Advertisements

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, πρόσωπο απ τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του. Θα την κάνετε την αναδρομή στο παρελθόν, θα ψάξετε για αιτίες, θα καταφέρετε να εντοπίσετε λάθη και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Θετική κατάληξη θα έχει η συνάντηση σας με πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα μετατρέψουν τις επαφές σας από χαλαρές σε δεσμευτικές.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να βγείτε ραντεβού με πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να εξιτάρει το eρωτικό σας ενδιαφέρον. Το μεταξύ σας κλίμα θα είναι ευνοϊκό για αποφασιστικές πράξεις και τολμηρές εξομολογήσεις, στο χέρι σας θα είναι η έναρξη σταθερής σχέσης. Για εσάς που είστε ήδη σε eρωτική σχέση, καταφθάνει απρόοπτη πρόταση που θα δημιουργήσει δεσμευτικές βάσεις, σας παροτρύνω ανεπιφύλακτα να τη δεχτείτε.

Advertisements

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να κινηθείτε ελεύθερα, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες, δυναμικές θα είναι οι eρωτικές σας διαθέσεις. Σήμερα θα αποφασίσετε να πλησιάσετε πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στο eρωτικό σας στόχαστρο. Μια ευχάριστη συνάντηση θα έχει απρόσμενη eρωτική εξέλιξη, θα υπάρξει άνοιγμα σταθερής eρωτικής σχέσης. Ανταποκριθείτε στις περιστάσεις με αυθορμητισμό, δε υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε. Σε περίπτωση που εμφανιστούν επιφυλάξεις ακολουθήστε τη διαίσθηση σας θα σας βγει σε καλό.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα νιώσετε την ανάγκη να δραστηριοποιηθείτε, ζωηρή και αρκετά κεφάτη θα είναι η eρωτική σας στάση. Η επιλογή σας να συμμετέχετε σε διαφόρων ειδών συναναστροφές, θα διευρύνουν τον eρωτικό σας κύκλο ανοίγοντας καινούργιους ορίζοντες. Η καρδιά σας δε θα μείνει κλειστή, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική. Πρόταση για συνάντηση θα αποτελέσει δυνατή eρωτική πρόκληση, σας δίνω τη συμβουλή να τη δεχτείτε, θα υπάρξει μελλοντική συνέχεια.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, οι όψεις της ημέρας, θα ενισχύσουν τη δυναμικότητα σας, θα φέρουν ομαλή έκβαση στην επικοινωνίας σας. Τολμηρή θα είναι τόσο η σκέψη σας όσο και η δράση σας, σήμερα θα έχετε έντονα την επιθυμία να βρείτε συνεννόηση, εσείς οι χωρισμένοι θα επιδιώξετε επανασύνδεση. Η απελευθερωμένη eρωτική σας διάθεση θα σας κάνει θερμούς, θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως ελκυστικοί στα καινούργια πρόσωπα που θα σας συστήσουν, προμηνύεται νέα eρωτική γνωριμία.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα ανανεωθείτε ίσως και να ερωτευτείτε. Θα σας πλησιάσουν καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τη μοναχικότητα σας. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο eρωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση που πολύ καλά θα κάνετε και δε θα την απορρίψετε. Θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε eρωτικά και να προχωρήσετε σε νέο eρωτικό ξεκίνημα.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας αναγκάσουν να αναλάβετε την ευθύνη κάποιων επιπόλαιων ενεργειών που πράξατε στο παρελθόν. Τώρα θα αντιμετωπίσετε με περισσότερη υπευθυνότητα ένα συγκεκριμένο eρωτικό πρόσωπο, θα πάρετε απόφαση να κυνηγήσετε την ευκαιρία της δεύτερης αρχής. Αναγνωρίστε τα λάθη σας και περάστε σε αναθεωρήσεις, αναλυτική συζήτηση και ειλικρινείς κουβέντες θα ανατρέψουν τα αρνητικά δεδομένα δίνοντας ευκαιρία επανένωσης.

Advertisements

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, οι όψεις της ημέρας θα φέρουν απρόοπτα eρωτικά γεγονότα που ναι μεν θα σας βάλουν σε σκέψεις, από την άλλη πλευρά όμως θα σας αναζωογονήσουν συναισθηματικά. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, τώρα θα νιώσετε έτοιμοι να προχωρήσετε σε νέο eρωτικό ξεκίνημα. Λύνεται συναισθηματικό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε ή σας μπέρδευε, μπαίνουν σε μια σειρά οι επιθυμίες σας. Σήμερα αναπάντεχη συνομιλία θα φέρει eρωτικές ανατροπές!

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, έρχονται ευχάριστες και αισιόδοξες καταστάσεις. Η κοινωνικότητα σας θα σας οδηγήσει σε παρέες και διαλόγους που πολύ γρήγορα θα περάσουν σε πλαίσιο eρωτικό. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας eρωτικής αρχής, θερμές συνομιλίες θα ανανεώσουν τον συναισθηματισμό σας. Η προσπάθεια σας να ανοίξετε την καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει άμεση ανταπόκριση. Σήμερα θα υπάρξουν απρόσμενες eρωτικές εξομολογήσεις που θα σας προκαλέσουν ευχάριστη έκπληξη.

Αιγόκερως 

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα καταλαγιάσουν τάσεις παρορμητικότητας ή ανυπομονησίας, οι κινήσεις σας θα είναι μετρημένες, στο ταίρι σας θα φερθείτε συγκρατημένα. Επιφυλακτικοί θα είστε σε θέματα ριζικών αλλαγών, στόχος σας θα είναι η ισορροπία. Ανεβασμένη θα είναι η eρωτική σας διάθεση, εσείς οι eρωτικά μόνοι θα κάνετε πρόταση που θα βρει άμεση και θερμή ανταπόκριση, η μέρα σας θα κλείσει με ραντεβού πολλά υποσχόμενο.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα κάνει την προσπάθεια να επιστρέψει στη ζωή σας πρόσωπο από το παρελθόν. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επανασυνδεθείτε, η τελική κατάληξη θα είναι αποκλειστικά στο δικό σας χέρι. Τυχαία γεγονότα να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για νέες γνωριμίες. Μην απορρίψετε φιλικές προτάσεις, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας αισθήματα αμοιβαίας έλξης.

Ιχθύς 

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα φανείτε αισιόδοξοι, επικοινωνιακοί και δραστήριοι, ωστόσο προσοχή να μην αφεθείτε ανεξέλεγκτα στις ονειροπολήσεις σας, καλό θα είναι να βάλετε όρια στη φαντασία σας. Την βραδινή ώρα θα προκύψει ξαφνικό και ευχάριστο eρωτικό γεγονός που θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα eρωτικά σας δεδομένα. Δεχτικοί θα είστε στα καινούργια πρόσωπα, θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες στην eρωτική σας ζωή.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements