Μην χασετε

Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (14-12-2019)

Κριός

Advertisements

Φίλοι μου, οι πλανητικές όψεις της ημέρας σας φέρνουν απρόοπτα ∈ρωτικά συμβάντα που θα αναζωογονήσουν αισθήσεις, επιθυμίες και βλέψεις. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, ελκυστικό θα είναι το ∈ρωτικό σας ταπεραμέντο, θελκτικοί θα φανείτε στο αντίθετο φύλο. Μην αρνηθείτε καμία πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, μια αναπάντεχη συνομιλία θα σας φέρει ∈ρωτικές ανατροπές. Η ελκυστική σας εικόνα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον προσώπου που θα βρει τον σωστό τρόπο να σας πλησιάσει. Καταφθάνει νέα γνωριμία με προδιαγραφές!

Ταύρος

Φίλοι μου, ίσως να χαρακτηρίζεστε από αναποφασιστικότητα, απαισιόδοξες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους. Μέσα στη σχέση σας, με το ταίρι σας ασυμβίβαστη θα είναι η στάση σας, στόχο θα έχετε να περάσετε το δικό σας, προσοχή στην υπερβολική επιμονή. Σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι θα προκύψει συναισθηματικό και ∈ρωτικό ξέσπασμα, που ναι μεν θα φέρει εντάσεις, αλλά στο τέλος θα βάλει τα πράγματα σε τάξη τερματίζοντας τον χωρισμό.

Δίδυμοι 

Φίλοι μου, διατηρήστε θερμές τις ∈ρωτικές σας διαθέσεις και ετοιμαστείτε καταφθάνουν ευχάριστες ανατροπές. Ένα πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι θα σας φανερώσει αισθήματα ικανά να αλλάξουν την αρνητική πορεία που πήρε η σχέση σας. Σήμερα οι συγκυρίες θα βοηθήσουν στο να σας αποκαλυφθεί ένα συγκεκριμένο άτομο που εδώ και πολύ καιρό έκρυβε το ∈ρωτικό του ενδιαφέρον για εσάς. Θα εκπλαγείτε από τις αποκαλύψεις που καταφθάνουν, κρατήσετε ακμαία την αισιοδοξία σας.

Καρκίνος

Φίλοι μου, αισιόδοξες και ζωηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, ενθαρρυντικά γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σβήσετε παλιά λάθη, ξεχνάτε παρελθοντικές ∈ρωτικές αποτυχίες. Τώρα θα έχετε την ψυχική δύναμη να κυνηγήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, σας παροτρύνω να ρισκάρετε, θα σας βγει σε καλό. Περάστε σε διεκδικήσεις, αξιοποιήστε την νέα γνωριμία που θα προκύψει, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε καινούργιο νόημα στη ∈ρωτική σας ζωή.

Λέων

Advertisements

Αγαπητοί μου, έρχονται ανοίγματα, καταφθάνει μια θετική πρόταση που θα αλλάξει το ∈ρωτικό σας κατεστημένο. Θερμό ∈ρωτικό μαντάτο θα λάβετε κατόπιν απροόπτου τηλεφωνήματος, θα φέρει αισιοδοξία στην καρδιά σας και σταθερό ταίρι στη ζωή σας. Σήμερα θα περάσετε σε δυναμικές πράξεις, που όλες θα σας βγουν σε καλό. Ειλικρινή και αναλυτική κουβέντα με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά.

Παρθένος

Φίλοι μου, σήμερα θα σας δοθεί η αφορμή να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα,  ρισκάρετε, περάσετε σε προτάσεις, δε θα απογοητευτείτε. Μια απρόοπτη συνάντηση θα φέρει νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα δυνατών και μελλοντικών προδιαγραφών. Ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου ∈ρωτικού προσώπου θα φέρει εξελίξεις ευχάριστες και άμεσες. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, ακολουθήστε τις αυθόρμητες διαθέσεις σας και θα δείτε πως η κατάληξη θα είναι υπέρ σας.

Ζυγός

Φίλοι μου, θα νιώσετε έτοιμοι να αποκαλύψετε τα κρυμμένα ως τώρα αισθήματα που νιώθετε για ένα συγκεκριμένο άτομο. Σχετικά με πρώην ∈ρωτικό σας ταίρι, αποτελεσματική θα είναι η συζήτηση που θα ανοίξετε, σήμερα θα στρωθεί έδαφος για επανασύνδεση. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ραντεβού, σας δίνω τη συμβουλή να φανερώσετε ελεύθερα τις ∈ρωτικές διαθέσεις που θα σας διακατέχουν, εκδηλώστε τα αισθήματα σας, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας αναζωογονήσει.

Σκορπιός

Φίλοι μου, δυναμική και παράτολμη θα είναι η στάση σας, με αποκαλυπτικό τρόπο θα πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Σήμερα γοητευτική θα είναι η παρουσία σας, για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους θα προκύψει νέα γνωριμία. Ερwτικό πρόσωπο από τα παλιά θα βρει τη δύναμη να περάσει σε εξομολογήσεις που δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσουν παλιά σβησμένα σας αισθήματα. Η μέρα σας θα κλείσει με ξεκίνημα νέας ∈ρωτικής αρχής.

Τοξότης

Advertisements

Φίλοι μου, θα προκύψουν θετικές αλλαγές στις συνθήκες της ∈ρωτικής σας ζωής. Ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, ετοιμαστείτε για επαφές που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην καθημερινότητα σας. Ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνάντηση σας με άτομο που θα βρει τρόπο να σας αποκαλύψει τι νιώθει για σας. Έρχονται συναισθηματικές εξελίξεις που θα απαιτούν ταχύτητα και άμεση δράση. Δείξτε εμπιστοσύνη στην γοητεία σας, ανταποκριθείτε με αυθορμητισμό στις νέες προκλήσεις που θα υπάρξουν.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου, δυναμική και θερμή θα είναι η στάση σας και η καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα με κατάληξη εσείς και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ξεκινήσετε ∈ρωτικό δεσμό μεγάλης διάρκειας. Μια ξαφνική ∈ρωτική πρόταση που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες ∈ρωτικές αναστατώσεις. Ξεκαθαρίζει το τοπίο ανάμεσα σε εσάς και παλιό σας ταίρι, τα λόγια που θα ακούσετε θα αλλάξουν  την ∈ρωτική σας πορεία.

Υδροχόος

Φίλοι μου, οι συγκυρίες και τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από καταστάσεις στασιμότητας. Η θετική απάντηση που θα δώσετε σε πρόταση συνάντησης, θα ανοίξει καινούργια κατεύθυνση στην ∈ρωτική σας πορεία. Αυτή τη φορά θα πάρετε την απόφαση να εκδηλώσετε την έλξη σας χωρίς αναστολές. Για εσάς που αναζητάτε νέα ∈ρωτική γνωριμία, φανείτε παρατηρητικοί, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον του επάνω σας.

Ιχθύς

Φίλοι μου, αποκαλυπτική διάθεση και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Δυναμικές θα είναι οι ενέργειες σας, έντονη η ∈ρωτική σας γοητεία, διατηρήστε την υψηλή αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε και θα δείτε πως θα βρείτε επιτυχία στους ∈ρωτικούς σας στόχους. Ευχάριστη ∈ρωτική συνάντηση θα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, καλό θα είναι να μην αρνηθείτε να δείξετε αυτό ακριβώς που θα αισθανθείτε.

πηγη

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα