Κριός

Φίλοι μου Κριοί, έντονη θα είναι η όρεξη σας για απελευθερωμένες εpωτικές δραστηριότητες, δεν θα έχετε καμία διάθεση να περιορίστε τον ενθουσιασμό που θα σας διακατέχει, ρομαντικές ίσως και κάπως εκκεντρικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Δραστήρια θα είναι η μέρα σας, με διαφόρων ειδών άτομα θα ‘ρθείτε σε συνομιλία παλιά ή καινούργια. Γοητευτικό πρόσωπο θα εστιάσει την προσοχή του επάνω σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωριστείτε.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας κάνουν αισθαντικούς ίσως και κάπως ρομαντικούς, το πάθος σας θα βγει στην επιφάνεια. Σήμερα δεν θα αφήσετε το ταίρι σας να καταπιέσει την ψυχολογία σας, θα διεκδικήσετε επιθυμίες  που κρύβετε από το παρελθόν. Εσείς οι εpωτικά μόνοι θα είστε πρόθυμοι για εpωτικές περιπέτειες, προσοχή στις συναισθηματικές υπερβολές. Εσείς που είστε σε σχέση, θερμή και αλληλέγγυα θα είναι η στάση σας, με το ταίρι σας θα υπάρξει αλληλοϋποστήριξη.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας κάνουν ελκυστικούς και τολμηρούς. Υπάρχει ένα πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό ψάχνει την ευκαιρία να σας εκδηλωθεί, αν του δώσετε το πράσινο φως τότε θα ανοιχτεί νέος εpωτικός ορίζοντας. Για εσάς που υπάρχει επιτακτική πλέον ανάγκη να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, σας φανερώνω πως σήμερα θα το βρείτε ακριβώς μπροστά σας. Η τύχη θα δουλέψει υπέρ σας, κινηθείτε με αυθορμητισμό.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, φανείτε δεκτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν. Ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να ανανεώσει τις βλέψεις και τις ελπίδες σας. Κατόπιν συζήτησης τερματίζει μια αρνητική σας υπόθεση και ταυτόχρονα θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες κατευθύνσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να κλείσει η μέρα σας με ευχάριστη εpωτική έκπληξη, που θα δώσει νέες διαστάσεις στη μελλοντική σας εξέλιξη.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, θα φροντίσετε την εμφάνιση σας, προσεγμένο θα είναι το παρουσιαστικό σας, ενδιαφέρον θα δείξετε για νέες γνωριμίες. Εποικοδομητικές συνομιλίες θα σας δημιουργήσουν αισιόδοξα ανοίγματα, το απλό φλερτ δεν αποκλείεται να καταλήξει σε έναρξη σχέσης. Η συμπεριφορά σας θα είναι ιδιαιτέρως εpωτική, έντονες συζητήσεις θα υπάρξουν στις εpωτικές σας επαφές, θα δώσετε λύσεις σε επίμαχα ζητήματα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η μέρα θα δώσει μια απελευθερωμένη και ρομαντική ώθηση στις εpωτικές σας επαφές. Απομακρύνεστε από καταστάσεις ρουτίνας, ανοίγεται καινούργιος κύκλος στην εpωτική σας ζωή. Έρχονται απρόσμενες συναντήσεις που θα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, δεν αποκλείεται να αποκτήσετε καινούργιο εpωτικό ταίρι. Πρόσωπο ελκυστικού παρουσιαστικού θα εμφανιστεί στο δρόμο σας, θα λάβετε πρόταση που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την στασιμότητα, ετοιμαστείτε για στιγμές έντονης έλξης!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ανέμελη θα είναι η διάθεση σας, θα έχετε την επιθυμία να αποδράσετε από τις μονότονες καταστάσεις και να αφεθείτε σε οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει ψυχική και εpωτική αναζωογόνηση. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσετε την εpωτική πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα υπάρξει καινούργιο άνοιγμα στην εpωτική σας ζωή δίνοντας σας την δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις ανίας ή στασιμότητας.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ενδεχομένως να υπάρξει μέσα σας μια ανεξέλεγκτη συναισθηματική αναστάτωση που θα σας ωθήσει σε πράξεις ασυνήθιστες ίσως και παράτολμες. Σήμερα μία συνάντηση και μία θερμή συνομιλία με πρόσωπο εpωτικό, θα σας βοηθήσουν να ζήσετε ευχάριστες στιγμές, οι εξελίξεις θα σας δώσουν χαρά, θα αναπτερώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Εξομολογητικά λόγια θα δημιουργήσουν πεδίο εpωτικής δράσης, κινηθείτε αυθόρμητα, η κατάληξη θα σας ικανοποιήσει.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, έντονος θα είναι ο αυθορμητισμό σας, σήμερα συνειδητά θα αφήσετε την παρορμητικότητα να γίνει ο οδηγός των ενεργειών σας. Σε περίπτωση που διεκδικήσετε επανασύνδεση θα την έχετε. Αισιοδοξία και όρεξη για αλλαγές θα είναι τα δύο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας, η διάθεση σας να φλερτάρετε θα σας φέρει ευχάριστες εpωτικές εκπλήξεις. Εσείς οι εpωτικά ελεύθεροι και μόνοι δεν αποκλείεται να βρείτε ταίρι να σταθμεύσετε.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ένα άνοιγμα θα προκύψει στη ζωή σας και στην καρδιά σας κατόπιν μιας θετικής απάντησης που θα λάβετε σε πρόταση σας. Συνάντηση και συζήτηση με πρόσωπο εpωτικού ενδιαφέροντος θα φέρει νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Για εσάς που ήδη έχετε εpωτικό ταίρι θα δοθούν μεταξύ σας εξηγήσεις που θα βάλουν σε τάξη τη μελλοντική σας πορεία, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η μέρα σας θα πάρει αισιόδοξες διαστάσεις, έρχονται ευχάριστες συναντήσεις. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα τονώσει τον δυναμισμό σας, τερματίζουν οι επιφυλάξεις, θα νιώσετε έτοιμοι να περάσετε σε άμεσες προσεγγίσεις. Ισορροπημένο, θερμό, και εpωτικό θα είναι το κλίμα στη καρδιάς σας, η επιλογή σας να μην προκαλέσετε ακραίες καταστάσεις, θα σας βάλει στην ευχάριστη θέση να βιώσετε ήρεμες και θερμές εpωτικές στιγμές. Σήμερα το ταίρι σας θα περάσει σε ουσιαστικές προτάσεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, θα υπάρξουν νέα ενδεχόμενα, θα ανοίξει ένα ολοκαίνουργο εpωτικό κεφάλαιο στη ζωή σας. Θα υπάρξουν αιφνιδιαστικές και ευχάριστες συναισθηματικές ανατροπές, μια νυχτερινή έξοδος θα καταφέρει να ανανεώσει την ψυχολογία σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να εpωτευτείτε. Εσείς που είστε σε σχέση θα αναζητήσετε συναισθηματική αρμονία και ψυχική ηρεμία. Σήμερα θα υπάρξουν προτάσεις που σας συμβουλεύω να τις δεχτείτε, καταφθάνουν ευχάριστες εpωτικές εξελίξεις!

Πηγή: zwdiasimera