Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (08-12-2019)

Κριός

Advertisements

Μην υπερβάλλετε στην συμπεριφορά και τις επιλογές σας σήμερα φίλοι Κριοί, μπορεί για εσάς να είναι διασκεδαστικό, για τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν όμως, ίσως είναι κουραστικό και καθόλου ευχάριστο. Ισορροπήστε και ηρεμήστε από τον φόρτο εργασίας και τις υποχρεώσεις σας, ανοίγοντας την αγκαλιά σας στην συντροφικότητα του δεσμού σας, αφήστε πίσω σας όσες καταστάσεις και θέματα σας διχάζουν, εξομολογηθείτε τις επιθυμίες και τις αποφάσεις σας στο ταίρι σας, μην δείχνετε βιασύνη και επιπολαιότητα.

Ταύρος

Τίποτα και κανείς, δεν μπορούν να αλλάξουν σήμερα αγαπητοί Ταύροι τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητά σας να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες στην δουλειά σας και την συναισθηματική σας ζωή, να στολίσετε τον αγαπημένο σας χώρο με πολύχρωμες ιδέες, να ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση. Δείξτε ανιδιοτελώς την αγάπη σας στο άλλο σας μισό, μην περιμένετε ανταλλάγματα για την πίστη, την δοτικότητα και την αφοσίωσή σας σε μια ερwτική σχέση που καλύπτει τις ανάγκες της καρδιάς σας.

Δίδυμοι 

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας φίλοι Δίδυμοι, ίσως προκαλέσουν έντονες καταστάσεις και προστριβές στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, αλλά και στην συναισθηματική σας ζωή, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσέξετε ιδιαίτερα τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο σας, απέναντι σε άτομα που δεν γνωρίζετε και τόσο καλά. Προστατέψτε τον δεσμό σας από τυχόν κακοήθη σχόλια και πισώπλατα μαχαιρώματα, αφεθείτε στην ζεστασιά του συντρόφου σας, απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης. 

Καρκίνος

Είναι πολύ εύκολο σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι να οδηγηθείτε σε λάθος χειρισμούς και βιαστικές αποφάσεις, που πιθανόν να οδηγήσουν την καριέρα σας και τις προσωπικές σας επιλογές σε δύσβατο δρόμο. Μην αρπάζεστε με την παραμικρή λεπτομέρεια, μην αδικείτε τους γύρω σας, ρίξτε νερό στο κρασί των εκρήξεων και των παρεξηγήσεων στην σχέση σας, αφήστε για αύριο τις σοβαρές συζητήσεις και τα θέλω σας, τραβήξτε το ενδιαφέρον του δεσμού σας με την αισθησιακή διάθεση και την φλογερή σας λίμπιντο

Λέων

Advertisements

Όσο πιο πολύ εκφράζετε την γνώμη και τις απόψεις σας σήμερα φίλοι Λέοντες, τόσες περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν, για να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, αρκεί να δείξετε επικοινωνιακή διπλωματία και ευγενικούς τρόπους. Πείτε όχι στις υπερβολικές κινήσεις και τις επιλογές σας που ίσως κουράσουν τους γύρω σας, μην πάτε κόντρα στο ταίρι σας, μην διαφωνείτε για ψύλλου πήδημα, μην δημιουργείτε απροσπέλαστες καταστάσεις που είναι δύσκολο να αντιστραφούν.

Παρθένος

Ξαφνικές ανατροπές μπορεί να σας ενοχλήσουν, να σας θυμώσουν και να σας βγάλουν εκτός εαυτού στην δουλειά σας αγαπητοί Παρθένοι, γιατί οι όψεις της ημέρας με τους πλανήτες, προκαλούν ασυνεννοησία και διαφωνίες στις πάσης φύσεως σχέσεις σας. Προστατέψτε την ερwτική σας ζωή από τις προκλήσεις κακόβουλων ατόμων, αγκαλιάστε τον άνθρωπο που σας συντροφεύει, με περίσσια ζεστασιά και τρυφερότητα, δεχτείτε τις καταιγίδες και τις φουρτούνες σαν ένα πρόσκαιρο καιρικό φαινόμενο.

Ζυγός

Μπορεί να εξάπτεστε, να θυμώνετε και να υπερβάλλετε σήμερα φίλοι Ζυγοί, όμως αντιδράτε με έναν παιχνιδιάρικο και άκρως χαριτωμένο τρόπο στις προκλήσεις και τα μπερδέματα που παρουσιάζονται στην δουλειά σας και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, που προκαλείτε το ενδιαφέρον και την προσοχή των γύρω σας και όχι το μένος και τον εκνευρισμό. Κατακτήστε με μοναδική, ρομαντική και τρυφερή διάθεση τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερwτικά, χαρίστε ένα ζεστό χαμόγελο και εισπράξτε όρκους αφοσίωσης. 

Σκορπιός

Αν κάποια γεγονότα ή καταστάσεις γύρω σας, φαίνονται περίεργες, επικίνδυνες και απρόσιτες αγαπητοί Σκορπιοί, μην αντιδράτε νευρικά και σπασμωδικά, συμφιλιωθείτε με τις ιδέες και τα σχέδια των συναδέλφων σας, μπορεί να μην συμβαδίζουν οι ανάγκες και οι επιθυμίες σας με το περιβάλλον που κινείστε, ωστόσο δείξτε προθυμία και κατανόηση για να περάσουν οι δυσκολίες και τα προβλήματα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα, για να δείξετε τα πραγματικά σας αισθήματα στο ταίρι σας

Τοξότης

Advertisements

Κάθε πράγμα στο καιρό του είναι το σύνθημά σας για σήμερα αγαπητοί Τοξότες. Μην βιάζεστε και μην αγωνιάτε να επιτευχθούν όλες οι εκκρεμότητες που υπάρχουν στην δουλειά σας χωρίς κόπο και προσπάθεια, μην επιμένετε σε μια συνάντηση με τον ερwτικό σας σύντροφο αν δεν μπορεί να σας προσφέρει αυτό που επιθυμείτε διακαώς, συμβιβαστείτε με την υπάρχουσα κατάσταση στον δεσμό σας, αναβάλλετε για αύριο μια σημαντική συζήτηση με το άλλο σας μισό για να μην απογοητευτείτε από τις εξελίξεις

Αιγόκερως

Αιφνιδιάστε τους πάντες γύρω σας φίλοι Αιγόκεροι σήμερα, κάντε αυτό που δεν περιμένουν την πιο απρόσμενη στιγμή, για να καρπωθείτε την εύνοια, την δικαίωση και την καταξίωση στο επαγγελματικό και κοινωνικό σας περιβάλλον. Η συναισθηματική σας ζωή έχει ανάγκη από την φροντίδα και την στοργή του συντρόφου σας, χαλαρώστε και ηρεμήστε από τις ευθύνες και τα βάρη της καθημερινότητας με έναν ξέγνοιαστο περίπατο, απελευθερωθείτε από οτιδήποτε εμποδίζει την προκοπή του δεσμού σας.

Υδροχόος

Είναι πιθανόν σήμερα να αντιμετωπίσετε ένα βαρύ κλίμα στον επαγγελματικό σας χώρο αγαπητοί Υδροχόοι, ίσως τα μπερδέματα και οι ατυχίες να δημιουργήσουν απόσταση με τους συναδέλφους ή τους ανωτέρους σας, γι’ αυτό χρειάζεται να δείξετε υπομονετική και συγκαταβατική διάθεση, να μην τραβήξετε το ήδη τεντωμένο σχοινί, γιατί μπορεί να σπάσει ανεπανόρθωτα. Εμπιστευτείτε στα προσφιλή άτομα και το ταίρι σας τις σκέψεις και τα διλήμματα που σας βασανίζουν, αποδείξτε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

Ιχθύς

Δεν σας συμφέρει καθόλου σήμερα φίλοι Ιχθύες, να διογκώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην δουλειά σας ή στις κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις, αντίθετα προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση και συμπάθεια, για να μην νιώσετε αδικημένοι, για να μην χάσετε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας για το αύριο. Η τύχη είναι στο πλευρό σας, αρκεί να μην προκαλέσετε την ζήλεια του ερwτικού σας συντρόφου, γιατί ίσως αντιμετωπίσετε μια δύσβατη και αμφίρροπη εξέλιξη που θα ανατρέψει τα πάντα.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα