Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (26-5-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα είστε εξοπλισμένοι με γοητεία, eρωτισμό και έντονη διαίσθηση. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στις eρωτικές σας υποθέσεις, θα εμφανιστεί στο παρόν σας πρόσωπο από το παρελθόν, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να το διεκδικήσετε. Σήμερα εντυπωσιακό θα είναι το παρουσιαστικό σας, ενδεχομένως να αποτελέσετε επίκεντρο ενδιαφέροντος, κάποιος θα σας πιάσει την κουβέντα με σκοπό. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας για φλερτ και καινούργιες γνωριμίες, ανοίγεται δρόμος eρωτικών περιπετειών.

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως κτητικοί, έντονη θα είναι η διάθεσή σας να διεκδικήσετε, ωστόσο τα αισθήματα σας θα εμφανιστούν κάπως μπερδεμένα. Ευχάριστο γεγονός θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αγνοήσετε τα eρωτικά υπονοημένα που θα σας ρίξει. Φιλικά λόγια θα μετατραπούν σε προσωπικές εξομολογήσεις, έρχονται ευχάριστες eρωτικές ανατροπές, μην τις δείτε με αδιάφορο ή επιπόλαιο μάτι.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, η eρωτική σας στάση δεν αποκλείεται να είναι κάπως ρομαντική. Θα χαρακτηρίζεστε από έντονη ελκυστικότητα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για eρωτικές προσεγγίσεις και για συναισθηματικές αποκαλύψεις. Ευχάριστες φιλικές συναναστροφές και νέες γνωριμίες θα ανανεώσουν το eρωτικό σας κατεστημένο. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα σας δώσει άνοιγμα για σχέση, ωστόσο αμφίβολο θα είναι αν θα δείξτε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη.

Advertisements

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας κάνει αισθαντικούς, ονειροπόλους και αρκετά ρομαντικούς. Σήμερα δε θα αφήσετε κανέναν να καταπιέσει την ψυχολογία σας, θα βυθιστείτε σε ονειροπολήσεις, θα διεκδικήσετε επιθυμίες που κρύβετε από το παρελθόν. Θα είστε πρόθυμοι για διαφόρων ειδών eρωτικές περιπέτειες, ωστόσο προσοχή στις ακρότητες, θα είστε επιρρεπείς σε συναισθηματικές υπερβολές. Εσείς που είστε σε σχέση, θερμή και αλληλέγγυα θα είναι η στάση σας, με το ταίρι σας θα υπάρξει αλληλοϋποστήριξη.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, προσοχή να μην εγκλωβιστείτε σε ανασφάλειες, μην αμφισβητήσετε τις eρωτικές σας δυνατότητες και τα θελκτικά σας προσόντα. Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στην επικοινωνιακή σας συμπεριφορά, ίσως να εμφανιστούν αναστολές και επιφυλάξεις. Θα υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα που σας φανερώνω πως στο τέλος θα γυρίσουν όλα υπέρ σας. Η όψη της ημέρας, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πιο ανέμελο και πιο ρομαντικό κλίμα μέσα στη σχέση σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας εφοδιάσει με συναισθηματισμό, eρωτισμό, και σωστή διαίσθηση. Ίσως να κολλήσετε συναισθηματικά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το παρελθόν, σας συμβουλεύω να αποφύγετε την επίμονη ή ανυπόμονη συμπεριφορά. Για εσάς που αναζητάτε κάτι νέο και διαφορετικό, απρόσμενες συμπτώσεις θα φέρουν καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, ωστόσο η κατάληξη που θα πάρουν οι επαφές σας, θα εξαρτηθούν από τη δική σας στάση και κυρίως από τις προσωπικές σας βλέψεις.

Advertisements

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα βγάλει την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τάσεις ρομαντισμού και ονειροπόλησης. Θερμές θα είναι οι επικοινωνιακές σας διαθέσεις, καινούργια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους δίνοντάς σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια νέα eρωτική αρχή. Το ένστικτό σας θα είναι δυνατό, ικανό να σας υποδείξει τι πρέπει να διεκδικήσετε και με ποιο τρόπο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για διαφοροποιήσεις, οι προσπάθειές σας θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει το προαίσθημα σας, διορατικές θα είναι οι ικανότητες σας, σωστό το ένστικτο σας. Μπερδεμένες θα είναι οι σκέψεις σας, από την μια θα αναζητάτε νέα γνωριμία, από την άλλη το μυαλό σας θα είναι κολλημένο στο πρώην eρωτικό σας ταίρι. Συναντήσεις και τηλεφωνήματα θα μετατοπίσουν απόψεις και αισθήματα, συναισθηματικές αποκαλύψεις θα σας βοηθήσουν να ισορροπήσετε και να εστιάσετε σε έναν συγκεκριμένο στόχο.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη για επανασύνδεση. Κάντε το βήμα να πλησιάσετε το πρώην eρωτικό σας ταίρι, με τον θελκτικό και κολακευτικό τρόπο έκφρασής σας θα καταφέρετε να επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας. Θερμή θα είναι η eρωτική σας συμπεριφορά, με έντονη τη διάθεση να εκδηλώσετε την έλξη σας, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να φέρει την κουβέντα σας σε eρωτικό επίπεδο, ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα νέας eρωτικής γνωριμίας.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ίσως να προκληθούν αναστατώσεις στις eρωτικές επαφές σας. Ναι μεν θα είναι βαθιά τα αισθήματα σας, η στάση σας όμως, θα είναι ανυπόμονη ίσως και αρκετά κτητική. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, τα γεγονότα θα σας φέρουν δίπλα σε ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο. Αν δε φερθείτε με ανασφάλεια και αν δείξετε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, τότε πολύ γρήγορα θα βρεθείτε να διανύετε πορεία δεσμού.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, δημιουργική θα είναι η φαντασία σας, η διαίσθησή σας δεν πρόκειται να σας προδώσει. Έρχονται ευχάριστες eρωτικές συναντήσεις, η διάθεσή σας για φλερτ θα βρει τον κατάλληλο στόχο. Συγκαταβατικοί θα φανείτε σε πρόσωπο από το eρωτικό σας παρελθόν, δεν είναι σίγουρο όμως αν θα είστε σε θέση να συγχωρήσετε ή να διαγράψετε καταστάσεις που σας έκαναν να νιώσετε αδικημένοι.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα φανείτε ρομαντικοί, επικοινωνιακοί, θερμός eρωτισμός θα διακρίνει τις ενέργειές σας. Σήμερα θα υπάρξει ξαφνικό eρωτικό γεγονός, θα προκύψει τυχαία συνάντηση που θα έχει τη δυνατότητα να σας ωθήσει σε πράξεις επανασύνδεσης. Κάποιοι από εσάς θα είστε δεκτικοί στις καινούργιες γνωριμίες, θα σας κινήσει το ενδιαφέρον πρόσωπο υψηλών προδιαγραφών.

 

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα