Κριός

Η επικέντρωση σου σε κατι που σε απασχολεί, θα είναι πολύ έντονη, σε βαθμό που η σκέψη σου δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό τα πολύ συγκεκριμένο ζήτημα που φθάνει στο σημείο να σου γίνει μονομανία. Η μερα σου προκαλεί πολύ έντονα συναισθήματα, που ακόμη και συ απορείς με την ένταση τους. Η σημερινή αστρολογική όψη επιστρατεύει την λογική σου και βλέπεις μέσα από το πρίσμα της τα πράγματα χωρίς εξάρσεις και υπερβολές. Αυτή είναι που σε καθοδηγεί να εκμεταλλευτείς την ευνοϊκή σημερινή ημέρα και να προβείς σε κάθε είδους οικονομικούς διακανονισμούς που γι’ αυτό θα είναι συμφέροντες. Μπορείς να εκμεταλλευτείς την εύνοια και στο αισθηματικό πεδίο, επιλύοντας κάποια ζητήματα που υπάρχουν στη σχέση σου με διάλογο, ή άφησε την Φύση και τις ορμές σας να κάνουν την δουλειά τους.

Ταύρος

Η σημερινή αστρολογική όψη αυξάνει την οξυδέρκεια σου, με αποτέλεσμα να μπορείς να δεις με μεγαλύτερη διεισδυτικότητα όλες τις πτυχές που υπάρχουν στις πάσης φύσεως σχέσεις σου, είτε με το ταίρι σου, είτε με τους συνεργάτες σου. Αυτό σου επιτρέπει να μπορείς με ευκρίνεια να διακρίνεις, είτε τα συν είτε τα πλην που υπάρχουν σ’ αυτές. Η μέρα σου προσφέρει την εύνοια του, ώστε να επιδιώξεις την επίλυση ζητημάτων που σε απασχολούν και που θα συμβάλλει στην δημιουργία μιας καλλίτερης ατμόσφαιρας. Μονό μην απασχολείς το ταίρι σου με επουσιώδη θέματα από αυτά που σε απασχολούν, αλλά μόνο με σοβαρά. Η οξύνοια και η αναλυτική σου ικανότητα, θα σε κάνει να διαπραγματευτείς και να επιτύχεις νέες συμφωνίες και συμβάσεις, ιδιαίτερα συμφέρουσες, είναι πιθανόν να βρίσκονται στο πρόγραμμα σου.

Δίδυμοι

Η σημερινή αστρολογική όψη βελτιώνει τις συνθήκες στο εργασιακό σου περιβάλλον, με αποτέλεσμα, να έχεις και την ικανότητα και την δυνατότητα, εφ’ όσον το προσπαθήσεις, να επιτύχεις τις συμφωνίες που επιδιώκεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχεις και την θέληση, και την έμπνευση, να θεμελιώσεις τα σοβαρά σου επιχειρήματα σου, ώστε με εργαλείο την ευφυΐα σου να καταφέρεις αυτά που επιδιώκεις. Η αδικημένη πλευρά της ζωής σου σήμερα, θα είναι η αισθηματική, για την οποία οι επαγγελματικές σου ασχολίες, δεν αφήνουν τον χώρο που της αναλογεί δικαιωματικά.

Καρκίνος

Η σημερινή αστρολογική όψη σου ανεβάζει την επικοινωνιακή σου δεινότητα, με αποτέλεσμα να επηρεάζεις θετικά τους γύρω σου, και να γίνεσαι ιδιαιτέρως περιζήτητος/η και δημοφιλής. Αν αποφασίσεις να κάνεις αποτελεσματική εκμετάλλευση των τόσο ευνοϊκών για σένα, Αστρολογικών φαινομένων και των επιδράσεων τους, θα σου προκύψουν νέες γνωριμίες και θα έχεις κερδίσει κατά κράτος την μάχη των εντυπώσεων. Αυτή η επιτυχημένη επικοινωνιακή σου προβολή και η ικανότητα να κερδίζεις τους άλλους, θα επιδράσει θετικά και στο ταίρι σου, που θα σε βλέπει και θα σε καμαρώνει. Αν πάλι, είσαι μόνος/η, μέσα από τις νέες γνώριμες, μπορεί να προκύψει το μελλοντικό σου ταίρι.

Λέων 

Μέσα στο πλαίσιο της οικογενείας σου, είναι ενδεχόμενο να προκύψουν συζητήσεις που αφορούν κάποια γεγονότα που συνέβησαν στο παρελθόν και που θα σε κάνουν να τα θυμηθείς και να μην νοιώθεις και πολύ ευχαρίστα, τουναντίον, θα σου ξυπνήσουν, μάλλον δυσάρεστες μνήμες. Σου δίνεται η ευκαιρία, να επιλύσεις τις όποιες διαφωνίες έχετε με ήρεμο και ειλικρινή διάλογο και με λογικά επιχειρήματα. Είναι, όπως φαίνεται η ημέρα ό,τι πρέπει για την διευθέτηση πάσης φύσεως δύσκολων οικογενειακών διαφορών που χρονίζουν, και σε ταλαιπωρούν οι συνέπειες τους. Θέματα ακίνητης περιουσίας προκύπτουν, και είναι πιθανόν, να υπάρξουν πληροφορίες για την εξέλιξη κάποιου ζητήματος που άφορα στην αγορά, πώληση, ή ενοικίαση κάποιου ακινήτου. Αφού σήμερα τα επικοινωνιακά σου ευνοούνται, είναι ευκαιρία να προχωρήσεις στην επίλυση ζητημάτων που έχεις με το ταίρι σου, μέσα από διάλογο και με κατανόηση.

Παρθένος

Σήμερα έχεις ρέντα και ξεδιπλώνεις το ταλέντο σου στην επικοινωνία, καθως η ευφράδεια σου και η άνεση σου στον χειρισμό του λόγου, είναι σε θέση να είναι τόσο πειστικές ώστε ακόμη και οι πιο δύσπιστοι να μην μπορούν να αντισταθούν στα λεγόμενα σου. Η σημερινή αστρολογική όψη σε ευνοεί στην επιθυμία και στην προσπάθεια σου να πλησιάσεις περισσότερο άτομα που ανήκουν, είτε στον στενό φιλικό κύκλο σου, είτε στους πολύ κοντινούς συγγενείς σου. Αν οι ασχολίες σου σχετίζονται με εμπορική δραστηριότητα, έχεις την εύνοια να πετύχεις μια νέα και αποδοτική συνεργασία ή συμφωνία. Ίσως να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου σχετικά με τα επικοινωνιακά, καθώς η αποδοχή σου κεντρίζει την ζήλια στο ταίρι σου.

Ζυγός

Η σημερινή αστρολογική όψη σε ευνοεί να κάνεις σήμερα διαπραγματεύσεις και οικονομικές συμφωνίες μια που αυτά σε ενδιαφέρουν στην παρούσα στιγμή, αφήνοντας τα αισθηματικά στην άκρη. Οι συμφωνίες και οι διαπραγματεύσεις σου, έχουν όλες τις προϋποθέσεις να είναι επιτυχημένες, καθώς ο πειστικός τρόπος που θα εκθέσεις τα επιχειρήματα σου, που θα είναι και ισχυρά ώστε να επικρατήσουν, θα σε κάνουν να έχεις όφελος από αυτές. Μέσα σ’ όλα αυτά, δεν θα σου λείψει και η πιθανότητα να σου προκύψει και κάποια επωφελής πρόταση που θα έχει άμεσες θετικές οικονομικές επιπτώσεις.

Σκορπιός

Η σημερινή αστρολογική όψη σε καθησυχάζει και σε κάνει να αισθάνεσαι ασφαλής, γιατί σου υπογραμμίζει ότι βρίσκονται στο πλάι σου οι φίλοι σου, και σου συμπαρίστανται ενώ είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν αν χρειαστεί. Έχεις σήμερα μια παράξενη συμπεριφορά, μια πάρεργη επίδραση που εξωθεί τους ανθρώπους στο σημείο λιγο πριν ¨βγουν απ’ τα ρούχα τους¨ και ξεσπάσουν, αλλά την τελευταία στιγμή, τους καθησυχάζεις και γλυτώνεις τα χειρότερα. Καλό θα είναι, να μην αφήνεις και στην σχέση σου τα πράγματα να φράσουν ως εκεί, αλλά κάνε διάλογο.

Τοξότης 

Η σημερινή αστρολογική όψη σε διευκολύνει να βάλεις σε τάξη τις αίτιες των πραγμάτων που σε αγχώνουν, να βάλλεις τα πράγματα με την λογική στις πραγματικές τους διαστάσεις και να δεις την όλη κατάσταση με ρεαλιστική ματιά. Είναι βέβαιο ότι, αν τα συζητήσεις αυτά με ανθρώπους των οποίων την αντικειμενική κρίση εμπιστεύεσαι, θα βρεις ευκολότερα λύσεις, καθώς και η ψυχική σου κατάσταση θα βελτιωθεί και θα σε ανακουφίσει αυτή η εξομολόγηση.

Αιγόκερως

Η σημερινή αστρολογική όψη εντείνει την παρόρμηση που έχεις να συναντήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, να κάνεις παρέα μαζί τους, έχοντας μαζί και το ταίρι σου και να απολύσετε στιγμές ευχάριστες. Νοιώθεις όμως και την ανάγκη να μοιραστείς μαζί τους και τα πράγματα που σε απασχολούν και η συζήτηση αυτή θα σε κάνει να αισθανθείς καλλίτερα ενώ, θα σε αποφορτίσει από αυτά τα οποία σε έκαναν να αποδράσεις. Μέσα από τις συζητήσεις, είναι πιθανόν να μάθεις κάποια ευχάριστη είδηση για κάποιο φιλικό σου πρόσωπο.

Υδροχόος

Η σημερινή αστρολογική όψη σε βοηθά να ανοίξεις τον δρόμο για να συμφωνήσουν και να πειστούν οι ιεραρχικά ανώτεροι σου στην δουλειά για τα σχέδια που επινόησες και να ανταποκριθούν θετικά. Μέσα στις εξελίξεις, μπορεί να υπάρξει και κάποια νέα και ξαφνική επαγγελματική πρόταση, που μπορεί να σε αιφνιδιάσει, και προκειμένου να την αξιολογήσεις, εξασφάλισε κάποια πίστωση χρόνου πριν ανταποκριθείς θετικά ή αρνητικά, και ζήτησε από το ταίρι σου την γνώμη και την συμβουλή του που μάλλον αυτή θα δώσει την λύση.

Ιχθύς

Αποδράσεις μυαλού και αναπολήσεις ευχαριστών στιγμών και γεγονότων είναι αυτά που θέλεις να κάνεις σήμερα με το ταιρι σου. Να βρεθείτε μαζι σε τόπους εξωτικούς, μαγευτικούς, μέσα από τις σελίδες των βιβλίων που θέλεις να διαβάσετε, να περπατήσετε σε ένα πάρκο και να θυμηθείτε τα παλιά να κλείσετε τα μάτια σας και να δείτε με όχημα τις αναμνήσεις σας, ευχάριστες εικόνες από αλλοτινά ταξίδια που κάνατε. Αν ανταποκριθείς σε κάποια πρόταση για έξοδο από τον φιλικό ή τον συγγενικό σου κύκλο, δεν θα μετανιώσεις, γιατί θα μπορέσεις να κάνεις τους συνδαιτυμόνες σου κοινωνούς των σκέψεων σου.

πηγή