Κριός

Η σημερινή αστρολογική όψη σου δίνει τη διάθεση να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Είναι καλή ημέρα να κάνεις κάτι που θα ανανεώσει την εμφάνισή σου και θα σου ανεβάσει τη διάθεση. Θέλεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον των γύρω σου και αποζητάς την προσοχή. Σήμερα ίσως το πείσμα σου να είναι μεγάλο και να επιμένεις σε κάτι ακόμα κι αν πιστεύεις πως έχεις άδικο. Συναισθηματικά είναι μια καλή ημέρα να  ξεκινήσεις κάτι νέο. Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον.

Ταύρος

Σήμερα, υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετήσεις. Το πρόγραμμά σου είναι αρκετά φορτωμένο και πρέπει να κάνεις προγραμματισμό για να καταφέρεις να τα προλάβεις όλα. Θα πρέπει να  πάρεις αποφάσεις γρήγορα για διάφορα επαγγελματικά θέματα. Μην αποκαλύψεις τα σχέδια σου και πρόσεχε ποιους εμπιστεύεσαι. Συναισθηματικά έρχονται αλλαγές. Βγες έξω συνάντησε φίλους και να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Θα υπάρχουν ευκαιρίες και θα διαπιστώσεις ότι ο ∈ρωτας μπορεί να κρύβεται  οπουδήποτε.

Δίδυμοι

Η μέρα σου δίνει χαρούμενη διάθεση και ενθουσιασμό. Υπάρχουν ευκαιρίες για διασκέδαση και θα νιώθεις την ανάγκη να βρίσκεσαι συνέχεια με κόσμο. Σήμερα μια νέα ιδέα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό τομέα. Όσον αφορά τα αισθηματικά, υπάρχουν δυσκολίες  και καθυστερήσεις. Με τον ενθουσιασμό σου όμως και την καλή σου διάθεση καταφέρνεις να ξεπεράσεις τα πάντα. Αν είσαι ελεύθερος, μην αρνηθείς προτάσεις για διασκέδαση σήμερα, αφού θα κάνεις σίγουρα νέες γνωριμίες. 

Καρκίνος

Η σημερινή αστρολογική όψη σου τονίζει την εγωιστική διάθεση και δεν εκφράζεις τα συναισθήματα σου στο έπακρο. Έτσι θα υπάρχουν στιγμές μέσα στην ημέρα που άλλο θα θέλεις και άλλο θα δείχνεις. Αυτό μπορεί να σου στερήσει εξελίξεις που θα είχες αν εκφραζόσουν ξεκάθαρα. Οι υποχρεώσεις είναι αρκετές αλλά μια νέα δουλειά ή μια νέα αρμοδιότητα σε έχει ενθουσιάσει. Έτσι ξεχωρίζεις  και κερδίζεις τον θαυμασμό των γύρω σου. Θα έχεις έντονη επικοινωνία με φίλους και αγαπημένους και θα διαπιστώσεις ότι είσαι ιδιαίτερα αγαπητός στον κύκλο σου.

Λέων 

Η σημερινή ημέρα είναι απαιτητική για σένα αφού όλοι περιμένουν να δώσεις λύσεις στα θέματά τους και στο επαγγελματικό αλλά και στο οικογενειακό. Θέλεις να γίνουν αλλαγές εδώ και τώρα και δεν αντέχεις άλλο την αναμονή. Σε έχει πιάσει μια μανία να τελειοποιήσεις τα πάντα. Μην παίζεις με τα νεύρα των ανθρώπων και μην προσπαθείς να επιβάλλεις την άποψη σου με κάθε τρόπο. Συναισθηματικά σήμερα διακρίνεσαι από μια χαλαρότητα. Πρόσεξε γιατί το ταίρι ή το άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να το πάρει ως αδιαφορία και απάθεια.

Παρθένος

Η δράση σου είναι έντονη και ξεχωρίζεις με τις πρωτοβουλίες και τις πρωτότυπες ιδέες σου. Κερδίζεις τον θαυμασμό των συνεργατών σου και πολλά θα είναι τα άτομα σήμερα που θα τρέξουν σε εσένα για συμβουλές. Η δύναμη που νιώθεις είναι αστείρευτη και η επιτυχία είναι σχεδόν βέβαιη. Συναισθηματικά, είναι αρκετά καλά τα πράγματα. Νιώθεις ότι σε αγαπούν, σου δείχνουν το ενδιαφέρον τους. Αυτές οι δευτέρες σκέψεις βέβαια που σε βασανίζουν είναι δημιούργημα του μυαλού σου. Αν πάρεις πιο χαλαρά τα πράγματα θα δεις ότι στέκεσαι σε λεπτομέρειες.

Ζυγός

Νέα ξεκινήματα, συναντήσεις συζητήσεις και πολύ φλερτ. Η ευχάριστη διάθεσή σου μαγεύει τους γύρω σου και κερδίζεις τον θαυμασμό του αντίθετου φύλου. Αν είσαι σε σχέση μια ευχάριστη έκπληξη σε περιμένει από το σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος γοητεύεις με την ευγενική σου συμπεριφορά. Επαγγελματικά, μια νέα σου ιδέα ή μια νέα συνεργασία που θα κλείσεις θα σου δώσουν και πάλι νόημα στη δουλειά. Σήμερα, έχεις την τόλμη και το θάρρος να διεκδικήσεις πράγματα που σκέφτεσαι καιρό.

Σκορπιός

Σήμερα δεν έχεις διάθεση για σκληρή δουλειά. Έχεις την τάση να αμελείς υποχρεώσεις για επόμενες ημέρες. Πρόσεχε μην φορτώσεις τις υποχρεώσεις σου σε τρίτους γιατί θα εκτεθείς. Οικονομικά υπάρχουν θέματα που σε προβληματίζουν. Έχουν προκύψει κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις. Μην φορτώνεις τα προβλήματα σου στον οποιονδήποτε. Εμπιστεύου μόνο δικούς σου ανθρώπους που ξέρεις ότι σε νοιάζονται και θα σε βοηθήσουν. Συναισθηματικά, είσαι σε κάποιο δίλλημα. Πρέπει να κινηθείς αποφασιστικά και να πάρεις πρωτοβουλίες.

Τοξότης 

Σήμερα, υπάρχει ενθουσιασμός και ανεβασμένη διάθεση. Παίρνεις γρήγορες αποφάσεις όπου χρειάζεται και δεν σκέφτεσαι πολύ για να περάσεις στη δράση. Καλό θα ήταν να μην επηρεάζεσαι από την παρόρμηση που νιώθεις και να σκέφτεσαι λίγο πιο σοβαρά και ώριμα θέματα που χρήζουν σημασίας. Συναισθηματικά, έχεις ευκαιρίες να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά. Οι γύρω σου βοηθούν σε αυτό. Παρασύρεσαι από τη χαρούμενη διάθεση των αγαπημένων σου και γίνεσαι η ψυχή της παρέας.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα σου δίνει ανεβασμένο πρεστίζ και σε κάνει δημοφιλή. Ξεχωρίζεις με την εξυπνάδα σου και τη δύναμη του μυαλού σου. Η προσοχή όλων είναι στραμμένη πάνω σου. Έχεις διάθεση για φλερτ, και παιχνίδια. Έλκεις τους ανθρώπους ∈ρωτικά – αν αυτός είναι ο σκοπός σου – και μπορείς να πετύχεις πολλά αν εκμεταλλευτείς την γοητεία σου. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ένα άτομο ζητάει την προσοχή σου. Δώσε την φροντίδα και τη σημασία που χρειάζεται.

Υδροχόος

Τα θέματα καθημερινότητας που προκύπτουν, δημόσιες υπηρεσίες, σεμινάρια, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου. Ο σωστός προγραμματισμός που κάνεις βοηθάει την κατάσταση. Είναι ευκαιρία να βγάλεις από πάνω σου το βαρύ συναίσθημα που νιώθεις τελευταία και να ζήσεις όμορφες στιγμές με αγαπημένους. Υπάρχουν ευκαιρίες να έρθεις κοντά με τον ∈ρωτικό σου σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις κάνει νέες γνωριμίες και τώρα πρέπει να προχωρήσεις στο ξεκαθάρισμα. Θα πρέπει να αποφασίσεις με βάση αυτά που πιστεύεις ότι θα σε καλύπτουν σε μια σχέση.

Ιχθύς

Επαγγελματικά, ίσως προκύψουν επιπλέον υποχρεώσεις σήμερα που δεν είχες υπολογίσει, ή κάποιος μπορεί να σου φορτώσει τη δική του δουλειά. Μην αναλωθείς σε καβγαδάκια και εντάσεις γιατί οι αντιδράσεις σου θα είναι υπερβολικές. Στα ∈ρωτικά μια νέα γνωριμία σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Έχεις ευκαιρίες να διασκεδάσεις. Αν είσαι σε σχέση, μπορείς να την ανανεώσεις με τη χαρούμενη διάθεση σου και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Ασχολήσου με την υγεία και τη διατροφή σου που έχεις παραμελήσει τον τελευταίο καιρό.

πηγή