Κριός

 Φίλες μου Κριοί, θα υπάρξει συνάντηση και συνομιλία που η κατάληξη της θα ξεμπερδέψει σημεία που έφεραν παρεξηγήσεις ή χωρισμούς. Η μέρα σας θα έχει ευχάριστες  εξελίξεις, τα λόγια και οι προτάσεις που θα ακούσετε θα τονώσουν την αισιοδοξία σας. Στις επαφές σας θα υπάρξει ειλικρίνεια λύνονται διαφορές, για τους χωρισμένους ανοίγεται ενδεχόμενο επανένωσης. Άμεση και δυναμική θα είναι η στάση σας, η παρορμητικότητα σας θα σας ωθήσει σε επιτυχημένες προσεγγίσεις. Με ένα καινούργιο πρόσωπο θα γνωριστείτε, πολλά κοινά στοιχεία θα έχουν οι χαρακτήρες σας.

Ταύρος

Φίλες μου Ταύροι, για εσάς που είστε πολύ καιρό χωρίς σχέση έρχεται προοπτική νέας γνωριμίας, το συμπαθητικό και ελκυστικό πρόσωπο που θα σας συστηθούν θα ικανοποιεί τις προσδοκίες σας. Σήμερα να περιμένετε κίνηση από το πρόσωπο που σκέπτεστε, αν χωρίσατε ή τσακωθήκατε θα καταφέρετε να τα ξαναβρείτε. Εσείς που προσμένετε επανένωση τολμήσετε να προσεγγίσετε και να ξεκαθαρίσετε τις βλέψεις σας. Προμηνύεται συνάντηση με κατάληξη που θα μηδενίζει τα παλιά λάθη και θα δώσει ευκαιρία δεύτερης αρχής.

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, με επιτυχία θα κλείσει συνάντηση που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για εσάς τους ερwτευμένους θα δοθεί η κατάλληλη αφορμή που θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εξομολογήσεις. Εσείς οι απογοητευμένοι βγαίνετε από την απαισιοδοξία, με δυναμικό τρόπο θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα σβήσουν το αρνητικό παρελθόν,  ξεμπερδεύετε με πιέσεις και αποτυχημένες σχέσεις.  Για τους ελεύθερους θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Προσεγγίστε άφοβα το άτομο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, δε θα κρύψει την έλξη του για εσάς.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός θα ανοίξουν καινούργιο ενδεχόμενο, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε σχέση μελλοντικής εξέλιξης. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιο ταίρι στη ζωή σας, η πορεία των επαφών σας θα τονώσει την αισιοδοξία σας. Εσείς που είστε σε δεσμό, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε πρόβλημα που σας προκαλεί ανασφάλεια, σήμερα θα δοθούν εξηγήσεις που θα σας βγάλουν από τυχόν αμφιβολίες. Η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, ειλικρινείς συζητήσεις θα ανοίξουν προοπτική συγκατοίκησης ίσως και επισημοποίησης.

  Πως μια γυναίκα ελκύει τους άντρες σύμφωνα με το ζώδιο της

Λέων 

Αγαπητές μου Λέοντες, εσείς οι χωρισμένοι, ετοιμαστείτε για απρόοπτες εξελίξεις, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα ανοίξουν δίοδο επανασύνδεσης. Ειλικρινής και αποκαλυπτικός διάλογος που θα ανοίξετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχει κατάληξη ένωσης, αν είστε στο ξεκίνημα της σχέσης σας θα δοθούν υποσχέσεις ίσως και όρκοι που θα τηρηθούν κατά γράμμα, εμπιστευτείτε αυτά που θα ακούσετε. Εσείς οι ελεύθεροι θα καταφέρετε να βγείτε από την αβεβαιότητα, καταφθάνει γνωριμία με πρόσωπο πολλά υποσχόμενο!

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, τα γεγονότα θα είναι ελπιδοφόρα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας , βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιωθείτε και να εξελιχτείτε, συζητήσεις μελλοντικής εξέλιξης θα έχουν θετική κατάληξη. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε ξεκάθαρα για αισθήματα επιθυμίες και παράπονα. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση. Για τους ελεύθερους καταφθάνει τυχαίο συμβάν που θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε καθημερινή επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, στη συνάντηση σας ο διάλογος που θα ανοίξετε θα είναι ανατρεπτικός, λόγια συγγνώμης θα ακουστούν, τώρα θα είστε σε θέση και οι δυο σας να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να προχωρήσετε ενωμένοι δίνοντας νέες υποσχέσεις. Εσείς  που είστε χωρίς σχέση παίρνετε την απόφαση να βγείτε από την αδράνεια, η ανάγκη σας να αλλάξετε τα δεδομένα θα σας κάνει δεχτικούς στις νέες προκλήσεις. Με καινούργιο πρόσωπο θα συνομιλήσετε, αυτή η γνωριμία θα έχει τη δυνατότητα να γίνει σταθερή σχέση.

  Σε τι πρέπει «να βάλεις νερό στο κρασί σου» για να κατακτήσεις το κάθε ζώδιο

Σκορπιός

Αγαπητες μου Σκορπιοί, θα αναπτυχτεί μεταξύ σας κλίμα ιδιαιτέρως θερμό που θα δώσει νέα προοπτική στις επαφές σας, ουσιαστικά θα έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε και να αναθεωρήσετε. Αυτή τη φορά θα υπερισχύσει η συγκαταβατικότητα και όχι ο εγωισμός, μπαίνουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, αποκτά η προσωπική σας ζωή ισορροπία και τάξη. Σήμερα θα λάβετε πρόταση απρόοπτη και αναζωογονητική, εσείς οι απογοητευμένοι θα πάρετε τα πάνω σας. Συνάντηση με γοητευτικό πρόσωπο θα ανοίξει νέο ενδεχόμενο, οι εξελίξεις θα είναι ανάλογες με τις διαθέσεις σας.

Τοξότης 

Φίλες μου Τοξότες, ισορροπημένη και δεκτική θα είναι η καρδιά σας, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχει εκδηλωτική στάση απέναντι σας. Σήμερα οι συναντήσεις που θα έχετε θα έχουν ουσιαστική και καθοριστική κατάληξη, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι, καταλαγιάζει ο θυμός, το πρώην ταίρι σας θα έχει συγκαταβατικές διαθέσεις, θα ακουστεί άμεση πρόταση επανασύνδεσης. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα προμηνύουν αισιόδοξες εξελίξεις και αίσιες εκβάσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα ανοιχτείτε χωρίς αναστολές. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι, θα αποκτήσετε καινούργιο ενδιαφέρον, έρχεται απρόσμενη γνωριμία με άτομο οικείας και πρόσχαρης προσωπικότητας ταιριαστής με τη δική σας. Εκδηλωθείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, η εξέλιξη δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό τώρα θα αφήσετε πίσω σας τις αρνητικές σκέψεις. ανανεώνεστε και προχωρείτε με σταθερότητα. Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε ανοίγεται καινούργια προοπτική, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα ακουστούν. Έρχεται άνοιγμα με πρόσωπο που η πορεία σας θα έχει μακροχρόνια διάρκεια, τα αισθήματα σας θα είναι ειλικρινά και αμοιβαία. Η εξέλιξη των συναντήσεων σας θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει, σας δίνω τη συμβουλή να μην αφήσετε ενδοιασμούς ή αναστολές να φρενάρουν την ταχύτητα των γεγονότων, προχωρήστε ανεπηρέαστοι απ παρελθοντικές αποτυχίες.

  Aυτοί είναι οι 4 φραγκοφονιάδες του ζωδιακού

Υδροχόος

Φίλες μου Υδροχόοι, θα εμβαθύνετε συναισθηματικά, θα περάσετε σε αποκαλύψεις και προσωπικές εξομολογήσεις. Ισορροπία θα υπάρξει στη σχέση σας, η συγκαταβατική σας στάση θα φέρει συμφιλιωτική κατάληξη, τώρα θα δοθεί οριστική λύση σε πρόβλημα που δημιουργούσε αρνητισμό ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Για όσους από εσάς βιώνετε χωρισμό, ένα τυχαίο συμβάν θα φέρει κατάληξη επανασύνδεσης, το πρώην ταίρι σας επανέρχεται με σοβαρές και ειλικρινείς βλέψεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, η προσιτή σας στάση θα ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με ένα γοητευτικό πρόσωπο. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι σωστές, οι επιλογές σας δε θα αποδειχτούν λανθασμένες, πιστέψτε στα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσετε.

Ιχθύς

 Φίλες μου Ιχθείς, εσάς τους μοναχικούς, ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα κάνει την προσπάθεια να σας φλερτάρει, αξιοποιήστε τα συμβάντα. Καταφθάνει γνωριμία θερμής κατάληξης που θα ανανεώσει την καρδιά σας, θα καταφέρετε να δώσετε καινούργιο νόημα στην προσωπική σας ζωή. Συγκαταβατική στάση θα έχει το ταίρι σας, αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει εγωκεντρική διάθεση, βασικός στόχος θα είναι η σταθερότητα και η ισορροπία του δεσμού σας. Θα βρείτε συνεννόηση και αλληλοκατανόηση, είναι πολύ πιθανόν να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

πηγή