Κριός

Φίλοι μου Κριοί, έρχονται απρόοπτα ∈ρωτικά ανοίγματα, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες. Καταφθάνει θετικό άνοιγμα με πρόσωπο που πολιορκείτε ∈ρωτικά εδώ και πολύ καιρό, θα σημειωθεί μια ευχάριστη και θετική αλλαγή που θα ανοίξει πορεία σταθερής ∈ρωτικής σχέσης. Με λίγα λόγια τερματίζουν τα εμπόδια δεν θα υπάρξουν πλέον δυσκολίες, αξιοποιήστε τα ευχάριστα συμβάντα.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, μώριμοι προβληματισμοί θα απασχολήσουν τη σκέψη σας, περνάτε σε ενδοσκοπήσεις και ψυχικές αναζητήσεις. Θα είναι περιορισμένη η διάθεση σας για ∈ρωτικές περιπέτειες άνευ ουσίας, στόχος σας θα είναι η σιγουριά και η σταθερότητα. Ευαισθησία και κατανόηση θα έχει η στάση σας ως προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά. Ένα καινούργιο γοητευτικό πρόσωπο θα κερδίσει την καρδιά σας.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, τώρα θα προσεγγίσετε και θα εκδηλωθείτε. Μια καινούργια γνωριμία θα ανανεώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα καταφέρετε να δώσετε νέα πνοή στην καθημερινότητα σας. Με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά περνάτε σε στάδιο ισορροπίας, ασφάλειας και ψυχικής στήριξης. Για τους ∈ρωτικά μόνους δείξτε ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, θα υπάρξει δυνατότητα δεσμευτικής εξέλιξης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξει προοπτική σταθερής ∈ρωτικής σχέσης με πρόσωπο ταιριαστό στον χαρακτήρα σας και στις προτιμήσεις σας. Μια τυχαία συνάντηση θα σας φέρει πολύ κοντά με άτομο φιλικό που δεν αποκλείεται η χημεία και η οικειότητα που θα αισθανθείτε να σας οδηγήσει σε έναρξη σταθερού ∈ρωτικού δεσμού. Θα είναι καθαρά στο χέρι σας η εξέλιξη των επαφών σας.

  Πoια ζώδια παγιδεύoνται συχνότερα σε μια «τελειωμένη» σχέση και γιατί

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, οι όψεις της ημέρας θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη για ∈ρωτική βελτίωση και για συναισθηματική καταστάλαξη, έρχονται  αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμοί.  Ενδέχεται να αλλάξετε απόψεις, ίσως να αποποιηθείτε τον εργένικο τρόπο ζωής, τώρα θα εφαρμόσετε διαφορετική τακτική συμπεριφοράς και δράσης. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να αναρωτηθείτε τι πραγματικά έχετε ανάγκη και κατά πόσο οι πράξεις σας εκπροσωπούν τις επιθυμίες σας, διαφοροποιούνται ριζικά τα δεδομένα σας.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, στις ∈ρωτικές σας επαφές θα θελήσετε σταθερότητα και συναισθηματική ισορροπία. Κατόπιν συζήτησης με πρόσωπο ∈ρωτικό θα θέσετε στον εαυτό σας κάποια ουσιαστικά ερωτήματα, τα συμπεράσματα σας θα σας βοηθήσουν να  βάλετε σε τάξη τόσο το παρόν σας όσο και το μέλλον σας. Ο ξεκάθαρος και ειλικρινής τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα φέρει αποτέλεσμα ένωσης, έρχεται σμίξη και επανασύνδεση.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, αεράτη και δυναμική θα είναι η διάθεση σας και επειδή θα έχετε ανάγκη για αλλαγές γι’ αυτό θα καλοδεχτείτε το πρόσωπο που θα αποτελέσει καινούργια γνωριμία στην ζωή σας. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, η νέα γνωριμία  που θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή, θα είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα σας, περνάτε σε περίοδο σοβαρών και οριστικών αλλαγών. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν αποτελέσματα που θα σας αναγκάσουν να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις.

  Λίτσα Πατέρα: Αποκάλυψε τη μεγάλη αλλαγή που έρχεται στα μέσα του Δεκεμβρίου

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η μέρα θα σας βοηθήσει να δείτε τις προσωπικές και ∈ρωτικές σας σχέσεις με εμπιστοσύνη και σοβαρότητα, γεγονός που θα σας οδηγήσει σε προτάσεις δέσμευσης. Θα νιώσετε ανάγκη για ασφάλεια γι αυτό δεν αποκλείεται να ανοίξετε με το ταίρι σας συζητήσεις γύρω από θέματα μελλοντικής εξέλιξης. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα ανοίξει νέα προοπτική στην ∈ρωτική σας ζωή έρχονται υποσχέσεις που θα αποτελέσουν γερά συναισθηματικά θεμέλια.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σταθερότητα θα αναζητήσετε και θα την βρείτε. Εσείς και το ταίρι σας περνάτε σε περίοδο εμπιστοσύνης και ασφάλειας, σήμερα θα σημειωθούν δυνατές πράξεις αγάπης που θα θερμάνουν ακόμα περισσότερο τα αισθήματα σας. Ελκυστικό θα είναι το προσωπικό σας στυλ, θα εκπέμπετε αύρα ηρεμίας, οικειότητα θα έχει στάση σας, σας δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα έχει για εσάς θερμό ενδιαφέρον και σοβαρές ∈ρωτικές βλέψεις.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η μέρα θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι θέλετε και τι ακριβώς αναζητάτε ∈ρωτικά τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον σας. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως την ισορροπία και την ασφάλεια θα πρέπει να την διεκδικήσετε με υπευθυνότητα και όχι με ανώριμες απαιτήσεις. Έντονη συναισθηματική συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο της καρδιά σας, θα ενισχύσει τα αισθήματα σας καταλήγοντας σε αποφάσεις που θα είναι μόνιμες και δεσμευτικές.

  Πoια ζώδια είναι επιρρεπή στην μελαγχoλία, την περίoδo των Χριστουγέννων

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η ζωηρή και ατίθαση σας διάθεση δεν θα σας αφήσει να ασχοληθείτε με θέματα που το μόνο που κάνουν είναι να ανακυκλώνουν διαρκώς τα ίδια και τα ίδια. Σήμερα θα υπάρξει πρόταση διασκέδασης από το φιλικό σας περιβάλλον και δεν αποκλείεται να σημειωθεί μια πολύ ευχάριστη νέα γνωριμία. Για εσάς τους ∈ρωτικά ελεύθερους και μόνους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ∈ρωτευτείτε και να προχωρήσετε χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, η μέρα θα σας κάνει να αναζητήσετε συναισθηματική σταθερότητα, ∈ρωτική πίστη και ειλικρινής αφοσίωση. Ως προς το ταίρι σας θα είστε εκδηλωτικοί, ανοιχτόκαρδοι και ιδιαιτέρως θερμοί, στοιχεία που θα σας φέρουν ∈ρωτική ισορροπία, ασφάλεια και θέληση για ακόμα πιο δεσμευτικές καταστάσεις. Όσοι από εσάς έχετε σταθερή ∈ρωτική σχέση δεν αποκλείεται να περάσετε σε κάπως πιο επίσημα βήματα. Για εσάς που είστε μόνοι, ανοίγεται ενδεχόμενο γνωριμίας με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

πηγη