Κριός

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να σκέφτεσαι τη συναισθηματική σου ζωή έντονα και την εξέλιξή της. Δε σε ικανοποιεί πια τίποτα μέτριο, τα θέλεις όλα ή τίποτα. Πρόσεχε, γιατί μπορεί να κυριευτείς από ζήλια και να έρθεις σε ρήξη με το αγαπημένο σου πρόσωπο χωρίς λόγο. Η μέρα δε σε αφήνει να έχεις σωστή κρίση και μπορεί να διακινδυνέψεις κάτι σίγουρο, για κάτι εφήμερο. Νιώθεις αμφιβολίες για τα πάντα, ακόμα και γι’ αυτά που θεωρούσες δεδομένα.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα είναι απαιτητική για σένα, αφού όλοι περιμένουν να δώσεις λύσεις στα θέματά τους, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα. Νιώθεις ότι κάποια άτομα εξαρτώνται από εσένα και αυτό σου προσθέτει άγχος. Η σημερινή αστρολογική όψη ενισχύει την επιθυμία σου να αλλάξεις ό,τι θεωρείς πως είναι στραβό στη ζωή σου. Τώρα θέλεις να εφαρμόσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες. Επειδή τα συναισθήματα είναι έντονα αυτές τις ημέρες και κυριαρχεί το πάθος, πρόσεχε μην πάρεις λάθος αποφάσεις.

Δίδυμοι

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει να σκεφτείς όλα αυτά που επιθυμείς, αλλά δεν μπορείς να έχεις. Θέλεις να γίνουν αλλαγές εδώ και τώρα, και δεν αντέχεις άλλο την αναμονή. Σε έχει πιάσει μια μανία να τελειοποιήσεις τα πάντα. Οι συγκρούσεις με άτομα κύρους είναι σχεδόν βέβαιες, αν δε ρίξεις τους τόνους. Συναισθηματικά μην μπεις σε διαμάχες με το ταίρι ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Ο εκνευρισμός που νιώθεις, είναι προσωρινός.

Καρκίνος

Θέλεις να βγάλεις από τη ζωή σου ό,τι σε δυσκολεύει και δεν έχεις άλλη υπομονή. Επειδή οι κινήσεις που θα κάνεις θα συνοδεύονται από έντονο συναίσθημα χωρίς λογική και από μανία να ανατραπούν όλα εδώ και τώρα, θα είναι και λανθασμένες. Μην παίζεις με τα νεύρα των ανθρώπων σήμερα και μην προσπαθείς να επιβάλεις την άποψή σου με κάθε τρόπο.

Λέων 

Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας σε κάνουν να αντιμετωπίζεις τα θέματα που προκύπτουν με ψυχραιμία και ωριμότητα. Παίρνεις σωστές αποφάσεις για θέματα δουλειάς και δίνεις άμεσα λύσεις στα προβλήματα. Κερδίζεις το θαυμασμό των συνεργατών σου. Συναισθηματικά, σήμερα διακρίνεσαι από μια χαλαρότητα. Πρόσεξε, γιατί το ταίρι ή το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να το πάρει ως αδιαφορία και απάθεια. Υπάρχει έντονη κοινωνικότητα και ανάγκη για διασκέδαση. Από φίλους που έχεις να δεις καιρό, μαθαίνεις νέα.

Παρθένος

Έντονη η σημερινή ημέρα, με πολλά σκαμπανεβάσματα στον επαγγελματικό τομέα, αφού υπάρχει πιθανότητα να προκύπτουν έξτρα δουλείες και να σε βγάζουν τελείως από το πρόγραμμά σου. Σήμερα χάνεις εύκολα την ψυχραιμία σου και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθεις σε ρήξη με συναδέλφους ή φίλους. Μην το βάζεις κάτω, απλά ρίξε τους τόνους, γιατί τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Δε συνωμοτούν όλοι εναντίον σου ξαφνικά. Συναισθηματικά, έχεις κάποιες αμφιβολίες για το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κάνε υπομονή, ο καιρός θα δείξει ποιος αξίζει.

Ζυγός

Νιώθεις περισσότερη κτητικότητα και ζήλεια για το ταίρι ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μην μπλέκεσαι σε κουβέντες και διαμάχες, που δεν έχουν νόημα. Όποια σχέση αξίζει, θα μείνει. Φίλοι και συγγενείς είναι δίπλα σου και σε βοηθούν σε ό,τι χρειαστείς. Νιώθεις γενικά την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με όποιο τρόπο μπορείς. Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε κάτι δημιουργικό ή σε αθλητικές δραστηριότητες.

Σκορπιός

Σήμερα τα συναισθήματα χτυπάνε κόκκινο. Νιώθεις την ανάγκη να διεκδικήσεις έντονα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Υπάρχει περίπτωση να γίνει και το αντίθετο, ένα άτομο που γνωρίζεις να εκφράσει το ενδιαφέρον του για εσένα. Σκέψου τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις και μην παρασύρεσαι από το πάθος σου, κάνοντας λάθος επιλογές. Το μόνο που δε σου χρειάζεται αυτή την περίοδο, είναι να μπλέξεις σε κάτι επιφανειακό.

Τοξότης 

Η σημερινή μέρα σου δίνει δύναμη, κύρος και ικανότητα να ανταπεξέλθεις σε όποια δύσκολη κατάσταση στα επαγγελματικά. Η δράση σου είναι έντονη και ξεχωρίζεις με τις πρωτοβουλίες και τις πρωτότυπες ιδέες σου. Κερδίζεις το θαυμασμό των συνεργατών σου και πολλά θα είναι τα άτομα σήμερα που θα τρέξουν σε εσένα για συμβουλές. Στα συναισθηματικά, η κατάσταση είναι σχετικά σταθερή. Αν έχεις σχέση, είναι ευκαιρία να χαλαρώσεις σήμερα με το σύντροφό σου και να διασκεδάσετε παρέα με φίλους. Αν είσαι ελεύθερος μπορεί να κάνεις τώρα μια νέα γνωριμία.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα φέρνει απρόσμενες αλλαγές. Σήμερα ίσως χρειαστεί να παλέψεις για κάτι στα επαγγελματικά σου, που θεωρούσες δεδομένο. Η δύναμη που νιώθεις είναι αστείρευτη και η επιτυχία είναι σχεδόν βέβαιη. Η μέρα ενισχύει τα συναισθήματα στις ∈ρωτικές σχέσεις. Ξέρεις τι θέλεις και προσπαθείς να το αποκτήσεις με κάθε τρόπο. Ίσως οι αντιδράσεις σου όμως να είναι λίγο υπερβολικές και να τρομάξεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μετρίασε το πάθος σου και δε θα χάσεις.

Υδροχόος 

Σήμερα έχεις αμφιβολίες για το αν έχεις χειριστεί σωστά ένα σημαντικό θέμα, που σε απασχολούσε τον τελευταίο καιρό. Η μέρα σε ζορίζει και σου υπενθυμίζει ότι πρέπει να αγωνιστείς, για να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Ένα επαγγελματικό θέμα που σε απασχολεί τον τελευταίο καιρό, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να δώσεις λύση. Συναισθηματικά, οι επιθυμίες σου για ένα πρόσωπο σε κάνει να το διεκδικείς με πάθος. Πρόσεχε, γιατί το αντικείμενο του πόθου σου μπορεί να μην είναι αυτό που νομίζεις.

Ιχθύς

Η συμπεριφορά σου μπορεί να χαρακτηριστεί αλαζονική, αν δεν προσέξεις. Φίλοι και συνεργάτες ίσως έχουν διαφορετική άποψη για τον τρόπο που χειρίζεσαι ένα θέμα. Μην μπεις σε διαμάχες μαζί τους, γιατί η ισορροπία των σχέσεων μπορεί να ανατραπεί. Η σημερινή μέρα σε γεμίζει έντονα συναισθήματα και στις ∈ρωτικές σχέσεις. Τώρα νιώθεις πως ήρθε ο καιρός να κάνεις πραγματικότητα ό,τι έχεις ονειρευτεί στον ∈ρωτα. 

πηγή