Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (27-5-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα θέσετε νέες eρωτικές επιδιώξεις, τα γεγονότα θα σας δώσουν το άνοιγμα να μιλήστε και να προσεγγίσετε με επιτυχία. Ευγενικός, θερμός, αλλά αντισυμβατικός θα είναι ο τρόπος συμπεριφοράς σας. Νέες γνωριμίες θα ενισχύσουν την εσωτερική σας δύναμη, θα περάσετε σε ουσιαστικά eρωτικά ρίσκα ακολουθώντας εσώψυχες επιθυμίες. Εξομολόγηση που θα σας κάνει πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, θα καταφέρει να θερμάνει την καρδιά σας, θα αποκτήσετε eρωτικές βλέψεις.

Advertisements

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, οι όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να βρείτε τα κατάλληλα λόγια και να φέρετε κοντά σας το πρώην ταίρι σας, τερματίζοντας τη διαδικασία χωρισμού. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα επέλθει στην eρωτική σας σχέση, θα συνοδεύεται με ειλικρινείς εξομολογήσεις και ευχάριστες αλλαγές. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, δεχτείτε την πρόταση που θα σας κάνουν μέσα σε φιλικό περιβάλλον, θα κρύβει όμορφες εξελίξεις. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας μακροχρόνιων προδιαγραφών.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να απελευθερωθείτε από αναγκαστικούς συμβιβασμούς που καθιστούν στάσιμη την eρωτική σας ζωή. Εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι, θα προτιμήσετε συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά και αυθόρμητα, χωρίς πρέπει και περιορισμούς. Φιλική θα είναι η διάθεσή σας, ο τρόπος που θα χειριστείτε μια καινούργια γνωριμία θα έχει θετική κατάληξη. Συνομιλία με ελκυστικό πρόσωπο, θα κλείσει με μια τολμηρή και πολύ θερμή πρόταση.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ανανεωμένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις. Οι τυχαίες συμπτώσεις θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα της ζωής σας, για εσάς που περνάτε στάδιο eρωτικής μοναχικότητας τώρα θα σημειωθεί ανατροπή. Θα εμφανιστεί άνοιγμα καινούργιας eρωτικής γνωριμίας, εκδηλώστε άφοβα την έλξη που θα νιώσετε για το συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας φερθεί με απόλυτη ειλικρίνεια.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, οι όψεις της ημέρας θα σας ενθαρρύνουν για πράξεις διεκδίκησης, σήμερα θα θελήσετε με τα λόγια σας να εντυπωσιάσετε. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για αποφασιστικά βήματα, θα κατακτήσετε με πάθος κάτι που κυνηγάτε εδώ και παρά πολύ καιρό. Απελευθερωμένη θα είναι η σeξουαλικότητά σας, ιδιαιτέρως ελκυστικούς θα σας βρει το eρωτικό σας ταίρι. Για τους eρωτικά μόνους, έρχονται σημαδιακά γεγονότα που θα φέρουν αλλαγές, μακροχρόνιες και ριζικές.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η όψη της ημέρας σας φέρει ευχάριστες συναντήσεις με πρόσωπα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, θα δραστηριοποιηθείτε προς νέες eρωτικές κατευθύνσεις. Θα σας προσεγγίσει ελκυστικό πρόσωπο που ίσως να διχάσει τη σκέψη σας, δεν αποκλείεται να φέρει συναισθηματικό δίλημμα στην καρδιά σας. Όσοι έχετε την ανάγκη να ξεκινήσετε έναν καινούργιο eρωτα, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, καλό θα είναι να μην εγκλωβιστείτε σε αναστολές.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η εκφραστικότητά σας θα σας βοηθήσει να κερδίσετε τις εντυπώσεις, ιδιαιτέρως ελκυστικοί θα φανείτε στο αντίθετο φύλο. Θα καταφέρετε να τραβήξετε την προσοχή ενός συγκεκριμένου ατόμου, τόσο με τα θερμά σας λόγια, όσο και με την eρωτική γοητεία που θα εκπέμπετε. Θερμή, ρομαντική και eρωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, το ταίρι σας θα προσκολληθεί επάνω σας, το ενδιαφέρον του θα είναι επικεντρωμένο σε εσάς. Ευχάριστη κουβέντα θα σας δώσει την ευκαιρία να προχωρήσετε τη σχέση σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, εξωστρεφής θα είναι η στάση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά, επιθυμία σας θα είναι να μιλήσετε με αλήθειες, στοχεύοντας στον εντυπωσιασμό, αλλά και στο άμεσο ξεκαθάρισμα. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, θα υπάρξει μεταξύ σας ηρεμία και επικοινωνιακή ισορροπία, αναλυτικές συζητήσεις θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Για τους ελεύθερους καταφθάνει ευκαιρία καινούργιας eρωτικής γνωριμίας, θα συνομιλήσετε με άτομο οικείας και προσιτής προσωπικότητας.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, έντονη θα είναι αυτοπεποίθηση σας, απαιτητική στάση θα έχετε στις συζητήσεις σας, σήμερα θα κυνηγήσετε με πάθος την αλήθεια. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε δυναμικές διεκδικήσεις και θα σας ομολογήσω πως η επικοινωνιακή τακτική που θα εφαρμόσετε, θα βγάλει στο φως κρυμμένα αισθήματα. Eρωτισμός και έντονη σeξουαλικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, κάποιο πρόσωπο θα κολλήσει για τα καλά επάνω σας.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, έντονη θα είναι η όρεξή σας για δημιουργικές eρωτικές δραστηριότητες, δε θα έχετε καμία διάθεση να περιορίστε τον ενθουσιασμό που θα σας διακατέχει, ρομαντικές ίσως και κάπως εκκεντρικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Δραστήρια θα είναι η μέρα σας, με διαφόρων ειδών άτομα θα ‘ρθείτε σε συνομιλία, παλιά ή καινούργια. Κάποιο πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή του επάνω σας, μη δείξετε το αντίθετο απ’ αυτό που θα αισθανθείτε.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα θελήσετε ξεκαθαρίσματα και δημιουργικά αποτελέσματα, επιθυμία σας θα είναι να επενδύσετε συναισθηματικά και αν όντως το κάνετε, δε θα απογοητευτείτε. Εσείς οι eρωτικά μόνοι, επικεντρωθείτε στη δύναμη της γοητεία σας, διατηρήστε σε υψηλά επίπεδα την αυτοπεποίθησή σας και καλοδεχτείτε τα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν. Θα υπάρξει άνοιγμα για νέα eρωτική γνωριμία με πρόσωπο που ο ευγενικός και θερμός τρόπος προσέγγισης του θα σας εντυπωσιάσει.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ωριμότητα και αυτοσυγκράτηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, δε θα έχετε διάθεση να πιέσετε ή να πιεστείτε. Μια ευχάριστη και απρόσμενη συνάντηση και συνομιλία θα χαλαρώσει την ψυχολογία σας, ανανεώνοντας την eρωτική σας διάθεση. Η εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας χαροποιήσει, τα λόγια σας θα ανοίξουν προοπτική σταθερών eρωτικών επαφών.

 

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα