ΖώδιαΔιάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (21-01-2020)

Κριός

Φίλοι μου, η στάση σας θα είναι μπερδεμένη, τα αισθήματα σας κάπως συγκεχυμένα. Δεν θα το αποφύγετε το μια ζέστη μια κρύο τόσο στις διαθέσεις σας, όσο και στις πράξεις σας. Σήμερα θα το μπερδέψετε το ∈ρωτικό σας ταίρι, δεν αποκλείεται να το αναγκάσετε να προβληματιστεί χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο. Δεν θα έχετε καμία διάθεση για δεσμεύσεις και υποσχέσεις σχετικά με μελλοντικά θέματα, αν το ταίρι σας κάνει το λάθος και σας πιέσει, καλό θα είναι να απαντήσετε συγκρατημένα.

Ταύρος

Φίλοι μου, δεν θα έχετε ισορροπία στην επικοινωνία σας, κύριο μέλημα σας θα είναι να αποτινάξετε το άγχος που σας δημιουργεί η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα. Ένταση θα παρατηρηθεί στον συναισθηματικό σας κόσμο, δώστε προσοχή στις αντιδράσεις σας. Κάποιο πρόσωπο ενώ στην αρχή θα εμφανιστεί με φιλικές βλέψεις, ωστόσο μετέπειτα, θα βρει το θάρρος να σας εκδηλώσει το ∈ρωτικό του ενδιαφέρον, καλό θα είναι να μην κρατήσετε αδιάφορη στάση.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, σήμερα δεν θα καταφέρετε να ισορροπήσετε συναισθηματικά, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας. Δεν θα είστε καθόλου θετικοί για αναλυτικές συναισθηματικές συζητήσεις, με φανερό τρόπο θα αποφύγετε ευθύνες και δεσμεύσεις. Ίσως να σας προκαλέσει άγχος η επαφή σας με ένα πρόσωπο από το ∈ρωτικό σας παρελθόν, ενδέχεται να μπερδευτεί η καρδιά σας, επιρρεπείς θα είστε σε σπασμωδικές κινήσεις ή αποφάσεις.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Καρκίνος

Φίλοι μου, ίσως να νιώσετε την ανάγκη να κρατήσετε μια μικρή απόσταση από το ταίρι σας και ενδεχομένως να μπλεχτείτε σε βαθιές συναισθηματικές σκέψεις. Θα σας βγει σε καλό μια ανοιχτή κουβέντα με τον εαυτό σας, θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς θέλετε και πώς μπορείτε να το κερδίσετε. Μία συνάντηση και μια έντονη συζήτηση με πρόσωπο από τα παλιά, θα ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης και μάλιστα άμεσης.

Λέων

Αγαπητοί μου, σήμερα θα απομακρυνθείτε απ πρόσωπα και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος. Θα νιώσετε πως είναι αναγκαίο να ξεφύγετε από ασφυκτικές συνθήκες, θα θελήσετε οι επαφές σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, να είναι χαλαρές ίσως και κάπως επιφανειακές. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, η αμοιβαία έλξη που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας θα αλλάξει τα δεδομένα, έρχονται ξαφνικές ∈ρωτικές ανατροπές!

Παρθένος

Φίλοι μου, το ταίρι σας ενδέχεται να σας στριμώξει σε συζητήσεις και σε αναλυτικούς διαλόγους, ωστόσο ο αρνητισμός σας δεν θα βοηθήσει στο να  βάλετε τα πράγματα σε μια σχετική τάξη. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους έντονη θα είναι η διάθεση σας να απαλλαγείτε από την στασιμότητα και την συναισθηματική ξηρασία, γεγονός που θα σας κάνει ιδιαίτερα φιλικούς και προσιτούς σε καινούργια πρόσωπα. Θα πρόκυψε ∈ρωτικό ξάφνιασμα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας!

Ζυγός

Φίλοι μου, αρχικά κάπως αλλοπρόσαλλο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ωστόσο μια ευχάριστη πρόταση θα καταφέρει να ισιώσει την ψυχολογία σας και να ανεβάσει για τα καλά την ∈ρωτική σας διάθεση. Δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, κάποιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, ετοιμαστείτε για συναντήσεις που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην καθημερινότητα σας. Έρχονται ξαφνικές αλλαγές στις συνθήκες της ∈ρωτικής σας ζωής.

Σκορπιός

Φίλοι μου, η σημερινή μέρα ίσως να σας προκαλέσει κάποιους συναισθηματικούς διχασμούς, σήμερα θα δυσκολευτείτε να βρείτε την άκρη του νήματος. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσετε μια παλιά ∈ρωτική σας εκκρεμότητα, συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά θα ανασύρει στην επιφάνεια ∈ρωτικές υποθέσεις του παρελθόντος. Προετοιμαστείτε για έντονες συζητήσεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προβληματιστείτε, δεν θα λείψουν τα συναισθηματικά διλλήματα.

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου

Τοξότης

Φίλοι μου, σήμερα θα θελήσετε να εμβαθύνετε στις ∈ρωτικές σας συζητήσεις, αισθήματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας θα σας ωθήσουν στο να απαιτήσετε ριζικά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Τώρα θα θελήσετε να επιβεβαιώσετε αν υπάρχουν αληθινά αισθήματα, αν όντως μπορείτε να εμπιστευτείτε το πρόσωπο που έχετε δίπλα σας, και κατά πόσο η βάση της σχέσης είναι στερεή. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις αγχωμένες πράξεις, θα είναι λάθος αν δημιουργήσετε προβλήματα άνευ λόγου και ουσίας.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, το κλίμα στην καρδιά σας θα είναι άστατο, ενδεχομένως να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς θέλετε και που στοχεύετε. Προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα υπάρχει ο κίνδυνος να φέρετε σε αδιέξοδο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, κάπου θα μπερδευτεί ίσως και να αποχωρήσει. Καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε συναισθηματικά κενά, μη προκαλέσετε καταστάσεις αβεβαιότητας.

Υδροχόος

Φίλοι μου, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από την ρουτίνα από οτιδήποτε κάνει την ∈ρωτική σας ζωή βαρετή και ανούσια. Με δυναμισμό θα μπείτε στην διαδικασία να κυνηγήσετε το κάτι διαφορετικό, αυτό που θα καταφέρει να αλλάξει ουσιαστικά την ζωή σας και να δώσει ένταση στις αισθήσεις σας. Εσείς οι ∈ρωτικά ελεύθεροι και μόνοι, περάστε σε ∈ρωτικές διεκδικήσεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας.

Ιχθύς

Φίλοι μου, στην αρχή θα φανεί ήρεμη και ουδέτερη η μέρα σας, ωστόσο από την μια στιγμή στην άλλη, θα προκύψουν ∈ρωτικά γεγονότα που θα αλλάξουν για τα καλά τα δεδομένα. Σήμερα θα υπάρξει απρόοπτη συνάντηση, η συζήτηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο ∈ρωτικό πρόσωπο δεν θα είναι απλά μια τυπική φιλική κουβέντα. Θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα ανατρέψουν εμπόδια καταλήγοντας σε ξεκίνημα σταθερής ∈ρωτικής σχέσης.

πηγη

Ζώδια | Δες όλες τις προβλέψεις και τα νέα για το ζώδιο σου