Κριός

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα σας αλλάξει βλέψεις, αναζητήσεις, και επιθυμίες. Στόχος σας θα είναι να σοβαρέψετε την εpωτική σας σχέση, να δημιουργήσετε συνθήκες που να μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε νέα μορφή στις επαφές σας, γι’ αυτό με δική σας πρωτοβουλία θα αλλάξετε τα δεδομένα που αυτή τη στιγμή υπάρχουν στη σχέση σας. Για τους εpωτικά μόνους έρχεται απρόοπτο συμβάν, θα προκύψει καινούργια γνωριμία με πρόσωπο μελλοντικών προδιαγραφών.

Advertisements

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, συγκαταβατικές και ειλικρινείς θα είναι οι προθέσεις σας, κατανόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, οι διάλογοι με το ταίρι σας θα γίνουν σε κλίμα ήρεμο και διαλλακτικό. Έρχεται συμφωνία, συμφιλίωση και επανασύνδεση, κλείνουν αρνητικά γεγονότα, ξαναβρίσκει ισορροπία η εpωτική σας ζωή. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη εpωτική γοητεία, αξιοποιήστε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο. Θα σας μιλήσει με απόλυτη ειλικρίνεια, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα ενισχύσει τις διπλωματικές σας ικανότητες, ειρηνικά θα θελήσετε να κλείσετε τις διάφερες ανάμεσα σας εσάς και το ταίρι σας. Σήμερα θα λυθούν παρεξηγήσεις, σε περίπτωση χωρισμού θα δοθεί κατάληξη επανασύνδεσης. Η στάση σας θα είναι διαλλακτική, με θερμό τρόπο θα εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, σχέσεις και υποθέσεις θα θελήσετε να τις κινήσετε με τρόπο δημιουργικό. Κομψό και ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, κάντε το βήμα να προσεγγίσετε.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η διαλλακτικότητα στη συμπεριφορά σας σε συνδυασμό με την ανάγκη σας για ισορροπία και ασφάλεια, θα σας οδηγήσει στο να τερματίσετε από μόνοι σας εγωιστικές συγκρούσεις και πεισματικές διαφωνίες. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει εpωτική δίοδο ανάμεσα σας, θα τολμήσει να περάσει σε εξομολογήσεις. Εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε, οι βλέψεις που θα έχει για εσάς θα είναι σοβαρές.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα θελήσετε να περάσετε τη σχέση σας σε δεσμευτικό επίπεδο κλείνοντας το ενδεχόμενο του χωρισμού ή της αποτυχίας. Σε περίπτωση που είστε σε απόσταση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εpωτικά, θα υπάρξει ανατρεπτική εξομολόγηση που θα φέρει ένωση. Θετικό αποτέλεσμα θα έχει το μεταξύ σας ραντεβού, θα δοθεί κατάληξη επανασύνδεσης ξεκαθαρίζοντας αιτίες σκοπούς και αισθήματα. Για εσάς τους εpωτικά μόνους, η μέρα σας θα κλείσει με ένα τηλεφώνημα-έκπληξη!

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ειλικρινής θα είναι η στάση σας, σεβασμός και εκτίμηση θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Τα συναισθήματά σας θα σας ωθήσουν σε δημιουργικές αποκαλύψεις με στόχο να εδραιώσετε τη σχέση σας και να την οδηγήσετε σε δεσμευτικό στάδιο. Εσείς οι εpωτικά μόνοι με διακριτικό τρόπο θα φλερτάρετε, η κομψή σας προσέγγιση θα ανοίξει προοπτική νέας εpωτικής γνωριμίας. Με πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, θα υπάρξει θετική και γρήγορη εξέλιξη.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα έρχονται τυχαία συμβάντα που θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας. Εσείς οι εpωτικά άνευ σχέσης δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με το πρόσωπο που θα σταθμεύσει στην εpωτική σας ζωή. Εσείς που έχετε ταίρι δίπλα σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αλλάξετε δεδομένα που μένουν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό. Σήμερα θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σας προφυλάξουν από λάθος συμπεράσματα, κατά συνέπεια και λάθος αποφάσεις. Απρόοπτη πρόταση θα σας ανοίξει πορεία επισημοποίησης.

Advertisements

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σήμερα θα εμφανιστείτε συναισθηματικοί, δημιουργικοί και συμφιλιωτικοί. Οι χωρισμένοι θα επανασυνδεθείτε και μάλιστα με δική σας πρωτοβουλία. Εσείς οι εpωτικά ελεύθεροι θα έχετε στάση προσιτή και ελκυστική, σήμερα θα βρει τρόπο να εισχωρήσει στη ζωή σας πρόσωπο, που εδώ και πολύ καιρό επιθυμεί να κερδίσει το εpωτικό σας ενδιαφέρον. Θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αντισταθείτε στα αισθήματα που θα νιώσετε, θα σας οδηγήσουν σε αποτέλεσμα σταθερού δεσμού.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, τολμηρούς και αποφασιστικούς θα σας κάνει η όψη της ημέρας, παράλληλα θα ενδυναμώσει τη διάθεσή σας να ανοιχτείτε εpωτικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είστε στην χρονική στιγμή που θα βρει εκπλήρωση μια εpωτική σας επιθυμία, γι’ αυτό κινηθείτε με σταθερότητα και απελευθερώστε τα συναισθήματα σας χωρίς αναστολές ή προκαταλήψεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας εpωτικής γνωριμίας. Σήμερα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσει η εpωτική σας ζωή πορεία σταθερή και δεσμευτική.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα νιώσετε ανάγκη για ασφάλεια και σιγουριά, θα θελήσετε να οχυρώσετε την εpωτική σας σχέση. Ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας, σήμερα ένα συγκεκριμένο άτομο θα αναζητήσει τρόπο να περάσει στην καρδιά σας στοχεύοντας σε σταθερή εpωτική σχέση. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς σκέπτεστε να περάσετε σε δεσμευτικές προτάσεις, τώρα το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για σοβαρές υποσχέσεις και μόνιμους όρκους.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να βγείτε από αβέβαιες εpωτικές καταστάσεις, επιθυμία σας θα είναι η σταθερότητα και η σοβαρή εξέλιξη. Τώρα θα είστε σε θέση να λήξετε ανούσιες εpωτικές σχέσεις, δεν πρόκειται να σπαταλήσετε επιπλέον χρόνο με πρόσωπα που δεν ικανοποιούν τις μελλοντικές σας βλέψεις. Αυτή τη φορά θα κατευθυνθείτε σε ότι θεωρείτε πως θα μπορεί να γεμίσει με ουσιαστικό τρόπο τη ζωή σας, τα απρόοπτα συμβάντα θα υποστηρίξουν τις αποφάσεις σας.

 

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, εκλεπτυσμένη θα είναι η συμπεριφορά σας, εξωστρεφής η στάση σας, θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα επιθυμώντας δημιουργική κατάληξη. Μια τυχαία συνάντηση θα σας δώσει άνοιγμα για να προχωρήσετε στην εpωτική σας ζωή με βλέψεις σοβαρές, ίσως και δεσμευτικές. Για όσους από εσάς νιώθετε την ανάγκη να δώσετε νέα πνοή στη ζωή σας, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιο ρυθμό καθημερινότητας και καινούργιο εpωτικό ταίρι.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements

 

Advertisements