Κριός

Το διάστημα της ανάπαυλας τέλειωσε για σένα, άλλωστε κράτησε αρκετά, και τώρα είναι καιρός να δεις τα τρέχοντα ζητήματα, αλλά και τις εκκρεμότητες που αναπόφευκτα έμειναν πίσω και που τώρα απαιτούν την επίλυση τους. Η μέρα θα σε βοηθήσει προικίζοντας σε σήμερα με κάποιες από τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά της ώστε να τα καταφέρεις, ιδίως σε θέματα που αφορούν τον εργασιακό σου τομέα, και το ταίρι σου θα σου φανεί χρήσιμο, αλλά με κάποια ανταλλάγματα. Τις βράδυνες ώρες, σε προειδοποιεί να προσέξεις την ορμή του λόγου σου και να τον ελέγξεις ώστε να μην παρεκτραπείς και δημιουργηθούν παρενεργειες αν παρασυρθείς και πεις πράγματα που δεν πρέπει.

Ταύρος

Σου δίνεται η ευκαιρία να διαχειριστείς το διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς με χόμπι και ψυχαγωγία. Η μέρα σου δίνει την δυνατότητα και τις ευκαιρίες να προβληθεί η γοητευτική πλευρά σου και να έχεις επιτυχίες αν φλερτάρεις και βγάλεις προς τα έξω το σκανταλιάρικο και αισθησιακό σου πρόσωπο. Αυτό προκαλεί σκοτούρες και πονοκέφαλο στο ταίρι σου, αν έχεις, γιατί του ξυπνά συναισθήματα ζήλειας. Αν είσαι μόνος/η ο δρόμος είναι ανοιχτός.

Δίδυμοι

Τα εργασιακά και τα οικογενειακά σου ζητήματα έχουν την αποκλειστικότητα στην σκέψη και την μέριμνα σου, χωρίς να αφήνουν χώρο για οτιδήποτε άλλο να σε απασχολήσει. Η μέρα σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις αλλά και τις δυνατότητες να ασχοληθείς με επιτυχία με την επίλυση και των δυο αυτών πτυχών της καθημερινότητας σου που φαίνεται ότι αλληλοσυσχετίζονται. Η παρόρμηση σου να θυμώσεις, θα έχει αντίκτυπο και στην σχέση σου, καθώς μπορεί να χάσεις τον έλεγχο. Φυσικά, ο θυμός σου θα πρέπει να ελεγχτεί, ώστε να μεταστρέψεις τις επικίνδυνες συνθήκες σε θετικές.

Καρκίνος

Η κοινωνικότητα σου και η εκδήλωση της προς τα έξω, θα είναι το αντικείμενο των ασχολιών σου σήμερα, και είναι βέβαιο ότι αυτό θα το χαρείς. Κάνοντας παρεα με τους ανθρώπους που διαλέγεις αυτήν την ημέρα, φίλους, συγγενείς και γνωστούς, ανταλλάσετε πληροφορίες και τα νέα σας. Εκτόνωσε την ενεργητικότητα σου σε εξορμήσεις με το ταίρι σου και με φίλους, θα περάσετε καλλίτερα!

Λέων 

Τα καταφύγια σου σημαίνουν πολλά για σένα σήμερα, επειδή στο μυαλό σου κυριαρχούν οι σκέψεις που σου δημιουργούν ανασφάλεια, γι’ αυτό εστιάζεσαι και ψάχνεις γι’ αυτά στα οποία μπορείς να καταφύγεις. Η μέρα, σου δημιουργεί συνθήκες οικονομικών δυνατοτήτων, κατά τις όποιες σου δίνεται η ευκαιρία για επαναδιαπραγμάτευση των εισοδημάτων σου από μισθούς, εξεύρεση κάποιων νέων πηγών εισοδήματος, ή και νέες οικονομικές συμφωνίες με ευνοϊκότερους όρους. Πρέπει να φροντίσεις η προσοχή σου να είναι επικεντρωμένη στα χρήματα σου, επειδή είναι πιθανόν να προκύψουν απρόβλεπτα ή και έκτακτα έξοδα, τα οποία σου φέρνουν εκνευρισμό και μεμψιμοιρία. Η όλη κατάσταση όπως είναι δεν πρέπει να γίνει αντικείμενο συζητήσεως με το ταίρι σου, για ευνόητους λόγους.

Παρθένος

Φαίνεται ότι σήμερα η μέρα είναι αφιερωμένη σε σένα, σου υπογραμμίζει, ότι πρέπει να επικεντρωθείς επί τέλους και στον εαυτό σου και να φροντίσεις την ικανοποίηση των αναγκών σου, αρκεί να μην τις υπερτονίσεις και καταλήξεις σε υπερβολές. Αν συμβεί αυτό θα εισπράξεις παράπονα από το ταίρι σου και τους συνεργάτες σου, που ίσως τους έχεις καλομάθει με το να τους φροντίζεις, και που θα τους φέρνει αμηχανία αυτή η αλλαγή σου.

Ζυγός

Η ημέρα σου σήμερα θα είναι μάλλον συνθέτη από συναισθήματα, καθώς την σκέψη σου ταλαιπωρούν αναμνήσεις και ανησυχίες που έρχονται από το παρελθόν, και αναφέρονται σε γεγονότα που αφορούν άλλους, αλλά και θέματα της δικής σου καθημερινότητας και υποχρεώσεις που είναι πιεστικές και πρέπει να διευθετηθούν. Μην ταλαιπωρήσεις το ταίρι σου λόγω αυτών σε πιέζουν και μην ξεσπάς σ’ αυτό, είναι άδικο. Η μέρα υποδεικνύει ότι με την παρουσία της, θα καταστεί δυνατόν, να αξιολογήσεις τα όσα σε απασχολούν και να τα διαχωρίσεις ανάλογα με την σοβαρότητα και την βαρύτητα τους, ώστε να παρακάμψεις τα επουσιώδη. Να διατηρείς επιφυλάξεις για άτομα που δεν έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους και να προσέχεις τα νώτα σου.

Σκορπιός

Η μέρα τονίζει και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου και το πώς πρέπει να τα διαχειριστείς. Αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ δράσεως, προκειμένου να αποφασίσεις ποια λύση να ακολουθησεις, και αδρανείας, επειδή δεν ξέρεις τους τρόπους που πρέπει να χρησιμοποιήσεις. Στόχος σου είναι η καταξίωση και η αναγνώριση σου και επαγγελματικά και κοινωνικά, με αποτέλεσμα να σου γίνεται έμμονη ιδέα την οποία θέλεις διακαώς να πραγματοποιήσεις. Το ταίρι σου σε κατανοεί αφού θα του εκφράσεις τόσο παραστατικά την επιθυμία σου και θα ανέλθει το ότι το παραμελείς.

Τοξότης 

Η μέρα τονίζει και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου και το πώς πρέπει να τα διαχειριστείς. Αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ δράσεως, προκειμένου να αποφασίσεις ποια λύση να ακολουθησεις, και αδρανείας, επειδή δεν ξέρεις τους τρόπους που πρέπει να χρησιμοποιήσεις. Στόχος σου είναι η καταξίωση και η αναγνώριση σου και επαγγελματικά και κοινωνικά, με αποτέλεσμα να σου γίνεται έμμονη ιδέα την οποία θέλεις διακαώς να πραγματοποιήσεις. Το ταίρι σου σε κατανοεί αφού θα του εκφράσεις τόσο παραστατικά την επιθυμία σου και θα ανέλθει το ότι το παραμελείς.

Αιγόκερως

Η μέρα σου ανοίγει τις δυνατότητες να συναναστραφείς τους πολύ κοντινούς και αγαπημένους σου ανθρώπους, να οργανώσεις και να κάνεις μια μικρή έξοδο, μια εκδρομή, έναν ψυχαγωγικό περίπατο, ή ακόμη και κάποια  επιμόρφωση, σε μουσεία κλπ. Οι επικοινωνιακές σου ικανότητες και το έμφυτο ταλέντο σου σ’ αυτές, φθάνουν στο αποκορύφωμα τους. Έχεις την δυνατότητα, αλλά και την ευκαιρία να ασκήσεις την πειθώ σου σε συζητήσεις, όπου οι όλοι παρευρισκόμενοι να δηχθούν τις απόψεις σου, σε οποίο θέμα συζητήσεως προκύψει, και εσύ κερδίζεις την αναγνώριση και τον θαυμασμό τους, πράγμα που ίσως είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη. Η επιτυχημένη  επικοινωνιακή παρουσία σου, ίσως προκαλέσει την ζήλια του ταιριού σου, που το μυαλό του θα πάει παρακάτω!

Υδροχόος

Σε εχει πιάσει μια δυσθυμία, όλο και κάτι σου φταίει και σε ρίχνει ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να κλείνεσαι στον εαυτό σου. Η μέρα σου δημιουργεί τις προϋποθέσεις να δραστηριοποιηθείς, να ασχοληθείς με τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, να προσπαθήσεις να τις διευθετήσεις και να μην αναβάλλεις άλλο το να πιείς αυτό το πικρό ποτήρι που σε αγχώνει. Η μέρα ίσως σε φέρει μπροστά σε οικονομικές υποχρεώσεις που δεν τακτοποίησης, όπως λογαριασμούς, δάνεια, πληρωμές που καθυστέρησαν. Επειδή όμως όλα τα νομίσματα έχουν δυο όψεις, το καλό είναι ότι μπορεί να σου προκύψει μια επωφελής συνεργασία που πρέπει να δεις σοβαρά.

Ιχθύς

Αισθάνεσαι το βάρος από την παρουσία και τις πολλές φορές παραλογές απαιτήσεις των κοντινών σου ανθρώπων, με  τους όποιους δεν θέλεις καν να έλθεις σε επαφή ή να υποχωρήσεις στις απαιτήσεις τους. Η πρόκληση για σένα είναι να βρεις το σωστό μέτρο αναμεσα στα θέλω σου και στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των άλλων. Είναι πολύ πιθανόν να σου βγει η παρόρμηση να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους, εκφράζοντας αυτά που κρατάς μέσα σου, και να εκφράσεις τα παράπονα που έχεις από τους άλλους…

πηγή