Κριός

Φίλοι μου, θα νιώσετε ανάγκη για ανεξαρτησία και κυριαρχία, προσοχή να μην τσακωθείτε με το ταίρι σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρατραβηγμένες εντάσεις. Η ανάγκη σας να επιβληθείτε ενδεχομένως να σας κάνει επιτακτικούς ή απόλυτους, προσοχή στις υπερβολές. Ένα συγκεκριμένο ∈ρωτικό πρόσωπο θα νιώσει την ανάγκη να κατασταλάξει οριστικά δίπλα σας, δεν αποκλείεται να εκδηλώσει έντονη εξάρτηση προς το άτομο σας.

Ταύρος

Φίλοι μου, σήμερα θα έχετε θερμή ∈ρωτική συνάντηση, προμηνύεται νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα. Σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης, θα ακουστούν τολμηρές εξομολογήσεις. Για τους ∈ρωτικά μόνους δίνω τη συμβουλή σήμερα να επιμεληθείτε ιδιαιτέρως την εμφάνιση σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί εντελώς ξαφνικά πρόσωπο ικανό να ιντρικγάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας, αρπάξτε την ευκαιρία από τα μαλλιά και δεν θα χάσετε.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, ένα καινούργιο πρόσωπο θα συνεπάρει την καρδιά σας, θα νιώσετε έντονη έλξη που ενδεχομένως να σας ωθήσει σε τολμηρές αποφάσεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα αλλάξετε τα ∈ρωτικά σας δεδομένα, θα τολμήσετε να κατευθυνθείτε προς μια τελείως διαφορετική διαδρομή με την επιθυμία να ζήσετε καινούργιες συναισθηματικές καταστάσεις. Δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση ριζοσπαστικής αλλαγής, το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας, κινηθείτε τολμηρά θα βγείτε κερδισμένοι.

Καρκίνος

Φίλοι μου, η σημερινή αστρολογική όψη θα διαφοροποιήσει τις συνθήκες της ∈ρωτική σας ζωής, έρχεται απρόοπτο γεγονός που θα αναστατώσει την καρδιά σας, θα καταφέρει να κλείσει τα αρνητικά γεγονότα του παρελθόντος ξεκινώντας νέα ∈ρωτική αρχή. Θα συναντηθείτε με πρόσωπο από τα παλιά, ξεκάθαρα και ειλικρινά λόγια θα αλλάξουν την εντύπωση που διατηρούσατε, έρχονται αναθεωρήσεις και επανεκτιμήσεις. Δεν αποκλείεται η μέρα σας να κλείσει με επανασύνδεση, ουσιαστικά εσείς θα κρατάτε τα ηνία των εξελίξεων.

Λέων

Φίλοι μου, ∈ρωτισμός και παρορμητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα δεν θα κολλήσετε σε προκαταλήψεις ή ηθικολογίες. Αυτό που θα επιθυμεί η καρδιά σας θα είναι η καινούργια ∈ρωτική αρχή, δεν αποκλείεται να βρείτε το θάρρος να τερματίσετε σχέση που την θεωρείτε αποτυχημένη. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να κλείσετε πικρές ιστορίες, θα απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας πλήγωσαν. Προσεγγίστε το άτομο που θα σας ενθουσιάσει, προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης.

Παρθένος

Φίλοι μου, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε τα παλιά, θα εστιάσετε στο μέλλον διαγράφοντας το απογοητευτικό παρελθόν. Σήμερα στόχο θα βάλετε να τονώσετε την ψυχολογία σας, θα αποκτήσετε τον έλεγχο της συναισθηματικής σας κατάστασης, το ραντεβού που θα έχετε θα σας αναζωογονήσει. Συνάντηση θα έχετε με πρόσωπο που θα σας εκδηλώσει άμεσα και αυθόρμητα την έλξη του για εσάς, πολύ καλά θα κάνετε και θα ανταποκριθείτε απελευθερωμένοι από ανασφάλειες και απαισιόδοξες σκέψεις.

Ζυγός

Φίλοι μου, αναπτερώνεται το ηθικό σας, αφήνετε πίσω σας  προκατειλημμένες ή συντηρητικές αντιλήψεις, απεγκλωβίζεστε από καταστάσεις και απόψεις που σας προκαλούν ψυχολογική πίεση. Με τολμηρή διάθεση διαγράφετε παλιές αποτυχίες, παίρνετε απόφαση να περάσετε σε καινούργια ∈ρωτικά άλματα. Το καινούργιο πρόσωπο που θα εξιτάρει το ∈ρωτικό σας ενδιαφέρον σας θα σας ωθήσει σε πράξεις που θα ανατρέψουν το ∈ρωτικό σας κατεστημένο. Έρχονται αλλαγές που θα σας ανανεώσουν, αποκτά νόημα η ∈ρωτική σας ζωή.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου, ξεκινάτε καινούργια ∈ρωτική αρχή με πρόσωπο που μεταξύ σας θα εκδηλωθεί αμοιβαία ∈ρωτική έλξη. Η απόφαση σας να δώσετε τέλος στην προοπτική της επανασύνδεσης θα σας ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με ένα καινούργιο άτομο, οι επαφές σας πολύ γρήγορα θα γίνουν ∈ρωτικές και ιδιαιτέρως θερμές. Σε προσωπικό ραντεβού ευχάριστα λόγια θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, θα ρισκάρετε να κολυμπήσετε σε καινούργια ∈ρωτικά νερά και να είστε σίγουροι πως θα σας βγει σε καλό.

Τοξότης

Φίλοι μου, συναισθηματικές αλλαγές θα προκύψουν, αλλάζει πλεύση η καρδιά σας, νέα κατεύθυνση θα δώσετε στην ∈ρωτική σας πορεία. Σήμερα θα πάρετε ριζικές αποφάσεις και θα προβείτε σε τελεσίδικες πράξεις είτε χωρισμού, είτε επανασύνδεσης. Στο ταίρι σας δε θα επιτρέψετε να δημιουργήσει πιεστικές ή αγχωμένες συνθήκες. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους, τυχαία συμβάντα και συμπτώσεις θα σας ανοίξουν δίοδο να περάσετε σε καινούργιες ∈ρωτικές διεκδικήσεις. Προμηνύεται καινούρια ∈ρωτική γνωριμία, νέα αρχή!

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ενθαρρύνει να δράσετε δυναμικά, κάποιοι από εσάς θα δεσμευτείτε, κάποιοι άλλοι θα κάνετε το βήμα να επανασυνδεθείτε. Σήμερα θα είστε σε θέση να διεκδικήσετε με στόχο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, με αποφασιστικό τρόπο θα περάσετε σε προσεγγίσεις. Η γοητεία σας θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, εσείς που είστε χωρίς σχέσης θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

Υδροχόος

Φίλοι μου, καινούργιες επιθυμίες θα σας φέρει η σημερινή αστρολογική όψη, ωστόσο αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις κυρίως σε θέματα χωρισμού. Θα διακατέχεστε από έντονη αυτοπεποίθηση, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε καινούργιες συναισθηματικές και ∈ρωτικές δοκιμασίες. Έντονο ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η γνωριμία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο γοητευτικής εξωτερικής εμφάνισης. Για εσάς τους ∈ρωτικά ελεύθερους, νέος ∈ρωτας θα κάνει την εμφάνιση του.

Ιχθύς

Φίλοι μου, σήμερα αποκτάτε τη διάθεση να δράσετε με δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ανοίξει νέα ενδεχόμενα, θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε δίπλα σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Θα υπάρξει ευκαιρία σταθερής ∈ρωτικής σχέσης, τα γεγονότα θα περιμένουν τις αποφάσεις σας. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα φέρουν ευχάριστη ∈ρωτική κατάληξη αρκεί να μην καμουφλάρετε το αισθήματα σας. Περάστε σε άμεσες εκδηλώσεις, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντική.

πηγη