Κριός

Η όψη της ημέρας θα ενισχυθεί κατά πολύ το ένστικτο σας, οι επαγγελματικές σας συζητήσεις θα είναι αποτελεσματικές και η δράση σας εποικοδομητική. Η οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσει να γλυτώσετε απ παγίδες, συγκρατημένες θα είναι οι οικονομικές σας κινήσεις, τα άλματα θα τα μελετήσετε πολύ καλά, στρατηγική θα έχει η στάση σας. Στα ∈ρωτικά σας οικειοθελώς θα κρατηθείτε μακριά από αγχωμένες και πιεστικές καταστάσεις, για τους ∈ρωτικά μόνους έρχονται ευχάριστες εξελίξεις.

Ταύρος

Μια πρόταση θα σας δώσει την αφορμή να ξεδιπλώσετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες, τώρα η ανταμοιβή που θα λάβετε θα είναι ανάλογη με την πραγματική σας αξία. Με το ∈ρωτικό σας ταίρι θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε την ζωή σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο, σας φανερώνω πως θα λάβετε υποσχέσεις που θα τηρηθούν πλήρως. Να είστε σίγουροι πως στην παρούσα φάση ο δυναμισμός σας θα εκτιμηθεί δεόντως.

Δίδυμοι

Θα εμφανιστούν νέα ενδεχόμενα τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα όσο και σε ∈ρωτικά. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα ∈ρωτικά σας δεδομένα, ετοιμαστείτε για συμβάντα που θα δημιουργήσουν έντονες ∈ρωτικές σκηνές. Φανείτε τολμηροί, ειλικρινείς και μην υποκύψετε σε αβάσιμες ηττοπάθειες. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε λάθη του παρελθόντος.

Καρκίνος

Θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας βοηθήσουν όχι μόνο να σκεφτείτε τολμηρά, αλλά και να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ∈ρωτικό σας τομέα οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις προτιμήσεις σας , γι αυτό η σημερινή μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και εξομολογήσεις. Για όσους από εσάς τσακωθήκατε με το ∈ρωτικό σας ταίρι επέρχεται λύση παρεξήγησης, από σήμερα περνάτε σε στάδιο συμφιλιωμένης και αρμονικής συνύπαρξης.

Λέων 

Η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, σήμερα θα σκεφτείτε και θα δράσετε με τρόπο στρατηγικό και μεθοδευμένο. Θα καταφέρετε να επηρεάσετε πρόσωπα και καταστάσεις προς την κατεύθυνση που επιθυμείτε εσείς, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις. Έρχονται ∈ρωτικές επιτυχίες και για τους ελεύθερους και για τους χωρισμένους, σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση. Σήμερα ουσιαστικά εσείς θα είστε ο καθοδηγητής των ∈ρωτικών σας εξελίξεων.

Παρθένος

Η όψη της ημέρας θα ενδυναμώσει τη θέληση σας, θα ενισχύσει τις αντιστάσεις σας και αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει περίπτωση να μετανιώσετε για κινήσεις ή αποφάσεις. Ως προς το αντίθετο φύλο θα είστε επικοινωνιακοί, θερμοί και με πολύ έντονο ∈ρωτισμό στις εκδηλώσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Για όσους από εσάς επιδιώκετε σταθερό ταίρι ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να το αποκτήσετε.

Ζυγός

Η όψη της ημέρας θα σας εξοπλίσει με δυνατή διαίσθηση, ευαισθησία και έντονο ρομαντισμό. Σε επαγγελματικά θέματα θα κινηθείτε με στρατηγική και διπλωματία. Σήμερα δεν θα λείψουν οι προτάσεις τόσο από φίλους όσο και από πρόσωπα που καραδοκούν ∈ρωτικά. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να περάσει στην ∈ρωτική σας ζωή. Θα σας συμβουλέψω να μην το αφήσετε έξω από την καθημερινότητα σας, θα έχει την ικανότητα να σας προσφέρει μια σταθερή ∈ρωτική σχέση μελλοντικών προδιαγραφών.

Σκορπιός

Η όψη της ημέρας θα σας εφοδιάσει με δυνατό ένστικτο και έντονη διαίσθηση, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τηλεπαθητικές ικανότητες, η διορατικότητα σας θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Μείνετε πιστοί στο ένστικτο σας και ακολουθήστε το άφοβα, τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και ∈ρωτικά. Αληθινές θα βγουν οι υποψίες που έχετε για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και το δίκιο θα έρθει με το μέρος σας. Σήμερα θα διατυπώσετε τις απόψεις σας με ηρεμία και απόλυτη σιγουριά, θα καταφέρετε να κατευθύνετε το ∈ρωτικό σας ταίρι.

Τοξότης 

Προσοχή στην υπερβολή φίλοι μου Τοξότες!! Τα συναισθήματα σας, θετικά ή αρνητικά, θα είναι έντονα, η σκέψη σας δεν αποκλείεται να είναι κάπως σκοτεινή ή μυστήρια. Αποφύγετε ισχυρογνωμοσύνη και περιορίστε το πωρωμένο πάθος στις εκφράσεις σας. Στον ∈ρωτικό σας τομέα θα υπάρξει ένα πρόσωπο έκπληξη. Αν φερθείτε με σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη με ενδεχόμενο σταθερής ∈ρωτικής σχέσης.

Αιγόκερως

Θα υπάρξει νέο επαγγελματικό άνοιγμα στη ζωή σας, η όψη της ημέρας θα φέρει μια τελείως διαφορετική πρόταση από τις συνηθισμένες. Επειδή θα σας βάλει σε σκέψεις, σας παροτρύνω να την δεχτείτε, η εξέλιξη της θα είναι κατά πολύ περισσότερο αποδοτική από όσο θα προβλέψετε. Αυξημένη θα είναι η γοητεία σας, πολύ θερμή η ∈ρωτική σας συμπεριφορά, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε περίοδο ∈ρωτικής σταθερότητας. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε έρχονται εκπλήξεις!

Υδροχόος 

Σήμερα όλες οι σκέψεις και οι κινήσεις σας θα καθηγούνται από έντονο συναισθηματισμό γι αυτό δεν αποκλείεται να εμφανιστούν συμπλέγματα και αδυναμίες. Ένα γεγονός που θα προκύψει ύστερα απ’ μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα διχάσει την καρδιά σας, το δίλλημα που θα προκύψει θα σας αναγκάσει να επιστρατέψετε λογική και σύνεση. Σε περίπτωση που υπάρξει συναισθηματικό μπέρδεμα τότε ακολουθήστε το ένστικτο σας, κατευθυνθείτε με οδηγό τη διαίσθηση.

Ιχθύς

Τολμηρή θα είναι η σκέψη σας, θα διεισδύσετε σε μυστήριες και κλειστές καταστάσεις. Αφήνετε στην άκρη προκαταλήψεις και αναστολές, με τολμηρή διάθεση θα διαγράψετε παλιές αποτυχίες, περνάτε σε καινούργια άλματα. Τώρα θα αποδειχτείτε δυναμικός ανταγωνιστής, εκτοπίζετε άτομα που σας φέρθηκαν με κακεντρέχεια. Η απόφαση σας να διεκδικήσετε την πρόοδο σας, θα σας οδηγήσει σε πράξεις που θα ανατρέψουν με επιτυχία παλιά σφάλματα. Μπαίνει τέλος στην στασιμότητα, έρχονται αλλαγές που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

πηγή