Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (6-5-2021)

Κριός 

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ασφαλίσετε τα αισθήματα σας και να εξασφαλίσετε δίπλα σας το eρωτικό σας ταίρι. Αξία θα δώσετε στο αίσθημα της αγάπης και της εμπιστοσύνης, θα επιτύχετε ασφάλεια και σταθερή διάρκεια. Αυτή την φορά θα αναζητήσετε άμεσο αποτέλεσμα στις ανοιχτές eρωτικές σας υποθέσεις, με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν συζητήσεις για άμεσα ξεκαθαρίσματα. Εκφράστε επιθυμίες και προτάσεις, θα βρείτε θερμή ανταπόκριση, θα ακούσετε λόγια αγάπης, που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας.

Advertisements

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, συγκαταβατικούς και συναισθηματικούς θα σας κάνει η όψη της ημέρας, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να φερθείτε αδιάφορα στο eρωτικό πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά του. Ίσως να υπάρξουν εσωτερικοί προβληματισμοί, στόχος σας θα είναι να δημιουργήσετε στην eρωτική σας σχέση γερά δεσμά ένωσης. Σταθερότητα θα αναζητήσετε, θερμή θα είναι η eρωτική σας στάση, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να ετοιμάσετε πρόσφορο έδαφος για σταθερό και μόνιμο ταίρι στην ζωή σας.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα σας κάνει διαλλακτικούς και ανοιχτόκαρδους, σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις eρωτικές σας υποθέσεις. Θα είστε αρκετά προσιτοί και συναισθηματικά εύκαμπτοι, γι’ αυτό θα κλείσουν με επιτυχία συζητήσεις και eρωτικοί διάλογοι. Θερμότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, το άτομο που θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας θα σας πλησιάσει με τρόπο ευγενικό και ιδιαιτέρως ελκυστικό. Προμηνύεται γνωριμία με πρόσωπο, που δεν αποκλείεται να αποτελέσει μόνιμο ταίρι στην ζωή σας.

 

Καρκίνος 

Φίλοι μου Καρκίνοι, για εσάς τους eρωτικά μόνους, απρόοπτη γνωριμία θα φέρει ευχάριστες αναστατώσεις, έρχεται στην καρδιά σας ελπίδα και αισιοδοξία. Το πρόσωπο που θα ανοίξει κουβέντα μαζί σας, θα έχει ειλικρινείς βλέψεις και σοβαρά αισθήματα. Αν φανείτε δεκτικοί, θα προκύψει θερμό eρωτικό ραντεβού που θα σας δώσει το άνοιγμα για ξεκίνημα σταθερής eρωτικής σχέσης. Έρχεται στην ζωή σας ταίρι με μελλοντικές προδιαγραφές, θα καταφέρετε να κερδίζετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Λέων 

Φίλοι μου Λέοντες, η οξυδερκής συναισθηματική σας αντίληψη θα σας προστατέψει από παγίδες. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει αγάπη και eρωτική εξάρτηση, μην αγνοήσετε τα αισθήματα του, εκτιμήστε αυτό που νιώθει για σας, ανταποκριθείτε χωρίς καχυποψίες. Άνοιγμα ευδιαθεσίας θα υπάρξει στην καρδιά σας, ωστόσο προσοχή στην ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας. Την eρωτική σας διάθεση θα ανεβάσει για τα καλά πρόσωπο που εδώ και καιρό περιμένει την ευκαιρία να σας αποκαλυφθεί. Έρχονται απρόσμενα eρωτικά ξαφνιάσματα!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ήπιες θα είναι οι συναισθηματικές σας αντιδράσεις, στις σχέσεις σας θα αναζητήσετε ισορροπία και εμπιστοσύνη, τώρα θα εστιάσετε στην αξία των αληθινών αισθημάτων. Καταφθάνει eρωτική ανανέωση, επανέρχονται παλιά, ξεχασμένα αισθήματα. Πρόσωπο από το eρωτικό σας παρελθόν θα καταφέρει να μετατρέψει την απογοήτευσή σας σε ελπίδα για μια σχέση με μελλοντική πορεία. Με διάθεση επανασύνδεσης θα σας πλησιάσει, θα σας αποδείξει με πράξεις αγάπης πως μπορεί να επανορθώσει για τα παλιά του λάθη.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα η στάση σας θα είναι ζεστή και αποκαλυπτική, η διάθεση σας επικοινωνιακή, θα θελήσετε να εισπράξετε από το ταίρι σας αγάπη, υποστήριξη και συναισθηματική ασφάλεια. Για εσάς τους eρωτικά μόνους, θερμή πρόταση από πρόσωπο που θα κερδίσετε την συμπάθειά του, θα έχει ευχάριστες eρωτικές εξελίξεις. Η απόφασή σας να δεχτείτε την πρόταση για προσωπικό ραντεβού, θα ανοίξει επιτυχώς καινούργιο ορίζοντα στην eρωτική σας ζωή. Τώρα θα έχετε την δυνατότητα να σταθμεύσετε σε μόνιμο ταίρι.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα έντονη θα είναι η ανάγκη σας για εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα, για αποκατάσταση σχέσεων και για ισορροπημένη επικοινωνία. Σήμερα δεν θα έχετε την διάθεση για εγωιστικές κόντρες, στόχος σας θα είναι να διασφαλίσετε σχέσεις, να σταθεροποιήσετε δίπλα σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Με αιφνιδιαστική πρόταση και με ακόμα πιο αιφνιδιαστική εξομολόγηση, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας απελευθερώσει συναισθηματικά, εντελώς απρόοπτα θα αποκαλυφθεί μεταξύ σας αμοιβαία eρωτική έλξη.

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από εσωτερικές ψυχικές ανασφάλειες. Ήρεμη και ισορροπημένη θα είναι η συμπεριφορά σας, χωρίς εξάρσεις και υπερβολές, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για τάξη και ασφάλεια. Καταδεκτική και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας, με βασική επιθυμία και πρωταρχικό στόχο να εδραιώσετε σχέσεις και πρόσωπα. Με ευχάριστες βραδινές εξελίξεις θα κλείσει η μέρα σας, ξεδιπλώστε άφοβα την θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας.

 

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα θερμάνει την καρδιά σας, τώρα ισορροπούν οι αντιδράσεις σας, η στάση σας θα είναι προσιτή, γεμάτη κατανόηση. Το ελκυστικό και eρωτικό σας παρουσιαστικό θα τραβήξει την προσοχή ενός συγκεκριμένου προσώπου, έρχονται συναισθηματικά ανοίγματα που θα δημιουργήσουν επαφές μεγάλης διάρκειας, με προοπτική σταθερού δεσμού. Ξαφνική eρωτική πρόταση που θα λάβετε θα ζωντανέψει παλιά αισθήματα, με πρόσωπο από το παρελθόν θα υπάρξουν eρωτικές αναστατώσεις, που θα συνοδεύονται με νέες υποσχέσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά, παράλληλα θα ενισχύσει την διορατικότητα και την διαίσθησή σας. Ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξουν στα λόγια και στις κινήσεις σας, συμπονετική θα είναι η στάση σας. Σήμερα θα φανερώσετε τον eρωτισμό σας με τρόπο ιδιαιτέρως εκδηλωτικό και δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό eρωτικό ραντεβού, που θα δώσει ουσιαστικό νόημα στην ζωή σας, ανοίγοντας πορεία μονιμότητας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικούς και ψυχικά ευαίσθητους. Τα λόγια, οι διαθέσεις και οι πράξεις σας, θα στοχεύουν στην ισορροπία και στην ασφάλεια. Από μόνοι σας θα δώσετε τέλος σε πεισματικές κόντρες, αρμονία θα επιδιώκετε στην eρωτική σας ζωή. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει eρωτική δίοδο ανάμεσα σας, θα τολμήσει να περάσει σε εξομολογήσεις, αν κρατήσετε ανάλογη στάση, τότε πολύ γρήγορα οι επαφές σας θα καταλήξουν σε σταθερό eρωτικό δεσμό.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα