Κριός

Φίλοι μου Κριοί, απρόοπτες συναντήσεις και πληροφορίες θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, διαλύονται λάθος υποψίες ή εντυπώσεις. Σε τυχαία συνάντηση θα ακούσετε λόγια που μάλλον δε θα τα περιμένετε, βγαίνουν αναζωογονητικές αλήθειες στο φως. Σήμερα ενδέχεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από τα παλιά, ανοίγοντας προοπτική επανένωσης, σας συμβουλεύω να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας δε θα απογοητευτείτε. Συνομιλία με καινούργιο πρόσωπο θα εξιτάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον, έρχονται αλλαγές στην καρδιά σας.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ένα ξαφνικό τηλεφώνημα θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε δίοδο στενής και θέρμης επικοινωνίας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Ανοίγετε προοπτική σχέσης αρκεί να μην κάνετε το λάθος να αδρανήσετε. Εσείς που διανύετε περίοδο τσακωμού ή χωρισμού, μια τυχαία συνάντηση θα δώσει τέλος στην απόσταση σας, έρχεται θερμή επανασύνδεση με έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Κατόπιν αποκαλυπτικής ∈ρωτικής συζήτησης αλλάζετε αποφάσεις και τρόπο σκέψης, απαλλάσσετε από αρνητικές υποψίες.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σωστή θα είναι η κρίση σας, δυναμικές αποφάσεις θα δώσουν οριστικές λύσεις. Βασική σας επιθυμία θα είναι να κλείσετε ζητήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σας και δημιουργούν αμφιβολίες ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Ειλικρινείς συζήτηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά θα φέρει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα καταλήγοντας σε έναρξη δεσμού. Γεγονός – έκπληξη θα φέρει κοντά σας πρόσωπο από το μακρινό παρελθόν.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα αποκαλυφθούν καταστάσεις που θα δώσουν διαφορετική πορεία στις αποφάσεις σας κατ’ επέκταση και στην ∈ρωτική σας ζωή. Περνάτε απόφαση να φέρετε συναισθηματικά και ∈ρωτικά κοντά σας πρόσωπο, που μέχρι τώρα εσκεμμένα το κρατούσατε σε απόσταση. Θα κινηθείτε στοχευμένα και μεθοδικά, η τολμηρή σας κίνηση να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματα σας απέναντι σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα έχει κατάληξη την έναρξη δεσμού.

Λέων 

Αγαπητοί μου Λέοντες, συναντήσεις και συνομιλίες θα σας κάνουν να δείτε πρόσωπα και καταστάσεις με διαφορετικό πλέον μάτι, ανανεώνονται οι ∈ρωτικές σας διαθέσεις. Θα αλλάξετε απόψεις και βλέψεις, η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν που θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δώσετε ∈ρωτική ώθηση στις επαφές σας, σας ενθαρρύνω να κάνετε το τολμηρό βήμα να ξεκινήσετε μαζί του σταθερή σχέση.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, έρχονται πληροφορίες, μαντάτα, και ανοίγματα που θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να πλησιάσετε το πρώην ταίρι σας, θα βρείτε στρωμένο τον δρόμο για επανασύνδεση. Σας δίνω τη συμβουλή να μην καμουφλάρετε τους σκοπούς και τις βλέψεις σας, αν τολμήσετε να αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα τότε η επανένωση που θα προκύψει θα καταλήξει σε δέσμευση. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι φανείτε ανοιχτοί στις προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν εξελίξεις και νέα ∈ρωτικά συμβάντα.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σωστή θα είναι η αντίληψη σας, εξωστρεφής και δημιουργική η στάση σας, σας συμβουλεύω να περάσετε σε άμεσες διεκδικήσεις. Σήμερα κάποιοι από εσάς θα λάβετε πρόταση επανασύνδεσης, σας παροτρύνω να την δεχτείτε, αυτή τη φορά οι συνθήκες θα είναι τελείως διαφορετικές, το πρώην ταίρι σας θα εμφανιστεί με αλλαγμένη συμπεριφορά. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι, φανείτε τολμηροί στο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ∈ρωτικής σχέσης.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να βγείτε από τυχόν συναισθηματικά συμπλέγματα. Σε συνάντηση θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερώσετε αισθήματα και επιθυμίες, αποκαλυπτικά λόγια θα ακούσετε, για εσάς τους χωρισμένους αποκλειστικά στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι εγκαταλείπετε την εσωστρέφεια, η απόφαση σας να φλερτάρετε και να φανείτε εκδηλωτικοί θα έχει ως κατάληξη τον ερχομό καινούργιου προσώπου στην ∈ρωτική σας ζωή.

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, αφήνετε στην άκρη ανασφάλειες και αναστολές, τώρα δυναμικά θα αποφασίσετε να προχωρήσετε την ∈ρωτική σας ζωή επάνω σε διαφορετικές βάσεις. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να διεκδικήσετε ριζικές αλλαγές, δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να δώσετε δεσμευτικές υποσχέσεις. Ένα ξαφνικό συμβάν που θα αφορά συνάντηση, θα σας ανοίξει νέο ∈ρωτικό δρόμο, οι εξελίξεις θα φέρουν καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, απρόοπτες συζητήσεις θα βγάλουν στο φως συναισθήματα και καταστάσεις για τα οποία είχατε πλήρη άγνοια. Τα λόγια ενός προσώπου θα σας ανοίξουν τα μάτια, στο χέρι σας θα είναι η περαιτέρω σας εξέλιξη. Μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν ευχάριστη ∈ρωτική κατάληξη αρκεί να μην καμουφλάρετε το αισθήματα σας. Αν θέλετε να βγείτε από την ∈ρωτική σας στασιμότητα τότε περάστε σε αποκαλύψεις, η έναρξη σταθερής σχέσης θα είναι στο χέρι σας.

Υδροχόος 

Φίλοι μου Υδροχόοι, αποκαλυπτική πρόταση που θα λάβετε θα σας δώσει άνοιγμα νέας ∈ρωτικής αρχής. Τολμηρή ∈ρωτική κουβέντα που θα προκύψει με πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος, θα σας βάλει στην διαδικασία ενδοσκοπήσεων και αναθεωρήσεων. Οι εξελίξεις θα στηριχτούν στις αποφάσεις σας, σας συμβουλεύω να απελευθερωθείτε από προκαταλήψεις και αναστολές. Εσείς που είστε πολύ καιρό χωρίς σχέση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο ολοκαίνουργιας γνωριμίας, δε θα υπάρχει κανένας λόγος να απορρίψετε το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από τάσεις ηττοπάθειας, σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να ξεφύγετε και να απελευθερωθείτε ∈ρωτικά. Φρενάρετε αρνητισμούς και καχυποψίες, αυτή τη φορά θα επικεντρωθείτε στην θετική και δημιουργική πλευρά των καταστάσεων. Ευχάριστα μαντάτα θα σας ωθήσουν προς δραστηριοποίηση, περνάτε σε ουσιαστικές διεκδικήσεις, αποκαλυπτικές πληροφορίες θα έχουν κατάληξη ∈ρωτικής ένωσης.

πηγή