Κριός

Φίλοι μου Κριοί, τα πολύ θερμά λόγια που θα ακουστούν σε τηλεφώνημα θα φέρουν κατάληξη προσωπικής συνάντησης με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ανεπιφύλακτα σας φανερώνω πως απόψε θα χαρείτε, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο η νύχτα σας να κλείσει με αναπάντεχες συναισθηματικές αποκαλύψεις. Για εσάς που βρίσκεστε σε σταθερή σχέση, προσοχή στην πεισματική συμπεριφορά, καλό θα είναι να αποφύγετε τα αιχμηρά λόγια.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, θα υπάρξει από την πλευρά σας ένα είδος πεισματικής αντίστασης, σας συμβουλεύω στις επαφές με το ταίρι σας να μην αφήσετε να τεντωθεί το σκοινί,  κρατήστε στάση διπλωματική προκειμένου να διατηρηθεί η ισορροπία μέσα στη σχέση σας. Ευχάριστη συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά πολύ πιθανόν να ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης, φανερώστε ξεκάθαρα τα αισθήματα σας, εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, εσείς με δικές σας κινήσεις θα καταφέρετε να ξεκλειδώσετε κρυμμένες συναισθηματικές καταστάσεις, θα περάσετε σε ενδοσκοπήσεις και αναθεωρήσεις, με αποτέλεσμα να κλείσει ο κύκλος της αυταπάτης και να κάνετε μια νέα αρχή πολύ πιο βάσιμη και ουσιαστική. Λόγια καρδιάς που θα ακουστούν ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα σας πείσουν πως αξίζει να δείξετε εμπιστοσύνη, τώρα θα καταφέρετε να προχωρήσετε χωρίς ανασφάλειες.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, δημιουργικές και θερμές εξελίξεις θα αλλάξουν το κλίμα στην καρδιά σας, ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να μετατρέψετε την ανιαρή στασιμότητα σε νέο ξεκίνημα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φανερώσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας και σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς επιθυμείτε επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε το μεγάλο βήμα της επανένωσης.

  Αυτά τα 3 ζώδια λατρεύουν το φθινόπωρο και τον βροχερό καιρό

Λέων 

Αγαπητοί μου Λέοντες, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ανοίξει ερwτικά ενδεχόμενα που αν τα αξιοποιήσετε αποφασιστικά τότε θα φέρετε ουσιαστικές αλλαγές στην  προσωπική σας ζωή, είτε είστε σε σχέση είτε είστε μόνοι. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα φέρουν ευχάριστη κατάληξη αρκεί να μην καμουφλάρετε το αισθήματα σας. Περάστε σε αποκαλύψεις, απελευθερώστε την θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να δώσετε νέα ώθηση, έρχονται ευχάριστες αλλαγές.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ευνοϊκά γεγονότα θα δημιουργήσουν ισορροπημένο κλίμα στη σχέση σας, ενδέχεται να εμφανιστούν τάσεις ισχυρογνωμοσύνης. Για τους ελεύθερους δίνω τη συμβουλή να επιμεληθείτε ιδιαιτέρως την εμφάνιση σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστεί εντελώς ξαφνικά πρόσωπο ικανό να ιντρικγάρει το ενδιαφέρον σας. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας!

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει θερμό και ξαφνικό ραντεβού που θα επαναφέρει στη ζωή σας συναισθηματική ισορροπία, θα ανοίξει προοπτική σταθερού μακροχρόνιου δεσμού. Μπαίνει σε τάξη και ασφάλεια η προσωπική σας ζωή, σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη απαισιοδοξίες και αρνητικές σκέψεις, καταφθάνει πρόσωπο που θα αποτελέσει στήριγμα και ταίρι ζωής. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το τολμηρό βήμα να σας ανοίξει την καρδιά του σχετικά με τα αισθήματα του για εσάς.

  Αυτά είναι τα 5 ζώδια που πολύ δύσκολα θα εντυπωσιάσεις

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, στόχος σας θα είναι να διατηρήσετε και να βελτιώσετε τη σχέση που ήδη έχετε, στην παρούσα φάση δεν θα έχετε διάθεση να κυνηγήσετε το καινούργιο ή το διαφορετικό. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί περισσότερο σε παλιές γνωριμίες παρά σε άτομα που δεν μπορούν να σας προσφέρουν τίποτα το βέβαιο ή το σίγουρο. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε μια επιτυχημένη και μόνιμη επανασύνδεση.

Τοξότης 

Φίλοι μου Τοξότες, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε πιέσεις με κύριο στόχο να διατηρήσετε κατά κάποιον τρόπο την προσωπική σας ανεξαρτησία ή ελευθερία. Προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε απέναντι στο ταίρι σας, σε περίπτωση που βγάλετε εγωιστική ή πεισματική συμπεριφορά θα υπάρξει κίνδυνος ρήξης και εντάσεων. Αν θέλετε να σας κατανοήσουν και να αποφύγετε παρεξηγήσεις ή συναισθηματικές εντάσεις, τότε φανείτε ξεκάθαροι και διαλλακτικοί.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, λαμβάνουν τέλος οι αλλοπρόσαλλες καταστάσεις και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, έρχεται σταθερότητα με θερμές εκδηλώσεις και απρόσμενες εξομολογήσεις. Ξεκάθαρα λόγια, ειλικρινείς κουβέντες και συνειδητοποιημένες επιθυμίες, θα φέρουν ισορροπία στις προσωπικές σας επαφές. Γνώριμο σας πρόσωπο που εδώ και αρκετό καιρό κρυβόταν πίσω από το δάχτυλο του, αποφασίζει να σας φανερώσει τα αισθήματα του, φανείτε θερμοί και καταδεχτικοί θα σας βγει σε καλό!

  Αυτά τα 3 ζώδια λατρεύουν το φθινόπωρο και τον βροχερό καιρό

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, ένα απρόσμενο γεγονός θα φέρει έντονο ξάφνιασμα που τελικά θα στρέψει το ενδιαφέρον και τη δράση σας σε αναζήτηση καινούργιων περιπετειών. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει αναποδογύρισμα στη σκέψη σας, θα παρατηρηθεί σύγχυση στην καρδιά σας. Ίσως να αναζητήσετε καινούργιο ταίρι, ωστόσο σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, αν υπάρχει ήδη πρόσωπο στη ζωή σας τότε καλό θα είναι να μη δώσετε τροφή για παρεξηγήσεις.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να νιώσετε περιορισμένοι ή εγκλωβισμένοι μέσα στη σχέση σας, το νου σας σε κινήσεις διπλών αισθηματικών παιχνιδιών γιατί το πιθανότερο είναι να βγείτε στο τέλος εκτεθειμένοι. Αν κάτι σας πνιγεί και νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής, καλό θα είναι να εξωτερικεύσετε αυτό που νιώθετε. Περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει.

πηγή