Κριός

 Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σε φέρνουν μπροστά σε όσα είσαι υποχρεωμένος να κάνεις και πλέον δεν μπορείς να αναβάλλεις με ότι συνεπάγεται αυτό. Με την πίεση των υποχρεώσεων που έχεις, σκέπτεσαι το ενδεχόμενο να αναθεωρήσεις την στάση σου σε επαγγελματικές ευκαιρίες που σου παρουσιαστήκαν στο παρελθόν και δεν πραγματοποίησες.

Ταύρος

 Η σημερινή μέρα σε κάνει να πεις¨ Ες αύριον τα σπουδαία¨ και να παραβλέψεις όσα σε σκοτίζουν, υποχρεώσεις, μπελάδες, και θέλεις να ξεδώσεις στρέφοντας την προσοχή και το ενδιαφέρον σου σε ότι σου είναι ευχάριστο. Όμως η μέρα σου χαλάει την επικοινωνία και δυσκολεύει την συνεννόηση, όσο λιγότερο μιλάς, τόσο περισσότερο θα απολαύσεις την παρουσία του ταιριού σου. Δώσε προσοχή σε ότι κανονίσεις με την παρέα σου για να περάσετε καλά.

Δίδυμοι

Η αστρολογική όψη της ημέρας είναι η αιτία για παρεξηγήσεις, διαφωνίες συγκρούσεις, έντονες συζητήσεις και διαμάχες. Έτσι ένα ζήτημα που θα προκύψει σε οικογενειακό επίπεδο θα γίνει η σπίθα για ν’ ανάψουν τα αίματα. Κρατήσου μακριά από κάθε οριστικό που θα αποφάσιζες και τις μεγαλοστομίες που θα έλεγες, καθώς τίποτε δεν θα είναι δυνατόν να υλοποιήσεις. Διαφύλαξε την σχέση σου από παρεξηγήσεις.

Καρκίνος

Η σημερινή αστρολογική όψη φωτίζει τον τομέα του στενού οικογενειακού και φιλικού σου περιβάλλοντος και νοιώθεις ότι θέλεις να επικοινωνήσεις με τους δικούς σου, να τους μιλήσεις και να τους συναντήσεις. Έρχεσαι σε επικοινωνία μαζί τους, όμως η μέρα προκαλεί σύγχυση στην επικοινωνία με συνέπεια παρανοήσεις και όχι μόνο. Η ημέρα δεν προσφέρεται για επαφές, οπότε να είσαι συγκρατημένος/η, ιδίως αν κάποιοι έχουν την περιέργεια να μπουν στα προσωπικά σου.

Λέων 

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει να θέλεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε ανησυχούν. Η καλλίτερη λύση που έχεις είναι να φροντίσεις να τακτοποιηθούν ώστε να απαλλαγείς από το άγχος που σου προκαλούν και να ησυχάσεις. Η ένταση που νοιώθεις θα σε κάνει να παρεξηγηθείς με το ταίρι σου για θέματα του παρελθόντος που καλό είναι να τα ξεχάσεις.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για συναισθηματικές διεκδικήσεις, θα υπάρξουν τυχερές συμπτώσεις, η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και την οξυδέρκεια σας. Κινηθείτε χωρίς ενδοιασμούς, τα εμπόδια θα αποσυρθούν και θα έχετε το ελεύθερο να δράσετε όπως ακριβώς είχατε σχεδιάσει. Κάποιες συγκεκριμένες αισθηματικές σας προσδοκίες θα εκπληρωθούν πλήρως, καταφθάνει δικαίωση και συναισθηματική ικανοποίηση. Για όσους από εσάς σκέπτεστε να προβείτε σε προτάσεις, προχωρήσετε άφοβα η στιγμή θα είναι απολύτως ευνοϊκή.

Ζυγός

Κάτι φταίει με την διάθεση σου, γιατί σου δημιουργεί την τάση να αναζητάς ανύπαρκτες αιτίες και λογούς να μην είσαι ευχαριστημένος/η, αλλά, επί πλέον να σε πιάνουν  ανασφάλειες ότι κάποια πράγματα δεν πηγαίνουν όσο καλά θέλεις. Δεν φτάνει αυτό όμως, γιατί η σημερινή αστρολογική όψη, που προκαλεί κάθε είδους επιστροφές από το παρελθόν, σου φέρνουν στην επιφάνεια παλιές ιστορίες που θα μπορούσαν να γίνουν ψυχολογικά τραύματα και να προκαλέσουν προσκολλήσεις σε αδικαιολόγητες ιδέες και καταστάσεις.

Σκορπιός

Η σημερινή αστρολογική όψη ενισχύει την δημοτικότητα σου καθώς γίνεσαι περιζήτητος/η από φίλους και γνωστούς που αποζητούν την συντρόφια σου. Η μέρα ανασύρει από το παρελθόν ζητήματα που δημιουργούν διαμάχες και παρεξηγήσεις από το τίποτε. Μην επιχειρήσεις να διαλύσεις τις παρεξηγήσεις, καθώς οι παρανοήσεις θα χειροτερέψουν τα πράγματα, ενώ κράτησε το ταίρι σου έξω απ’ αυτά για να το προστατεύσεις.

Τοξότης 

Η σημερινή αστρολογική όψη, σε εξωθεί να ασχοληθείς με την λύση θεμάτων που σχετίζονται με ό,τι θέλεις να πραγματοποιήσεις. Επιστρέφουν από το παρελθόν προτάσεις που σου έγιναν παλαιοτέρα και για τις οποίες μην αποφασίσεις σήμερα. Η επικοινωνία δεν είναι στα καλλίτερα της, οπότε πρόσεξε και προφύλαξε τις σχέσεις με ταίρι και συνεργάτες από παρεξηγήσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα νοιώθεις ότι πρέπει να ενισχύσεις το γνωστικό σου πεδίο με κάποιον τρόπο, είτε ατομικά, είτε σε ομάδα, με γνώσεις επαγγελματικές ή μορφωτικού περιεχομένου. Όμως η σημερινή αστρολογική όψη, δυσκολεύει την επικοινωνία και οι παρανοήσεις με τους άλλους και πρώτο  πρώτο το ταίρι σου είναι παραπάνω από πιθανές. Σ’ αυτήν την περίπτωση δείξε αυτοσυγκράτηση για να μην εκτροχιαστούν τα πράγματα από παρεξήγηση.

Υδροχόος

 Αναμνήσεις και αναπολήσεις του παρελθόντος σου φέρνει η σημερινή αστρολογική όψη. Ξαναθυμάσαι τι ένοιωσες τότε αλλά και τι σήμαινε για σένα κάθε μια από αυτές τις εμπειρίες. Τήρησε μια στάση αναμονής και αποστάσεις μέχρι να αλλάξουν θέσεις οι πλάνητες. Προς το παρόν μην παίζεις με την φαντασία σου σχετικά με τον δεσμό σου και προσγειώσου στις οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να ταχτοποιήσεις.

Ιχθύς

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σου δυσχεραίνουν την επικοινωνία και την κατανόηση σε μεγάλο βαθμό. Γίνεσαι καχύποπτος/η, παρανοείς  και βλέπεις φανταστικά σενάρια και κίνητρα πίσω από τις προθέσεις και τις ενέργειες των άλλων. Η μέρα δεν ευνοεί την έναρξη κανενός νέου προγράμματος, εργασίας, σχέσης κλπ, αλλά ευνοεί επιστροφές από το παρελθόν, όποτε μην ξεκινήσεις τίποτε νέο, μην παίρνεις αποφάσεις,  αλλά αναψηλάφησε ότι σου είχε προκύψει παλαιοτέρα και αφού το αξιολογήσεις αποφάσισε.

πηγή