Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (3-3-2021)

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, κάπως αλλοπρόσαλλο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, οι κινήσεις σας θα είναι σπασμωδικές, οι σκέψεις και οι πράξεις σας θα είναι αόριστες, δεν θα στοχεύουν στο δημιουργικό αποτέλεσμα. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για eρωτικές περιπέτειες, εμφάνιση εντυπωσιακού προσώπου θα ανεβάσει για τα καλά την eρωτική σας διάθεση. Θα υπάρξει δυνατή απρόβλεπτη έκπληξη που θα σας ωθήσει σε ριψοκίνδυνες ενέργειες.

 

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εφοδιάσει με συναισθηματισμό, και eρωτισμό. Ίσως να κολλήσετε συναισθηματικά σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από το παρελθόν, σας συμβουλεύω να αποφύγετε την επίμονη ή ανυπόμονη συμπεριφορά. Για εσάς που αναζητάτε κάτι νέο και διαφορετικό, απρόσμενες συμπτώσεις θα φέρουν καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας, η κατάληξη των επαφών σας θα εξαρτηθεί από τη δική σας στάση.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα έχετε τη διάθεση για έντονη δραστηριότητα και ριζικές αλλαγές. Δείξτε εμπιστοσύνη στις προτάσεις και στα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσετε, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ενδεχόμενο δέσμευσης. Αν επιθυμείτε σταθερότητα και ασφάλεια προσπαθήστε να εξωτερικεύσετε στο ταίρι σας αισθήματα και σκέψεις, όσο πιο αναλυτικοί και ξεκάθαροι θα είστε, τόσο πιο γρήγορα θα καταλήξετε σε οριστικές δεσμεύσεις.

Advertisements

 

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, δεν αποκλείεται να φανείτε κάπως κτητικοί, έντονη θα είναι η διάθεση σας να διεκδικήσετε, ωστόσο τα αισθήματα σας θα εμφανιστούν κάπως μπερδεμένα. Ένα ευχάριστο γεγονός θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αγνοήσετε τα eρωτικά υπονοημένα που θα σας ρίξει. Φιλικά λόγια θα μετατραπούν σε προσωπικές εξομολογήσεις, έρχονται ευχάριστες eρωτικές ανατροπές!

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει την ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστούν τάσεις ρομαντισμού. Θερμές θα είναι οι eρωτικές σας διαθέσεις, καινούργια πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνιση τους δίνοντας σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια νέα eρωτική αρχή. Το ένστικτο σας θα είναι δυνατό, ικανό να σας υποδείξει τι πρέπει να διεκδικήσετε και με ποιο τρόπο. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για διαφοροποιήσεις, οι προσπάθειες σας θα έχουν επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ένα τυχερό συμβάν θα δώσει λύση σε περίπτωση πρόσφατου χωρισμού. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να τα πείτε και να τα βρείτε με το πρώην ταίρι σας, αρκεί να έχετε την διάθεση να ξανά εισχωρήσετε αυτό το πρόσωπο στη ζωή σας. Μπερδέματα θα υπάρξουν στη σκέψη και στην καρδιά σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις εγωιστικές ενέργειες.

Advertisements

 

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, κάπως άστατη ίσως και ελαφρώς μπερδεμένη θα είναι η eρωτική σας στάση, εσείς που είστε μέσα σε σταθερή σχέση προσοχή στα καβγαδάκια, μην αδιαφορήσετε για τα παράπονα που θα σας εκφράσει το ταίρι σας. Θα αναζητήσετε eρωτικές ανατροπές απ’ αυτές που μπορούν να αναποδογυρίσουν τα ανιαρά δεδομένα. Ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, τολμηρή η διάθεση σας, ο έντονος eρωτισμός σας θα προσελκύσει κοντά σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, συναισθηματικά ευαίσθητοι θα εμφανιστείτε, θα θελήσετε να ξεγλιστρήσετε και να ξεφύγετε, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική και αρκετά ρομαντική. Με ειλικρίνεια θα περάσετε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις γεγονός που θα φέρει ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις και επανασύνδεση σε πρόσφατους χωρισμούς. Θετικοί θα είστε στην προοπτική νέας γνωριμίας, θα ανταποκριθείτε άμεσα στο eρωτικό ενδιαφέρον που θα σας δείξει συγκεκριμένο πρόσωπο.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, αυθόρμητη και οικεία θα είναι η στάση σας, θα δείξετε κατανόηση, επιθυμία σας θα είναι να χαλαρώσετε και να απελευθερωθείτε. Στόχος σας θα είναι η ανέμελες στιγμές, θα αφήσετε διάχυτο τον eρωτισμό σας με αποτέλεσμα να δώσετε νέα τροπή στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Θα ξαφνιαστείτε από τα ιδιαιτέρως αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε. Φιλικό σας άτομο θα πάρει eρωτική μορφή, θα βγάλει τη μάσκα της τυπικότητας και θα σας δείξει το eρωτικό του πρόσωπο.

 

Advertisements

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ίσως να υπάρξουν εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, ωστόσο αν αφήσετε την eρωτική σας έλξη να κάνει την δουλειά της, τότε θα γλυτώσετε από καβγαδάκια και κόντρες υπεροχής. Εσάς τους χωρισμένους, ένα γεγονός θα σας ωθήσει στο να ξανασκεφτείτε την εκδοχή της επανασύνδεσης, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να στραφείτε προς καινούργιο eρωτικό πρόσωπο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα ονειροπολήσετε, θα έχετε την επιθυμία να αποδράσετε από την μονότονη πραγματικότητα και να αφεθείτε σε οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει ψυχική αναζωογόνηση. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε την eρωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα υπάρξει καινούργιο άνοιγμα στην eρωτική σας ζωή δίνοντας σας την δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις ανίας ή στασιμότητας.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα δώσει μια απελευθερωμένη και ρομαντική ώθηση στις επαφές σας. Απομακρύνεστε από καταστάσεις ρουτίνας, ανοίγεται καινούργιος κύκλος στην eρωτική σας ζωή. Έρχονται απρόσμενες συναντήσεις που θα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, δεν αποκλείεται να εισχωρήσετε καινούργιο eρωτικό ταίρι στη ζωή σας. Πρόσωπο ελκυστικού παρουσιαστικού θα εμφανιστεί στο δρόμο σας, θα λάβετε πρόταση που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την στασιμότητα, ετοιμαστείτε για στιγμές έντονης έλξης!

 

Πηγή

 

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα