Κριός

 Φίλες μου Κριοί, πνοή ανανέωσης έρχεται καταπάνω σας, θα είστε δεχτικοί στις απρόοπτες προκλήσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους. Σήμερα ενδέχεται κάποιοι από εσάς να πάρετε την απόφαση να δώσετε οριστικό τέλος με πρόσωπο που προσπαθεί να σας πιέσει ή να σας βάλει στα καλούπια του. Για εσάς που αναζητάτε έναν ξέγνοιαστο και πιο ανέμελο τρόπο ζωής, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βρείτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει.

Ταύρος

 Φίλες μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα ζωηρέψει τον συναισθηματικό σας κόσμο, σήμερα θα εστιάσετε στην έλξη που θα νιώθετε για το ταίρι σας. Θα έχετε τη διάθεση για αποκαλύψεις, εσείς οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε νέα γνωριμία, θα είστε τολμηροί στις προσεγγίσεις σας, η συνομιλία σας με γοητευτικό πρόσωπο θα σας ενθουσιάσει. Σήμερα οι πράξεις σας θα είναι τολμηρές θα έχουν ορμή και παρόρμηση, θα περάσετε μια ιδιαιτέρως θερμή μέρα!

Δίδυμοι

Φίλες μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τη σχέση σας σε ισορροπημένο επίπεδο, με το ταίρι σας θα έχετε συνεννόηση, τα λόγια σας θα είναι ευχάριστα χωρίς εντάσεις. Εσείς που είστε σε δεσμό κάτι θα οργανώσετε, ίσως να είναι διακοπές, ίσως μελλοντικά σχέδια. Για εσάς τους μοναχικούς είναι πολύ πιθανό σε φιλική συνάντηση να υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, θα είναι καθαρά στο χέρι σας να ανοίξετε πορεία σταθερού δεσμού. Θα είστε σε θέση να γοητεύσετε, χειριστείτε τις περιστάσεις έτσι όπως εσείς επιθυμείτε.

Καρκίνος

Φίλες μου Καρκίνοι, θα υπάρξουν συναντήσεις που θα κλείσουν με θετικά ξεκαθαρίσματα. Παλιό ταίρι σας θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που είχαν συμβεί μεταξύ σας παρεξηγήσεις, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Όσοι από εσάς είστε μόνοι ή έχετε πάρει απόφαση να διαγράψετε τελείως το παρελθόν σας, φανείτε δεχτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, θα υπάρξει η δυνατότητα να αποκτήσετε σταθερό και μακροχρόνιο δεσμό.

Λέων 

Αγαπητές μου Λέοντες, τρυφερή και ευγενική θα είναι η στάση σας ως προς το αντίθετο φύλο. Αν πάρετε απόφαση να ανοιχτείτε συναισθηματικά σε πρόσωπο που εδώ και αρκετό καιρό προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή του, να ξέρετε πως θα βρείτε θερμή ανταπόκριση στις προσεγγίσεις σας. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία, τώρα θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα και μάλιστα σε χρονική στιγμή που θα σας βρει τελείως ανυποψίαστους.

Παρθένος

Φίλες μου Παρθένοι, εκπλήξεις και απρόοπτα συμβάντα θα ζωντανέψουν για τα καλά την καρδιά σας. Γι’ εσάς τους ελεύθερους και μόνους, θα εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο, αν κάνετε βήματα προσέγγισης θα υπάρξει θερμή ανταπόκριση με πορεία σταθερής σχέσης. Τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε, μην περιοριστείτε μόνο σε ματιές και βλέμματα. Γι’ εσάς τους χωρισμένους συνάντηση θα έχετε με το πρώην ταίρι σας, καταφθάνει επανένωση.

Ζυγός

Φίλες μου Ζυγοί, αποκαλυπτική θα είναι η στάση σας, το μυαλό σας θα είναι στις αποδράσεις, οι πράξεις σας θα είναι απελευθερωμένες ίσως και κάπως ρομαντικές. Μια συνάντηση και μια ευχάριστη συνομιλία με άτομο αισθηματικού ενδιαφέροντος, θα σας δώσει την ευκαιρία να αποδράσετε από καταπιεσμένες καταστάσεις. Θετικοί θα είστε στο ξεκίνημα σχέσης με καινούργια γνωριμία. Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση, η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει δεσμεύσεις.

Σκορπιός

Αγαπητές μου Σκορπιοί, ίσως να εμφανιστούν στην επιφάνεια παλιά συναισθηματικά απωθημένα, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να κυνηγήσετε τους εσωτερικούς σας πόθους. Ένα πρόσωπο απ’ το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, αξιοποιήστε τις απρόοπτες συναντήσεις που θα προκύψουν, τα τυχαία συμβάντα θα κινηθούν υπέρ σας. Νέα πνοή θα διαπεράσει την καρδιά σας, τολμήστε να περάσετε σε προσεγγίσεις, μην παραμελήσετε τις επιθυμίες σας.

Τοξότης 

Φίλες μου Τοξότες, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να νιώσετε σιγουριά, ισορροπία και ασφάλεια. Αρνητικοί θα είστε σε ενδεχόμενα χωρισμού, η στάση σας και η σκέψη σας θα είναι ιδιαιτέρως συγκαταβατική. Με πρόσωπο που δεν έχετε προχωρήσει ακόμα σε σχέση, θα προκύψουν έντονα αισθήματα κατόπιν μιας αποκαλυπτικής συζήτησης. Απρόοπτη συνάντηση θα σας δημιουργήσει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην ταίρι σας.

Αιγόκερως

Αγαπητές μου Αιγόκεροι, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα και απρόοπτες συναντήσεις, σήμερα θα ακουστούν αποκαλυπτικές εξομολογήσεις, ανοίξτε την καρδιά σας άφοβα, μην φοβηθείτε να εκφράσετε αυτό που νιώθετε. Αν προτείνετε επανασύνδεση θα βρείτε την ανταπόκριση που αναζητάτε. Απελευθερώστε σκέψεις και αισθήματα, δείξτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει το βάθος των αισθημάτων σας και τις ειλικρινείς σας βλέψεις.

Υδροχόος

 Φίλες μου Υδροχόοι, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε κλίμα αρμονίας και ισορροπίας μέσα στη σχέση σας, σήμερα θα φανερώσετε τα αισθήματα σας χωρίς ενδοιασμούς και επιφυλάξεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας εκδηλώσει τα θερμά αισθήματα που τρέφει για εσάς, θα ακουστούν λόγια που ανεπιφύλακτα σας συμβουλεύω να τα εμπιστευτείτε. Αν επιθυμία σας είναι η σταθερή σχέση, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνει η μεγάλη αρχή!!

Ιχθύς

Φίλες μου Ιχθείς, θα νομίζετε πως είναι η συζήτηση σας με το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα βρεθείτε σε συνομιλία, ωστόσο προς το τέλος της κουβέντας σας, θα συνειδητοποιήσετε πως οι αποκαλύψεις σας έχουν πάρει τελικά αισθηματικές διαστάσεις. Πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα κρύψετε την έλξη που θα προκύψει, σας διαβεβαιώνω πως οι εξελίξεις δεν πρόκειται να έχουν δυσάρεστες ή αρνητικές ανατροπές.

πηγή