Κριός

Η μέρα φέρνει κάποιες δυσκολίες στην αισθηματική σου ζωή. Όλα όσα ζητάς και επιθυμείς να σου συμβούν στον ∈ρωτικό τομέα, χρειάζεται να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια για να τα κατακτήσεις. Το θετικό όμως είναι ότι διαισθάνεσαι πού βρίσκεται η αληθινή αγάπη για εσένα. Σήμερα απαιτείται από εσένα προσοχή στα λόγια σου και στη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου, προκειμένου να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι για να παραμείνει αναμμένη και ζωντανή η φλόγα του ∈ρωτα στη σχέση σου, χρειάζεται καθημερινή προσπάθεια. Διαπιστώνεις ότι το ταίρι σου έχει ανάγκη από σημασία και τρυφερότητα. Μην επιτρέψεις σε μια τόσο όμορφη μέρα να επισκιαστεί από τα προβλήματα της καθημερινότητας και της ρουτίνας. Ο ∈ρωτισμός και το πάθος είναι διάχυτα στο δεσμό σου, ενώ αν δε διαθέτεις μια σχέση είναι πολύ πιθανό να προκύψει σήμερα μια εξαιρετική και σπάνια νέα γνωριμία.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι σήμερα μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή. Αν επιθυμείτε να αλλάξουν τα πράγματα και να καλυτερεύσει η επικοινωνία με το ταίρι σας, τότε δεν έχετε παρά να κινητοποιηθείτε σωστά. Αν η ∈ρωτική μοναξιά σας πιέζει και σας κάνει να νιώθετε ευάλωτοι, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση η λύση δεν είναι άλλη από τη δράση. Παίρνετε τη ζωή στα χέρια σας και διεκδικείτε μια θέση στην καρδιά του ατόμου που σας αρέσει, σας κολακεύει, το έχετε ∈ρωτευθεί ή το αγαπάτε αληθινά εδώ και μεγάλο διάστημα.

Καρκίνος

Πλούσια αστρολογικά η μέρα, με πολλές και διαφορετικές συναισθηματικές εναλλαγές. Η  σημερινή αστρολογική όψη φέρνει σίγουρα κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με το ταίρι σου ή με το άτομο που ποθείς, καθώς γίνεται δύσκολη η προσέγγισή του. Επίσης, η μέρα φέρνει ένταση στην ∈ρωτική σου ζωή, ενώ χρειάζεται να πάρεις σωστές αποφάσεις για το μέλλον, η σημερινή μέρα δε σε αφήνει να διαπιστώσεις τι είναι αυτό που πραγματικά σε συμφέρει. Θέλει προσοχή στα λεγόμενά σου, ακόμη και αν δε διαθέτεις μια σχέση αλλά σου αρέσει πολύ ένα πρόσωπο εδώ και καιρό, η λεκτική σου συμπεριφορά θέλει ειδικό χειρισμό, ώστε να μη δώσεις λάθος μηνύματα.

Λέων 

Η μέρα σήμερα είναι ιδανική για να προβάλεις τα προτερήματα και τη γοητεία σου, είναι μια τέλεια ευκαιρία αν είσαι μόνος-η να «τρελάνεις» ∈ρωτικά ένα πρόσωπο και να μην μπορεί να σου αντισταθεί με τίποτα. Η γοητεία και η παθιασμένη σου διάθεση είναι στα ύψη, αν διαθέτεις μια σχέση εδώ και πολλά χρόνια θα δεις σήμερα να αναζωπυρώνεται, να φουντώνει το πάθος σας και να ξεκινάτε μια νέα ∈ρωτική, αλλά και πιο δυναμική σχέση. Είναι η κατάλληλη μέρα επίσης για εκπλήξεις, φαντασία και εξόδους, κάτι διαφορετικό που θα σας κάνει να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα.

Παρθένος

Είναι μια τέλεια μέρα για να εκφράσεις χωρίς εντάσεις και αντιδράσεις τα όσα αισθάνεσαι, και εννοώ τα όποια παράπονα έχεις από τον/τη σύντροφό σου. Είναι ο τρόπος που διατυπώνεις κάτι, και όχι μόνο θα εισακουστούν τα θέλω και οι επιθυμίες σου, αλλά θα υπάρξει και διάθεση αλλαγής. Εσείς, Παρθένοι, που είστε μόνοι αυτό το διάστημα, τείνετε να ρισκάρετε χωρίς φόβο, θέλετε να προσεγγίσετε το άτομο που σας αρέσει και αυτό σας οδηγεί σε θεαματικές αλλαγές στην ∈ρωτική σας ζωή. Η στασιμότητα σήμερα δεν έχει καμία θέση στη συναισθηματική σας ζωή, καλείστε να τολμήσετε, για να κερδίσετε.

Ζυγός

Είναι μια περίεργη μέρα η σημερινή, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας φέρνουν έναν σημαντικό βαθμό δυσκολίας στη σχέση σου, είναι όψεις που σου δημιουργούν μια εσωτερική ένταση και μια δυσκολία στην επικοινωνία σου. Καλείσαι λοιπόν να τα προσέξεις αυτά και να λάβεις υπόψη σου τη σημερινη μέρα που σου δημιουργεί μια αδεξιότητα στις κινήσεις, είναι σαν να μην προσέχεις τα λόγια σου, σαν να χάνεις την έμφυτη διπλωματική σου στάση. Ίσως η απομόνωση να φαντάζει ως μια τέλεια λύση σήμερα, όμως αν προσέξεις λίγο, δε συντρέχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας.

Σκορπιός

Είναι μια ρομαντική και ιδιαίτερα ευαίσθητη μέρα η σημερινή, είναι αυξημένες οι πιθανότητες να ακούσεις λόγια και όρκους αιώνιας αγάπης από το άτομο που αγαπάς. Ενδέχεται επίσης να επισημοποιηθεί ο δεσμός σου ή και να πέσει στο τραπέζι πρόταση να γνωρίσεις το οικογενειακό–φιλικό περιβάλλον του συντρόφου σου. Μην τρομάξεις από τις σημερινές εξελίξεις και τα γεγονότα, αρκεί να υπολογίσεις τα αληθινά αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου και τότε θα αισθανθείς τη σιγουριά και τη βεβαιότητα για τις αποφάσεις που θα πάρεις.

Τοξότης 

Είναι μια μέρα με πολύ τρέξιμο και πολλές υποχρεώσεις, η καθημερινότητα σε πιέζει και σε αγχώνει. Το σκηνικό αλλάζει τις βραδινές ώρες, αν κι εσύ το επιθυμείς, έχεις ανάγκη από χαλάρωση και ηρεμία κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ζητήσεις ευθέως, χωρίς περιστροφές από το ταίρι σου. Σε περίπτωση που δεν έχεις σχέση, μπορείς να χτυπήσεις την πόρτα ενός φιλικού σου ατόμου. Επικοινώνησε με το άτομο που δε σου περνά απαρατήρητο εδώ και μεγάλο διάστημα, μια συζήτηση μπορεί να σε χαλαρώσει, αλλά και να δημιουργήσει ένα τρυφερό και ∈ρωτικό σκηνικό ανάμεσα σας.

Αιγόκερως

Είναι μια δύσκολη συναισθηματικά μέρα η σημερινή, οι αστρολογικές όψεις της ημέρας σου φέρνουν δυσκολίες στην αισθηματική σου ζωή και μια ασυνεννοησία με το ταίρι σου. Έχεις τη σοβαρότητα ναι μεν να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις που θα προκύψουν αλλά οι πλανητικές όψεις σε κάνουν να χάνεις κατά κάποιο τρόπο την υπομονή σου. Είναι κάτι παροδικό σαφέστατα, χρειάζεται από εσένα ηρεμία, ώστε να μην έχεις εύθικτη διάθεση απέναντι στο άτομο που αγαπάς. Αν έχεις να πεις κάτι, καλό είναι να περιμένεις και θα διαπιστώσεις ότι θα ξεθυμάνει, άρα αποδεικνύεται πως δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό.

Υδροχόος 

Πολλά υποσχόμενη η σημερινή μέρα για την ∈ρωτική σου ζωή, ένας καυτός και αναγεννητικός ∈ρωτας έρχεται στο προσκήνιο και σε κάνει να ∈ρωτεύεσαι δυνατά. Πρόκειται για μια νέα γνωριμία που έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Ένας ανατρεπτικός ∈ρωτας, σε μέρος και ώρα που δε θα περιμένεις. Μην τρομοκρατηθείς αν το άτομο αυτό από τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας σού κάνει λόγο για σχέση σοβαρή, το να βρεις το άλλο σου μισό δεν απαιτεί χρόνια για να συμβεί, αρκεί ένα δευτερόλεπτο να πέσεις πάνω στον άνθρωπο που θα μείνει για μια ζωή στο πλάι σου.

Ιχθύς

Σήμερα θα έχεις έντονη την αίσθηση του ανικανοποίητου, ένα ∈ρωτικό σου απωθημένο τριγυρίζει στο μυαλό σου και σε ενεργοποιεί να πάρεις αποφάσεις για ένα άτομο από το παρελθόν σου. Χρειάζεται προσοχή στο τι απόφαση θα πάρεις για εκείνο, αν δηλαδή θα επιστρέψεις στα παλιά ή θα το βγάλεις εντελώς από το μυαλό σου. Βάζεις σε μια ζυγαριά τα υπέρ και τα κατά, κυρίως αναλογίζεσαι τι έφταιξε και χωρίσατε, γιατί δεν είστε μαζί τώρα, και προσπαθείς να βγάλεις συμπέρασμα. Η απόφαση σίγουρα είναι δική σου, εγώ το μόνο που έχω να σε συμβουλέψω είναι να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

πηγή