Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ίσως να υπάρξουν τάση φυγής και απόδρασης. Επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από ανιαρές ή καταπιεστικές σχέσεις, πολύ πιθανό να οδηγηθείτε σε ακραίες αποφάσεις. Η διαίσθησή σας θα είναι έντονη, στη στάση σας θα υπάρξει πάθος, το πείσμα και η δυναμική σας θέληση θα σας βοηθήσουν να διαλύσετε συναισθηματικούς κόμπους και ψυχολογικές εμμονές. Μια συνάντηση και μια πρόταση θα αποτελέσουν έναυσμα για ξεκίνημα μιας άλλου είδους εpωτικής ζωής.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, δεν αποκλείεται να πέσει επάνω σας καχυποψία και έντονη ζήλεια, γι’ αυτό προσοχή στις αντιδράσεις σας. Με οργάνωση και στρατηγική θα χειριστείτε ένα συγκεκριμένο εpωτικό σας ζήτημα, η μελετημένη σας τακτική θα σας οδηγήσει σε επιτυχημένη κατάληξη. Εκδηλωτικοί και συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά, βραδινή ώρα θα είναι μια πολύ καλή στιγμή να περάσετε σε εξομολογήσεις. Θα ανταποκριθεί άμεσα εpωτικό άτομο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα ίσως να χάσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, θα σας διακατέχει πείσμα, πάθος, καχυποψία, ζήλεια. Αν θέλετε να βρείτε την άκρη του νήματος καλό θα είναι να μην κρατήσετε κλειδωμένη την καρδιά σας, φανερώστε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά τις σκέψεις και τις φοβίες σας. Ένα άτομο από τα παλιά θα κάνει κίνηση προσέγγισης, σας φανερώνω πως αδημονεί να βρεθεί κοντά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ α τετ, θα είναι λάθος αν κρατήσετε απόμακρη στάση.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι αισθήσεις σας θα πιάσουν κόκκινο, ό,τι νιώσετε θα είναι έντονο και πολύ ξεκάθαρο. Ενδεχομένως να σας κυριεύει ένα είδος καχυποψίας γι’ αυτό αποφύγετε σκηνές ζήλειας, πριν πειστείτε για το οτιδήποτε φροντίστε πρώτα να είναι επιβεβαιωμένο. Η οξυδέρκεια και η διορατικότητα που θα σας χαρακτηρίζει θα σας βοηθήσουν να λύσετε μπερδεμένες υποθέσεις. Σήμερα θα είναι σωστή χρονική στιγμή να λύσετε παρεξηγήσεις, να διορθώσετε λάθη, να περάσετε σε επανασυνδέσεις.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ετοιμαστείτε έρχονται δυνατές υποθέσεις καρδιάς. Ατίθασα και έντονα θα είναι τα αισθήματα σας, θα νιώσετε ισχυρή έλξη, κτητικότητα, πάθος, δεν αποκλείεται να τολμήσετε να εpωτευτείτε παράφορα. Αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε σε συνομιλία σας με πρόσωπο εpωτικό θα αποτελέσουν βάση για το ξεκίνημα νέας και σταθερής εpωτικής σχέσης. Θερμές θα είναι οι εpωτικές σας διαθέσεις, θα περάσετε σε προτάσεις που θα βρουν άμεση ανταπόκριση, καλό θα είναι να αποφύγετε το διπλό εpωτικό ταμπλό.

Advertisements

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαίσθηση και στρατηγική σκέψη. Σήμερα η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αναστολές, αναβολές και επιφυλάξεις. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους θα υπάρξει ένα συμβάν- έκπληξη που θα σας ανοίξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ωστόσο προσοχή σε τάσεις ζήλειας, αποφύγετε τον καχύποπτο τρόπο σκέψης. Εσείς οι εpωτικά μόνοι αποφασιστική και τολμηρή θα είναι η καρδιά σας, θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Καλοδεχτείτε το, προμηνύεται σχέση δυνατή και έντονη.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, σωστή η διαίσθησή σας, ωστόσο το νου σας να μην παρασυρθείτε από το δυνατό συναισθήματα και παραμελήσετε τη λογική. Ίσως να εμφανιστεί κάπως ανεξέλεγκτος ο ενθουσιασμός σας ή το πείσμα σας, περιορίστε τάσεις κτητικότητας, αποφύγετε την τυφλή παρορμητικότητα. Βραδινή ώρα απότομες αλλαγές θα σημειωθούν στην καρδιά σας. Η ξαφνική εμφάνιση ενός εpωτικού προσώπου θα σας δημιουργήσει αισθήματα πάθους και έντονης εpωτικής έλξης.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει ισχυρές διορατικές ικανότητες ενισχύοντας κατά πολύ τη διαίσθησή σας, μείνετε πιστοί στο ένστικτο σας, ακολουθήστε το άφοβα. Κάποιο πρόσωπο θα τολμήσει να σας ανοίξει την καρδιά του, θα σας αποκαλύψει μυστικά, στο τέλος θα κερδίσει το εpωτικό σας ενδιαφέρον. Θερμές και εpωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, πριν κλείσει η μέρα ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει αντικριστά με πρόσωπο που θα καταφέρει να σταθεροποιηθεί εpωτικά για πολλά χρόνια δίπλα σας.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα έχετε τη δύναμη να αντιταχθείτε σε ό,τι σας πιέζει, βάζετε τέλος σε συνήθειες και συναισθηματικές εξαρτήσεις που σας φθείρουν ψυχικά. Ένα ξαφνικό συμβάν θα σας βοηθήσει να περάσετε σε διεκδικήσεις, προχωρήστε σε ουσιαστικές ενέργειες, αυτή τη φορά οι αποφάσεις σας θα γίνουν πράξη. Η τυχαία συνάντηση σας με ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο θα δώσει νέα κατεύθυνση στην εpωτική σας πορεία, προμηνύεται σχέση πάθους και δυνατής έλξης!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, προσοχή στη διάσταση που θα δώσετε στις μυστικοπαθείς τάσεις σας. Ναι μεν ξέρετε να κρατάτε καλά τα μυστικά σας, ωστόσο καλό θα είναι να μην κλειστείτε στον εαυτό σας, ανοίξτε δίοδο επικοινωνίας με το ταίρι σας, θα σας βγει σε καλό. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, γεγονός που θα οδηγήσει τη δράση σας σε σωστές αποφάσεις και πράξεις. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση κάντε το πρώτο βήμα, η μέρα σας θα κλείσει με έντονες εpωτικές εκδηλώσεις που θα καταλήξουν σε οριστική επανένωση.

Advertisements

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να απελευθερωθείτε από εξαρτήσεις και αγχωμένες καταστάσεις, τώρα θα καταφέρετε να κλείσετε ψυχοφθόρες υποθέσεις. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά θα σας οδηγήσει σε μια εκ βάθους συναισθηματική συζήτηση, δίνοντας σας την ευκαιρία να φανερώσετε κρυμμένα αισθήματα, να κλείσετε παλιές πληγές, και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Καινούργιο εpωτικό άνοιγμα θα σας δημιουργήσει η σημερινή μέρα, θα έχει πολύ ευνοϊκή εξέλιξη.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα ενισχύσει τις διαισθητικές σας ικανότητες. Το ένστικτο σας θα είναι δυνατό και σωστό, γι’ αυτό θα σας δώσω τη συμβουλή να κινηθείτε με βάση το προαίσθημα σας. Η θερμή και διαλλακτική στάση που θα έχετε σχετικά με ένα εpωτικό σας ζήτημα, θα φέρει λύση άμεση, θα καταλήξετε σε θετικό και οριστικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε στάδιο επανασύνδεσης, θα έχετε τη σωστή κρίση και θα μπορέσετε να κατευθύνετε τα γεγονότα υπέρ σας.

Πηγή: zwdiasimera

 

Advertisements