Κριός

Τακτοποιήστε, φίλοι Κριοί, τις μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας, όσο κι αν σας φαίνονται ασήμαντες, γιατί είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας, που ίσως αποδιοργανώσουν τα σχέδια και τα πλάνα που είχατε για σήμερα. Οι αστρολογικές όψεις της ημέρας σας ωθούν να δείξετε γενναιοδωρία και δοτικότητα στα συναισθήματά σας απέναντι στον ∈ρωτικό σύντροφο, να ενθουσιαστείτε με μια τρυφερή έκπληξη.

Ταύρος

Μην κάνετε περιττές σπατάλες και μεγαλεπήβολα σχέδια σήμερα, φίλοι Ζυγοί, που ίσως χαλάσουν την ισορροπία και την αρμονία στους κανόνες της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής. Συμβουλευτείτε τους δικούς σας, αγαπημένους ανθρώπους και τον ∈ρωτικό σύντροφο για τα σχέδια και τις ιδέες σας, δίχως να κάνετε του κεφαλιού σας, οι όψεις της ημέρας μαζί με τους πλανήτες, σας ωθούν να αντισταθείτε στους ευκαιριακούς, ∈ρωτικούς πειρασμούς, να μη δίνετε σημασία μόνο στην επιφάνεια.

Δίδυμοι

Δραστηριοποιηθείτε σήμερα, φίλοι Δίδυμοι, από κοινού με τα προσφιλή άτομα και τους φίλους σας, ζήστε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές πρόσωπα που εμπιστεύεστε, κάνετε πράξη τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας σε συνεργασία με τον ∈ρωτικό σας σύντροφο. Μην παραμερίζετε το δεσμό σας για χάρη της δουλειάς και των υποχρεώσεων που έχετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για τα μεγάλα «ναι» και τα μεγαλύτερα «όχι» στον ∈ρωτα, τώρα που οι μεγάλοι πλανήτες σας φέρνουν σημαντικές εξελίξεις στη ζωή σας.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία, αγαπητοί Καρκίνοι, να διεκδικήσετε με ηρεμία και ισορροπημένη διάθεση τα θέλω και τις ανάγκες σας, χωρίς να αγχώνεστε για το αν το περιβάλλον σας συμβαδίζει με τις επιδιώξεις και τα δικά σας σχέδια. Μην κλείνεστε συναισθηματικά οι αδέσμευτοι φίλοι, αφήστε διόδους στον ∈ρωτα να περάσει στην καρδιά σας, οι ζευγαρωμένοι σεβαστείτε και εκτιμήστε την αγάπη του ∈ρωτικού σας συντρόφου.

Λέων 

Αναδιοργανωθείτε και προγραμματίστε τα βραχυπρόθεσμα σχέδιά σας για τις επόμενες μέρες, φίλοι Λέοντες, γοητέψτε με τη λάμψη και την όμορφη εμφάνισή σας μια νέα, τρυφερή γνωριμία οι αδέσμευτοι, δείξτε ενδιαφέρον και προσοχή στη ζεστή πρόταση του ∈ρωτικού σας συντρόφου οι ζευγαρωμένοι, χωρίς εγωιστική και ζηλόφθονη διάθεση. Επιλύστε τις όποιες παρεξηγήσεις έχουν δημιουργηθεί με φιλικά σας πρόσωπα ή άτομα της οικογένειας, προσπαθώντας να μπείτε για λίγο στη θέση των άλλων.

Παρθένος

Σήμερα, φίλοι Παρθένοι, θα ασχοληθείτε με τα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, με την άσκηση του σώματος, με την τακτοποίηση του χώρου σας. Οι πλανητικές όψεις, σας προτείνουν να προσπαθήσετε να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας και να ανακαλύψετε νέους, δημιουργικούς τρόπους για να αντιμετωπίσετε τις καθυστερήσεις στην συναισθηματική σας ζωή, να δώσετε λύσεις στα μικροπροβλήματα του δεσμού σας.

Ζυγός

Πείτε τα πράγματα με το όνομα τους σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, στα πρόσωπα και τις καταστάσεις που σας αποπροσανατολίζουν από τους στόχους και τα όνειρά σας. Η διπλωματία και η ευγένεια στους τρόπους σας, βοηθούν να ξεκαθαρίσετε τα διλήμματα και τις παρεξηγήσεις με κοντινούς ανθρώπους και τον ∈ρωτικό σας σύντροφο. Φροντίστε να είστε δίκαιοι στην κριτική που ασκείτε στους άλλους για να ανταμειφθείτε με το ίδιο νόμισμα, μην γκρινιάζετε και μην τα βάζετε με το ταίρι σας για ψύλλου πήδημα.

Σκορπιός

Παραμείνετε ευέλικτοι και ευλύγιστοι στις επιλογές και τις αποφάσεις σας σήμερα φίλοι Σκορπιοί, στα θέματα που αφορούν κυρίως τα οικονομικά και τα προσωπικά σας και ίσως γίνουν θέμα συζητήσεις με αγαπημένα άτομα ή τον ∈ρωτικό σας σύντροφο. Χρειάζεται να έχετε άριστη ψυχολογία και να είστε ευχάριστοι και χαρούμενοι με τους γύρω σας και το ταίρι σας, μη σαμποτάρετε τον ίδιο σας τον εαυτό έχοντας άγχος και αγωνία για το μέλλον της σχέσης σας, κρύψτε τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες σας.

Τοξότης 

Η ευχάριστη προσωπικότητά σας, το έμφυτο χιούμορ και η καλή σας διάθεση, αγαπητοί Τοξότες, μπορούν σήμερα να δαμάσουν κάθε δυσκολία ή πρόβλημα ή δίλημμα, σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής σας κι αν παρουσιαστεί. Ο μαγνητισμός σας είναι απόλυτα βέβαιο πως επηρεάζει θετικά τον ∈ρωτικό σας σύντροφο, η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω και ο τρόπος που μιλάτε ή κινείστε, γοητεύουν το αντίθετο φύλο, γνωρίστε την ιδανική σχέση οι αδέσμευτοι, αναθερμάνετε το δεσμό σας με πάθος οι ζευγαρωμένοι.

Αιγόκερως

Σκεφτείτε, φίλοι Αιγόκεροι, πως όποιος στόχος σας ή όποιο μελλοντικό, επαγγελματικό σας σχέδιο δεν έχει γίνει ακόμα πραγματικότητα, ίσως υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος που καθυστερεί και ίσως χρειάζεται να βάλετε σε τάξη τις επόμενες κινήσεις σας. Οι προσωπικές σας ανάγκες και οι συναισθηματικές σας επιθυμίες μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας, το ταίρι σας συμβαδίζει με τις προτιμήσεις και τα θέλω σας, χαλαρώστε και απολαύστε την ηρεμία των απλών, όμορφων στιγμών με τα αγαπημένα σας άτομα.

Υδροχόος

Οι σημερινές πλανητικές όψεις, φίλοι Υδροχόοι, δείχνουν πως αρχίζετε να δικαιώνεστε για τις προσπάθειες και τους κόπους σας σε προσωπικό και εργασιακό επίπεδο, πράγμα που σημαίνει πως είναι προτιμότερο να παίρνετε αποφάσεις μακριά από εξωτερικούς παράγοντες και τρίτα σχόλια, να κυνηγήσετε τις συναισθηματικές σας επιθυμίες και τα όνειρά σας, ακολουθώντας πιστά το ένστικτο και τη διαίσθησή σας. Αγκαλιάστε με αισιοδοξία και τρυφερότητα το ταίρι σας, ακουμπήστε τις σκέψεις και τις ανησυχίες σας.

Ιχθύς

Φροντίστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους που έχουν την ανάγκη σας σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, δώστε ένα χέρι βοήθειας εκεί που σας χρειάζονται, για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των δικών σας ανθρώπων, για να δικαιωθείτε με την φροντίδα και την τρυφερότητα του ∈ρωτικού σας συντρόφου. Μην αποθαρρύνεστε από μικροκαυγαδάκια και ανούσιες αψιμαχίες στο δεσμό σας, σκεφτείτε πως ίσως οι εντάσεις με το ταίρι σας προέρχονται από αστάθμητους παράγοντες και κακοήθη άτομα.

πηγή