Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (9-4-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα σας κάνει συναισθηματικά και eρωτικά άστατους. Οι κινήσεις σας θα είναι παρορμητικές ταυτοχρόνως και αντιφατικές, στη συμπεριφορά σας θα υπάρξουν διαθέσεις κόντρας, θα νιώσετε να σας απειλεί κάτι το απροσδιόριστο. Δεν είναι ανάγκη να δημιουργήσετε συγκρούσεις και λεκτικές κόντρες, σας αρέσει να εξιτάρεστε eρωτικά μέσα από την ένταση και την ρήξη, ωστόσο καλό θα είναι να μην υπάρξει το στοιχείο της υπερβολής, το θέμα είναι διατηρηθεί ο έλεγχος των αισθημάτων και γενικότερα της σχέσης σας.

Advertisements

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, ζήλειες εμμονές και καχυποψίες θα σας φέρει η σημερινή μέρα. Σήμερα κάτι θα φταίει και δεν θα σας βοηθά να δείξετε εμπιστοσύνη στο ταίρι σας, ενδέχεται να αμφισβητηθούν αισθήματα και βλέψεις. Θα σας δώσω τη συμβουλή να εστιάσετε στην eρωτική θερμότητα που θα υπάρχει μεταξύ σας, αφήστε τις συζητήσεις συναισθηματικού βάθους για κάποια άλλη χρονική στιγμή. Αποφύγετε σκηνές ζήλειας, θα υπάρξει κίνδυνος από μικρή ένταση να ξεκινήσετε και σε καβγά πάθους να καταλήξετε.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα δεν θα είναι ισορροπημένη η συμπροφορά σας και αστάθεια θα υπάρξει στις επιθυμίες σας. Από τη μια θα έχετε τη διάθεση για eρωτικές περιπέτειες, θα θελήσετε να κυνηγήσετε και να κατακτήσετε, να βάλετε ποικιλία στην eρωτική σας ζωή, από την άλλη όμως, κάποιες ανασφάλειες ή εσωτερικές αναστολές θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να σταθμεύσετε για να προστατευτείτε. Θα σας δοθεί νέο eρωτικό άνοιγμα, στο χέρι σας θα είναι η κατάληξη.

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα ο νου σας θα είναι στο πείσμα και στην αντιδραστικότητα σας. Στην παρούσα φάση αν θέλετε να υπερισχύσετε μέσα στην σχέση σας και να περάσει το δικό σας, θα πρέπει να κινηθείτε με οξυδέρκεια και διπλωματία. Αν επιλέξετε το κάθετο πείσμα χωρίς να τεκμηριώσετε ή να εξηγήσετε, τότε θα πέσετε σε τοίχο, στις κινήσεις σας δεν θα υπάρξει αποτελεσματικότητα. Όσο θα τραβάτε το σκοινί τόσο θα αντιστέκεται το ταίρι σας, προσπαθήστε να φανείτε διαλλακτικοί και ισορροπημένοι.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, συναισθηματικές εντάσεις και eρωτικές συγκρούσεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία της σχέσης σας , εστιάστε στον eρωτισμό και την ασφάλεια που σας προσφέρει το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε την κάθετη ή αυστηρή στάση. Εσείς που είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, προσπαθήστε να αποφύγετε την υπερβολή στον τρόπο που θα φλερτάρετε.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ίσως στην αρχή να είναι κάπως θολό το κλίμα μέσα στη σχέση σας, ενδεχομένως να μην λείψουν οι συναισθηματικές μπόρες, ωστόσο ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο τα καβγαδάκια να κλείσουν με στιγμές έντονου eρωτικού πάθους. Αν κινηθείτε διπλωματικά βάζοντας λίγο νεράκι στο κρασί σας, τότε η μέρα σας θα κλείσει με μια ανατρεπτική και ιδιαιτέρως eρωτική νύχτα. Εσείς οι ελεύθεροι και ωραίοι αξιοποιήστε τις απρόσμενες προκλήσεις, σήμερα κάτι αιφνιδιαστικό θα προκύψει.

 

Advertisements

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα ενδέχεται η καρδιά σας να περάσει από ένα συναισθηματικό σκαμπανέβασμα, μπερδεμένα θα είναι τα αισθήματα σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, κάποιες καταστάσεις δεν θα σας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Το τηλεφώνημα που θα λάβετε και η πρόταση που θα δεχτείτε, θα σας βάλουν σε έντονες σκέψεις, σε περίπτωση που προβληματιστείτε για το αν αξίζει να κάνετε το βήμα της επανασύνδεσης ή όχι, σας συμβουλεύω να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή μέρα θα σας φέρει ένταση ίσως να φτάσετε κάποιες καταστάσεις στα άκρα. Σας δίνω τη συμβουλή να περιορίσετε τις εμμονές σας, κυνηγήστε την κυριαρχία εφόσον το θέλετε, όχι όμως με τρόπο επίμονο ή εξουσιαστικό. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση, αν προσχωρήσετε με σταθερά βήματα σε πράξεις προσέγγισης ή διεκδίκησης, τότε θα καταφέρει να επαναφέρετε στη ζωή σας το πρώην eρωτικό σας ταίρι.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σας δίνω την συμβουλή πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά, πρώτα να έχετε ξεκαθαρίσετε με τον εαυτό σας που στοχεύετε και σε ποιο ακριβώς σημείο επιθυμείτε να φτάσετε. Αν αφήσετε την κουβέντα στην τύχη και καθοδηγηθεί από παρορμητικές αντιδράσεις, τότε αλλού θα κατευθύνεστε, αλλού θα πορευτείτε, και αλλού θα φτάσετε. Προσοχή στα ξαφνικά καβγαδάκια και στις αιφνιδιαστικές συγκρούσεις.

 

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, κυκλοθυμική θα είναι η καρδιά σας, θα υπάρξουν αναστατώσεις που θα δημιουργηθούν περισσότερο από εσάς τους ίδιους, παρά από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει eρωτικά. Εσείς που είστε αρκετό καιρό μέσα σε σταθερή σχέση ενδέχεται να βγάλετε ένα είδος καταπιεσμένης σeξουαλικότητας, προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα μετανιώσετε αν βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα. Σας δίνω τη συμβουλή να προσπαθήσετε να διατηρήσετε όσο μπορείτε την ισορροπία της σχέσης σας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανήσυχη ίσως και οξύθυμη θα είναι η στάση σας ως προς το eρωτικό ταίρι, μάλλον θα ψάχνετε ευκαιρία να αρπαχτείτε ή να αποδείξετε πως το πάνω χέρι το διατηρείτε εσείς. Αν φανείτε ασυμβίβαστοι ή απαιτητικοί τότε θα βρείτε δυσκολίες στην επικοινωνίας σας, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μετριάσετε την αντιδραστικότητα σας. Ξαφνική εμφάνιση ενός eρωτικού προσώπου θα φέρει τα πάνω κάτω στον αισθηματικό σας κόσμο, δεν θα λείψουν αισθήματα έλξης και έντονου πάθους.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύς, κάποια κρυμμένη κατάσταση θα σας αποκαλύψουν ή εσείς οι ίδιοι θα αποκαλύψετε μυστικό που το κρατάτε κλειδωμένο εδώ και πολύ καιρό. Η αφορμή ενδέχεται να δοθεί από συμβάν καταπίεσης ή αγανάκτησης, οι παρορμητικές αντιδράσεις θα φέρουν ανατροπές που θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Σε περίπτωση που θέλετε να διατηρήσετε την σχέση σας ως έχει, και δεν επιθυμείτε εκτροχιασμούς ή αλλαγή κατεύθυνσης, τότε χαλιναγωγείστε τις παρορμήσεις σας, προσοχή στα λόγια που κατά λάθος θα σας ξεφύγουν.

 

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα