Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα απελευθερώσει τον eρωτισμό σας, οι αισθήσεις σας θα κατευθύνουν τα γεγονότα, θα αφήσετε τις eρωτικές σας τάσεις να σας οδηγήσουν όπου θέλουν αυτές. Θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο ιδιαιτέρως γοητευτικό, εσείς οι eρωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να eρωτευτείτε. Εσείς που είστε σε σχέση απολαύστε τη σταθερότητα του δεσμού σας, σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με θερμές eρωτικές στιγμές.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα θελήσετε σταθερότητα, eρωτική ασφάλεια και αμοιβαία έλξη. Για όσους από εσάς είστε σε σχέση, το αγαπημένο σας ταίρι θα σας δώσει την ευκαιρία να εξωτερικεύσετε τα αισθήματά σας, προσωπικές αποκαλύψεις θα ενισχύσουν την μεταξύ σας εμπιστοσύνη. Για τους eρωτικά μόνους, ένα πρόσωπο θα εμφανιστεί δίπλα σας, ο ευγενικός και ελκυστικός τρόπος προσέγγισής του θα ανοίξει δίοδο θέρμης επικοινωνίας. Προμηνύεται έναρξη σχέσης, με μελλοντικές διαστάσεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα θελήσετε να περάσετε σε δυναμικές ενέργειες, σε πράξεις που να μπορούν να σας βγάλουν από την eρωτική σας μονοτονία. Ξεκάθαρα λόγια που θα γίνουν ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο eρωτικού ενδιαφέροντος, θα σας φέρουν συναισθηματικά πιο κοντά. Θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις, που θα ανοίξουν δρόμο σταθερής eρωτικής σχέσης, σήμερα θα αποκτήσει ενδιαφέρον η eρωτική σας ζωή.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, δεκτικοί θα φανείτε στις προτάσεις που θα σας κάνουν, τηλεφώνημα από eρωτικό πρόσωπο θα κλείσει τη μέρα σας με προσωπικό ραντεβού. Σήμερα θα υπάρξει ευχάριστη eρωτική έκπληξη, που θα δώσει νέες διαστάσεις στην eρωτική σας πορεία. Εσείς οι eρωτικά μόνοι σε απρόοπτη χρονική στιγμή θα αναστατωθείτε, θα προκύψει συμβάν νέας eρωτικής γνωριμίας. Απελευθερώστε τον αυθορμητισμό και τη γοητεία σας, θα υπάρξουν eρωτικές ανατροπές, που θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα βγει η απελευθερωμένη και δυναμική πλευρά του χαρακτήρας σας, η ανάγκη σας για ενδιαφέρουσες περιπέτειες θα σας κάνει θετικούς στις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν. Συναισθηματική και αισθησιακή θα είναι η διάθεσή σας, θα συνομιλήσετε με άτομο που οι επαφές σας θα πάρουν περεταίρω έκταση. Εσείς οι eρωτικά ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ταίρι, γοητευτικό θα είναι το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θα σταθεροποιήσει το συναισθηματικό σας κόσμο, στο ταίρι σας θα εκδηλώσετε τη θερμότητα και τον eρωτισμό σας. Για εσάς τους eρωτικά μόνους θα υπάρξουν καινούργια ανοίγματα, προσιτή και αρκετά τολμηρή θα είναι η στάση σας. Από μόνοι σας, με δικές σας ενέργειες θα δημιουργήσετε πρόσφορο έδαφος για να καταφέρει ένα συγκεκριμένο άτομο να σας πλησιάσει. Δεν αποκλείεται η μέρα σας να κλείσει με προσωπικό ραντεβού!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η ανάγκη σας για σταθερότητα και ισορροπία θα σας κάνει διαλλακτικούς και ήρεμους. Κατανόηση και αγάπη θα δείξετε στο ταίρι σας, εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, θα είναι σωστός οδηγός. Εσείς που έχετε τσακωθεί, θα τα ξαναβρείτε με το ταίρι σας, καταφθάνει επανασύνδεση με εξομολογήσεις. Θα ανοιχτείτε eρωτικά σε άτομο που εδώ και αρκετό καιρό προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή του, προμηνύεται θερμό νυχτερινό ραντεβού!

Advertisements

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για αποδράσεις, διαφοροποιήσεις και αλλαγές. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ακολουθήσετε καινούργια eρωτική πορεία, θα υπάρξει συνάντηση που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα στοχεύσει στην καρδιά σας με ξεκάθαρες και σοβαρές βλέψεις, δεν αποκλείεται να πρόκειται για άτομο από το eρωτικό σας παρελθόν.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, κύρια επιδίωξή σας θα είναι οι θερμές eρωτικές στιγμές έλξης και έντονου eρωτισμού. Ειρηνική θα είναι η διάθεσή σας, στις αισθησιακές σας διαθέσεις θα ανταποκριθεί άμεσα το ταίρι σας. Στις κινήσεις σας θα υπάρξει σταθερότητα, αν είστε σε δεσμό στόχος σας θα είναι να εξασφαλίσετε. Ένα πρόσωπο θα περάσει σε απρόοπτες eρωτικές εξομολογήσεις, που κατά πάσα πιθανότητα θα σας ξαφνιάσουν.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα αναζητήσετε χαρούμενες και αισιόδοξες καταστάσεις, θα γυρίσετε την πλάτη σε πρόσωπα που σας πιέζουν, θα λήξετε οριστικά eρωτικές υποθέσεις που σας πνίγουν ή σας δυσαρεστούν. Παίρνετε απόφαση να βάλετε ποικιλία στη ζωή σας, ανέμελη και διασκεδαστική θα είναι η στάση σας, η παρουσία σας θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική. Διατηρήστε την ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεση που θα έχετε, σε χώρο που συχνά κινείστε ένα καινούργιο άτομο θα καταφέρει να δημιουργήσει μεταξύ σας θερμή ατμόσφαιρα.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει την eρωτική και αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Δεν πρόκειται να ασχοληθείτε με πιεστικές ή ανιαρές eρωτικές υποθέσεις. Σήμερα βασική σας επιθυμία θα είναι να ανανεωθείτε και να απελευθερωθείτε, eρωτικά και σeξουαλικά. Τολμηρή θα είναι η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά. Έντονο eρωτισμό θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, αφήστε ελεύθερη την eρωτική σας αύρα, σήμερα θα έχετε θερμά eρωτικά αποτελέσματα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, ευχάριστες και απρόοπτες συναντήσεις θα σας φέρει η σημερινή αστρολογική όψη. Θα υπάρξουν συνομιλίες και επαφές που θα φέρουν συμφιλίωση, εσείς οι χωρισμένοι σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε. Ξεκάθαρα λόγια και αποκαλυπτικές εξηγήσεις θα σβήσουν τα κακώς κείμενα, θα δημιουργεί άνοιγμα για σταθερή σχέση. Σας δίνω τη συμβουλή να δείξετε το ενδιαφέρον σας, εμπιστευτείτε την κρίση και τη διαίσθησή σας.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements