Κριός

Σήμερα έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου ή στο πρόσωπο που επιθυμείς. Είναι η κατάλληλη στιγμή να δεις τι πραγματικά θέλεις και να κάνεις το επόμενο βήμα. Έχεις τους πλανήτες με το μέρος σου για αποκτήσεις τον ∈ρωτα που έχεις φανταστεί. Η διασκέδαση σήμερα είναι προτεραιότητα. Θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους και αγαπημένους ανθρώπους. Η ανυπομονησία που νιώθεις για κάθε τι σε κάνει να λειτουργείς βιαστικά, με αποτέλεσμα να γίνονται μικρολάθη, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα.

Ταύρος

Τα θέματα καθημερινότητας που προκύπτουν, δημόσιες υπηρεσίες, σεμινάρια, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Ο σωστός προγραμματισμός σε βγάζει όμως και πάλι ασπροπρόσωπο. Ερwτικά έχουν αρχίσει τώρα να μπαίνουν όλα σε μια σειρά και να γίνονται πιο ξεκάθαρα. Τα θέλω σου μπορούν να ικανοποιηθούν, αρκεί να ενεργοποιηθείς κι εσύ και να δείξεις τι είναι αυτό που πραγματικά ζητάς. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σου, σήμερα καλείσαι να δείξεις την υπομονή και την επιμονή σου σε σχέση με ένα θέμα που θα προκύψει.

Δίδυμοι

Σήμερα διακατέχεσαι από μια αίσθηση ελευθερίας. Νιώθεις την ανάγκη να κάνεις πράγματα που έχεις καιρό να κάνεις, όπως να συναντήσεις φίλους από τα παλιά ή να κάνεις μια βόλτα μόνος, να σκεφτείς. Τα συναισθηματικά σοκ που έχεις υποστεί τον τελευταίο καιρό σε έχουν αλλάξει. Σήμερα είναι ευκαιρία να βγάλεις από πάνω σου αυτό το βαρύ συναίσθημα και να ζήσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένους. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, με άτομα που έχουν τελείως διαφορετικά ενδιαφέροντα από εσένα. Κάποιες αλλαγές μπορεί να χρειαστεί να κάνεις και στο χώρο του σπιτιού.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα σου φέρνει τύχη στα συναισθηματικά. Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να εκφράσεις το ∈ρωτικό σου ενδιαφέρον ή και να κάνεις μια συζήτηση με το ταίρι σου, που σκέφτεσαι καιρό. Η λύση σε ένα θέμα που σε απασχολεί δείχνει να εμφανίζεται από το πουθενά, αφαιρώντας το άγχος από πάνω σου. Στα οικονομικά χρειάζεται προσοχή, ώστε να μην παρασυρθείς σήμερα και κάνεις περιττά έξοδα. Οικογενειακά θέματα σε απασχολούν προς το απόγευμα ή θέματα σπιτιού. Βρίσκεις λύση και βοηθάς αγαπημένα πρόσωπα.

Λέων 

Σήμερα έχεις έντονη την επιθυμία να συναντήσεις αγαπημένους ανθρώπους. Οι φίλοι σου είναι κοντά σου και τρέχουν σε ό,τι ζητήσεις. Συναισθηματικά, η μέρα μπορεί να κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, αφού επιτέλους νιώθεις ότι βρίσκεις ανταπόκριση από το ταίρι σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει. Μη φορτώνεις το πρόγραμμά σου με έξτρα υποχρεώσεις και μην προσπαθείς να τα προλάβεις όλα. Βάλε προτεραιότητες και βρες χρόνο να ξεκουραστείς και να αποβάλλεις το άγχος. Φρόντισε τη διατροφή σου και τη φυσική σου κατάσταση.

Παρθένος

Τον τελευταίο καιρό νιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο από τη στιγμή που έχεις καταλάβει ότι πρέπει να κουνήσεις κι εσύ το δαχτυλάκι σου, ώστε να έρθουν τα πράγματα όπως θέλεις. Βρίσκεις ανταπόκριση και από το ∈ρωτικό και το φιλικό περιβάλλον και νιώθεις τους ανθρώπους που αγαπάς δίπλα σου. Είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος σήμερα να δώσεις συμβουλές και βοήθεια σε όποιον σου το ζητήσει. Δώσε προσοχή σε ένα οικονομικό θέμα και μην κάνεις σπατάλες.

Ζυγός

Σήμερα σκέφτεσαι όλους τους στόχους που έχεις βάλει και τι από όλα αυτά είναι εφικτό να γίνει πραγματικότητα. Θέλεις να γίνουν όλα γρήγορα, εδώ και τώρα. Η αναμονή σε σκοτώνει και σου προκαλεί εκνευρισμό. Χαμήλωσε τους τόνους και κάνε υπομονή. Είναι άδικο να ξεσπάς σε άτομα που είναι κοντά σου, μόνο και μόνο γιατί βρίσκονται εκεί. Στα συναισθηματικά σου αρχίζουν να μπαίνουν όλα σε σειρά, αλλά χρειάζεται και η δική σου βοήθεια. Μη διστάζεις να εκφραστείς και θα δεις ότι και οι άλλοι είναι δεκτικοί μαζί σου.

Σκορπιός

Νιώθεις αισιοδοξία και θετική ενέργεια. Η λύση σε ένα θέμα που σε απασχολούσε καιρό, έρχεται να φωτίσει τη μέρα σου. Στα επαγγελματικά έχεις πιεστεί πολύ, τώρα όμως βρίσκεις το ψυχικό σθένος που χρειάζεται και παλεύεις με όλη σου τη δύναμη. Συναισθηματικά νιώθεις ένα μικρό μπέρδεμα, όπως πάντα εξάλλου, αφού οι γνωριμίες τον τελευταίο καιρό είναι πολλές. Μη ρισκάρεις να χαλάσεις μια καλή σχέση που σε ικανοποιεί σε όλα τα επίπεδα, γιατί πολύ σύντομα θα το μετανιώσεις.

Τοξότης 

Πολλές οι υποχρεώσεις και σήμερα κι εσύ τρέχεις να τα προλάβεις όλα. Συναντήσεις, μετακινήσεις, διάφορες συζητήσεις με οικογενειακά πρόσωπα πλαισιώνουν τη μέρα σου. Επαγγελματικά ίσως προκύψουν επιπλέον υποχρεώσεις σήμερα που δεν είχες υπολογίσει ή κάποιος μπορεί να σου φορτώσει τη δική του δουλειά. Μην αναλωθείς σε μικροτσακωμούς και εντάσεις, γιατί οι αντιδράσεις σου θα είναι υπερβολικές. Στα συναισθηματικά είναι θετικά τα πράγματα, αφού η γοητεία σου είναι έντονη και ξέρεις πώς να την ασκήσεις στο σύντροφο ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερως

Σήμερα μια παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί τις προηγούμενες ημέρες λύνεται και οι σχέσεις αποκαθιστούνται. Έχεις κι εσύ μέσα σου μαλακώσει και νιώθεις την ανάγκη να είσαι καλά με τους άλλους. Τα συναισθηματικά σου είναι το κύριο θέμα που σε απασχολεί σήμερα. Νιώθεις ότι έχεις παραμελήσει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και είναι μια καλή ημέρα για να επανορθώσεις. Πολλές συζητήσεις, ραντεβού, νέες δραστηριότητες στο επαγγελματικό αλλά και στο οικογενειακό περιβάλλον. Κάποιοι άνθρωποι θα ζητήσουν τη στήριξή σου και τις πολύτιμες συμβουλές σου.

Υδροχόος 

Μια λύση σε ένα οικονομικό θέμα έρχεται από το πουθενά και το άγχος φεύγει μακριά. Μη βιαστείς όμως να υποσχεθείς πράγματα που είναι πάνω από τις δυνατότητές σου, γιατί θα βρεθείς εκτεθειμένος. Στα ∈ρωτικά μια νέα γνωριμία σού έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και σε κάνει να πιστεύεις ότι επιτέλους βρήκες αυτό που ψάχνεις. Θα σου έλεγα να μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα και να κρατάς μικρό καλάθι. Συναντήσεις, συζητήσεις και αθλητικές δραστηριότητες, ευνοούνται.

Ιχθύς

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει σκεπτικό και νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς, ώστε να κάνεις τον απολογισμό σου. Μια ευχάριστη έκπληξη όμως, που μπορεί να σου κάνει ο αγαπημένος σου, θα σου φτιάξει τη διάθεση. Επαγγελματικά έχεις δεχτεί πολλές πιέσεις τον τελευταίο καιρό, αλλά κάτι γίνεται και πάντα τα καταφέρνεις. Έτσι και σήμερα, εκεί που θα λες ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις, μια λύση που μπορεί να προέρχεται από τρίτο άτομο, θα παρουσιαστεί μπροστά σου.

πηγή