Κριός

Φίλοι μου Κριοί, μάλλον δεν θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις εντάσεις, με το eρωτικό σας ταίρι δεν θα λείψουν οι διαφωνίες, κάτι θα θολώνει την κρίση σας. Για σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε συζητήσεις γύρω από ξεκαθαρίσματα, σας συμβουλεύω να τρενάρετε καταστάσεις που απαιτούν τελεσίδικες αποφάσεις. Σήμερα θα θελήσετε να ηρεμήσετε συναισθηματικά, θετικοί θα είστε στην πρόταση συνάντησης που θα σας κάνει πρόσωπο από το eρωτικό σας παρελθόν.

 

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα απρόοπτες συναντήσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, απελευθερώνεστε από προβληματισμούς και βαριές έγνοιες. Σε τυχαία συνάντηση θα ακούσετε λόγια που μάλλον δεν θα τα περιμένετε, ίσως να μπερδευτείτε, η σημερινή όψη θα δημιουργήσει ασάφειες. Θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από τα παλιά ανοίγοντας προοπτική επανένωσης, σας συμβουλεύω να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας δεν θα απογοητευτείτε. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, θα συνομιλήσετε με πρόσωπα που θα ανοίξουν νέες eρωτικές προοπτικές.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη ίσως να φέρει μια ελαφριά κρίση μέσα στην σχέση σας, θα υπάρξουν κρούσματα καχυποψίας, κάπου θα μπερδευτεί η πραγματικότητα με την ψευδαίσθηση. Ίσως να έχετε την διάθεση να απομονωθείτε για να ηρεμήσετε, ωστόσο ένα ξαφνικό τηλεφώνημα ενδέχεται να αλλάξει τις διαθέσεις σας. Δεχτείτε με θετικότητα τα πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν, για τους προσφάτως χωρισμένους  πίσω απ μια τυπική και ουδέτερη πρόταση θα κρύβεται συμβάν επανένωσης.

  Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-5-2021)

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξει σύγχυση τόσο στην σκέψη σας όσο και στην καρδιά σας. Αποκαλυπτική συνομιλία θα έχετε με πρόσωπο eρωτικό ωστόσο ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να καταλάβετε ποιες ακριβώς είναι οι eρωτικές του προθέσεις. Ίσως να λάβετε πρόταση για eρωτικό ραντεβού από πρώην ταίρι σας, σε περίπτωση που δυσκολευτείτε να πάρετε την απόφαση να πείτε ναι, σας φανερώνω πως τίποτα το αρνητικό δεν θα συμβεί. Θα γίνει προσπάθεια να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματα σας, θα λύσετε απορίες.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή όψη θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να ανοίξετε δίοδο στενής και θέρμης επικοινωνίας με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Ανοίγετε προοπτική σχέσης αρκεί να μην κάνετε το λάθος να αδρανήσετε. Εσείς που διανύετε περίοδο τσακωμού ή χωρισμού μια τυχαία συνάντηση θα δώσει τέλος στην απόσταση σας, έρχεται θερμή επανασύνδεση με έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Κατόπιν αποκαλυπτικής eρωτικής συζήτησης αλλάζετε αποφάσεις και τρόπο σκέψης, απαλλάσσετε από αρνητικές υποψίες.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ασάφειες και αντιφάσεις θα παρατηρηθούν στην σκέψη σας, δεν θα είναι ξεκάθαρος ο τρόπος έκφρασης σας. Σήμερα θα είστε κάπως δύσκολοι συνομιλητές, στις eρωτικές σας συζητήσεις θα υπάρξουν διαφωνίες, προσοχή γιατί θα στηρίζεστε σε λάθος συμπεράσματα. Τάσεις καχυποψίας δεν θα σας βοηθήσουν να ταχτοποιήσετε υποθέσεις ή να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα. Εστιάστε στα eρωτικά  σας αισθήματα, εκδηλωθείτε χωρίς ανασφάλειες, χωρίς αναστολές.

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα άστατος ίσως και αβάσιμος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα υπάρξουν κόντρες και πεισματικές διαφωνίες. Στην παρούσα φάση δεν θα θελήσετε να επωμιστείτε μερίδιο ευθύνης, θα θελήσετε να ξεφύγετε από πιεστικές καταστάσεις, είναι πολύ πιθανό να το ρίξετε σε ονειροπολήσεις. Αξιοποιήστε την έντονη eρωτική διάθεση που θα έχετε, σας προτρέπω να εμπιστευτείτε το πρόσωπο που θα συναντήσετε νυχτερινή ώρα.

  Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-5-2021)

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θολός και σκοτεινός θα είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αντιλαμβάνεστε τα γεγονότα, ίσως η κρίση σας να είναι άστοχη.  Κάντε την προσπάθεια να φανείτε λογικοί και αντικειμενικοί, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυταπάτες και να αντιμετωπίσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων, ωστόσο όλα θα στηριχτούν στις διαθέσεις που θα έχετε. Η σημερινή όψη θα σας φέρει σε συνομιλία με eρωτικό πρόσωπο από τα παλιά, στο χέρι σας θα είναι η τελική σας κατάληξη.

Τοξότης

Αγαπητοί μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα φέρει συναισθηματική σύγχυση στην καρδιά σας, θα προκύψουν ανασφάλειες, ίσως να αδυνατείτε να εξακριβώσετε βλέψεις και προθέσεις. Θα δημιουργηθούν συμβάντα που ενδεχομένως να τα αντιληφθείτε με προκατάληψη, σας δίνω τη συμβουλή να μην πράξετε στηριζόμενοι σε ψευδαισθήσεις. Αν εξωτερικεύσετε στο ταίρι σας τι ακριβώς νιώθετε και τι περιμένετε από την σχέση σας, τότε θα λυθούν οι κόμποι, θα επέλθει ισορροπία.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, το νου σας στις αυταπάτες, μη δείξετε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση σας, ενδέχεται να είναι λανθασμένη. Αρκετά αντιδραστική θα είναι η στάση σας, περιορίστε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης.  Σήμερα εστιάστε περισσότερο στην eρωτική σας πλευρά, σας συμβουλεύω να δεχτείτε με θερμό τρόπο το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σας ανοιχτεί eρωτικά. Αποκλειστικά στο δικό σας χέρι θα βρίσκεται η εξέλιξη σας με άτομο, που στο παρελθόν οι επαφές σας είχαν μείνει στη μέση.

  Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-5-2021)

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ίσως να μπλεχτεί κάπως η φαντασία σας με την πραγματικότητα, ενδεχομένως να μην υπάρχει  ορθολογισμός στον τρόπο σκέψη σας. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε να παγιδευτείτε στον φαύλο κύκλο της ψευδαίσθησης και της παραίσθησης, μείνετε εντός πραγματικότητας, παραδεχτείτε τι μπορείτε να χειριστείτε και τι όχι. Εσείς οι eρωτικά μόνοι δεχτείτε προτάσεις φίλων, η σημερινή όψη θα σας φέρει ένα πρόσωπο-έκπληξη, η παρουσία του θα σας προκαλέσει ευχάριστη αναστάτωση.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθείς, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε για να ονειροπολήσετε. Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε συναισθηματικές συζητήσεις με στόχο να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις, καλό θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια και πάντα στηριζόμενοι στα πραγματικά γεγονότα, όχι στις φανταστικές υποθέσεις. Εσείς οι eρωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε τρυφερό τετ α τετ με πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό υπάρχει στο eρωτικό σας στόχαστρο.