίβο.
Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 18

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι μια μέρα γεμάτη προκλήσεις για σένα σήμερα με το τετράγωνο του Ουρανού στο ωροσκόπιο σου! Αισθάνεσαι κάποια ανασφάλεια, γιατί δεν ξέρεις  προς ποια κατεύθυνση να κινηθείς, προσπάθησε  όμως να είσαι ειλικρινής στην επικοινωνία σου. Ίσως να συνειδητοποιήσεις  το πόσες ευκαιρίες έχασες τον τελευταίο καιρό από έλλειψη δράσης ή από λανθασμένους χειρισμούς και θα τα βάψεις μαύρα σήμερα. Ό,τι έγινε, έγινε. Κοίταζε μπροστά.
Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Τυχεροί αριθμοί: 32, 23, 14, 5, 22, 10

 

Advertisements

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ανυπομονησία σε  πιάνει… με την σελήνη να κινείται  στο ζώδιό σου! Σε προβληματίζει το γεγονός ότι, ενώ έκανες ό,τι έπρεπε, τα πράγματα δεν λένε να αλλάξουν πορεία. Μήπως περιμένεις πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδρασή σου θα είναι αυτή που θα σε σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνεις  ρίσκα και ακολούθησε την διπλωματική οδό…
Ευνοούνται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα
Δοκιμάζονται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 24, 15, 6, 14, 10

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια έλλειψη ισορροπίας και κάποια δυσαρμονία δεν σε αφήνει να απολαύσεις μια μέρα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Με την θέση του Πλούτωνα στο Αιγόκερω, κάτι σε ενοχλεί, κάτι σου φταίει αλλά δεν μπορείς να αποφασίσεις . Το όραμα σου λείπει κατά την σημερινή μέρα και μπορεί μεν να δουλεύεις και να προσπαθείς  για το καλύτερο, εάν δεν ξέρεις όμως προς τα πού θέλεις να πάς, τα πάντα είναι ανώφελα.
Ευνοούνται: Επικοινωνίες, μικρά ταξίδια, αδέλφια και συγγενείς, συνεργασίες, θέματα γάμου
Δοκιμάζονται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα
Τυχεροί αριθμοί: 25, 16, 7, 15, 10

 

Advertisements

ΙΧΘΕΙΣ
Εάν αφεθείς και αντιδράσεις αυθόρμητα θα κάνεις ένα μεγάλο επικοινωνιακό λάθος στον τομέα της καριέρας σου σήμερα. Χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς και διπλωματική γλώσσα… Εάν είσαι σε μια σχέση θα πρέπει να δείξεις υπομονή και εμπιστοσύνη στον σύντροφό σου, ειδικά εάν βρίσκεται στα πρώτα της βήματα η σχέση σου. Με την θέση του Ερμή σε στάση μην ρισκάρεις!
Ευνοούνται: Η υλική ασφάλεια και τα υλικά αγαθά, εργασία και υγεία
Δοκιμάζονται: Προσωπικότητα, προσωπική  λάμψη, συνεργασίες, θέματα γάμου
Τυχεροί αριθμοί: 26, 17, 8, 14, 12

 

πηγη

Advertisements