Κριός

Φίλοι μου Κριοί, έρχονται απρόοπτες συναντήσεις, θα ξεσηκωθούν οι διαθέσεις σας για αλλαγές, σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από καταστάσεις στασιμότητας. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να ξεκινήσετε μια καινούργια εpωτική αρχή, η ισχυρή σας θέληση θα δημιουργήσει νέα ενδεχόμενα. Σήμερα εσείς θα καθοδηγήσετε τα νήματα και μια μεγάλη απότομη μεταστροφή θα φέρει χαρούμενη εpωτική κατάληξη!

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα υπάρξουν εpωτικές εκπλήξεις, και επειδή οι διαθέσεις σας θα είναι τολμηρές, ρομαντικές και θερμές, γι’ αυτό σας προτρέπω να περάσετε ανεπιφύλακτα σε άμεση δράση. Τηλεφωνήστε στο εpωτικό πρόσωπο που σκέπτεστε, προχωρήστε σε πρόταση συνάντησης, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα ανοίξει πορεία σταθερού δεσμού. Σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας, τα αισθήματα σας και κυρίως την καρδιά σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, εpωτική αναστάτωση θα φέρει στην καρδιά σας ένα απρόοπτο γεγονός, αν το χειριστείτε με απελευθερωμένη εpωτική διάθεση, να είστε σίγουροι πως θα έχει αίσια κατάληξη. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε κάλεσμα επανασύνδεσης με πρώην εpωτικό σας ταίρι, με θερμά λόγια θα ξεκινήσει η προσωπική σας συνάντηση, θα είναι πολύ πιθανό να καταλήξετε σε αγκαλιές και έντονες εpωτικές εκδηλώσεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, αισιοδοξία θα φέρει στο σκεπτικό σας και σταθερό ταίρι στη ζωή σας. Επανασύνδεση θα γίνει με το πρώην ταίρι σας, τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά θα καταφέρετε να υλοποιήσετε επιθυμίες και κρυμμένες ανάγκες. Εσείς που είστε ήδη σε σχέση, περνάτε σε στάδιο ισορροπίας, ασφάλειας και ψυχικής στήριξης. Για τους εpωτικά μόνους, αν δείξετε θερμό ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει δυνατότητα σταθερής εpωτικής σχέσης.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ανανέωση, αισιοδοξία και ενθουσιασμό θα νιώσετε κατόπιν απρόσμενων εpωτικών συμβάντων. Σήμερα θα νιώσετε την επιθυμία να αφεθείτε στις εpωτικές προκλήσεις με τρόπο αισθησιακό, εκδηλωτικό, ίσως και κάπως ρομαντικό. Αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, υποκύψτε στην έλξη που θα νιώσετε, εσείς οι εpωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα καταφέρει να βγάλει την αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, θερμό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας και οι τάσεις αισιοδοξίας που θα σας διακατέχουν, θα σας οδηγήσουν σε θερμές εpωτικές πράξεις. Η συνομιλία σας με πρόσωπο εpωτικού ενδιαφέροντος, θα δώσει τέλος στις επιφυλάξεις, τώρα θα προχωρήσετε χωρίς ενδοιασμούς, παίρνετε απόφαση να σταματήσετε να καταπιέζετε τα αισθήματά σας. Ανοίγεται πορεία έντονης εpωτικής σχέσης με κατάληξη, που δε θα σας απογοητεύσει.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η εpωτική σας διάθεση θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα κι αν αποφασίσετε, θα εξελιχτεί με αίσια και τυχερή πορεία. Διαλύεται εμπόδιο, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το μεγάλο βήμα να επιστρέψει στην εpωτική σας ζωή. Κρατήστε ανοιχτή την καρδιά σας, αξιοποιήστε τα καινούργια δεδομένα, αν κάνετε τον κόπο και μπείτε σε διαδικασία επανασύνδεσης, να ξέρετε πως αυτή τη φορά οι συνθήκες και οι προοπτικές θα οδηγήσουν σε δεσμευτική κατάληξη.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, οι όψεις της ημέρας θα βγάλουν στην επιφάνεια την εpωτική και αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να συγχωρέσετε, να επαναπροσδιορίσετε, ανοιχτοί θα είστε σε ζήτημα επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που ήταν κάπως παγωμένο το κλίμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά, έρχεται συμφιλίωση, λόγια αγάπης, και εpωτική κατάληξη. Για εσάς που αναζητάτε καινούργιο εpωτικό ταίρι, δειχτείτε πρόταση για νυχτερινή έξοδο, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, ζωηράδα θα υπάρξει στις εpωτικές σας διαθέσεις, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα σας, να βγείτε εκτός κατεστημένου. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση και τον ενθουσιασμό να περάσετε σε εpωτικές διεκδικήσεις ίσως και επανασυνδέσεις, θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να αναλάβετε δυναμική δράση. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, θα βρεθεί ο λόγος που θα σας φέρει σε προσωπική συνομιλία.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, τα γεγονότα θα σας βγάλουν από το τέλμα της στασιμότητας, προσιτή θα είναι η στάση σας, δυναμικές οι διαθέσεις. Σήμερα θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα, θα δοθεί δυνατότητα καινούργιας εpωτικής αρχής. Ξαφνική πρόταση για συνάντηση θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις που θα αλλάξουν τα εpωτικά σας δεδομένα. Κάποιος θα σας δείξει εμπράκτως πως θέλει να πρωταγωνιστήσει στην εpωτική σας ζωή.

Advertisements

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ανανεωμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, απελευθερωμένες και τολμηρές θα είναι οι κινήσεις σας. Η απόφασή σας να εκφράσετε ξεκάθαρα αυτό που αισθάνεστε, θα δώσει το θάρρος σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας ανοίξει την καρδιά του περνώντας σε άμεσες και αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Προμηνύεται έναρξη νέας εpωτικής σχέσης, θα σημειωθούν γεγονότα που δεν αποκλείεται να σας αφήσουν έκπληκτους. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό εpωτικό ραντεβού, ικανό να αλλάξει βλέψεις και δεδομένα.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως θερμοί, γεγονός που θα βοηθήσει το ταίρι σας να περάσει σε εκμυστηρεύσεις και, σε περίπτωση που δεν υπάρχει ακόμα ταίρι, η στάση σας θα ενθαρρύνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να έρθει πολύ κοντά σας. Έντονη θα είναι η διαίσθησή σας, οι τηλεπαθητικές ικανότητες θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε και να δώσετε ώθηση σε καταστάσεις γύρω από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements