Κριός

Φίλοι μου Κριοί, θα είστε εξοπλισμένοι με ∈ρωτική γοητεία και τολμηρή διάθεση. Δυνατό ∈ρωτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση που θα τονώσει τα συναισθήματα σας, τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να αποκτήσει καινούργιο νόημα η ∈ρωτική σας καθημερινότητα. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα την κάνετε τη νέα γνωριμία, το πρόσωπο που θα εμφανιστεί μπροστά σας θα καταφέρει να σας γοητεύσει. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους έρχονται αλλαγές, ανοίγεται προοπτική επανασύνδεσης.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα εμφανιστείτε εκδηλωτικοί και εξωστρεφείς. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υπάρξει θερμός διάλογος που θα καταλήξει σε συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, αν επιλέξετε την ειλικρίνεια τότε θα καταφέρετε να αλλάξετε την ψυχολογία σας καθώς και τις μεταξύ σας επαφές. Δεχτείτε προτάσεις για φιλικές συναντήσεις, κρατήστε στάση οικεία και θερμή, και θα δείτε πως η μέρα σας θα κλείσει με μια πολύ ευχάριστη και πολλά υποσχόμενη γνωριμία.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα η απελευθερωμένη σας διάθεση θα σας κρατήσει μακριά από προβληματισμούς και πιεστικές ή αγχωτικές καταστάσεις. Εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι δε θα κλειστείτε ούτε στο σπίτι σας ούτε στο εαυτό σας, θα θελήσετε να βγείτε, να παρουσιαστείτε, και να φλερτάρετε. Καταφθάνει δυνατή ∈ρωτική έκπληξη, η γοητεία σας θα τραβήξει τα βλέμματα. Θα σας πλησιάσει πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, οι περεταίρω επαφές σας θα φέρουν έναρξη σχέσης.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, η ∈ρωτική σας γοητεία θα δώσει μια έντονη ελκυστικότητα στο παρουσιαστικό σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας ∈ρωτικής γνωριμίας. Διάχυτες και πολύ ∈ρωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας και αν τις συνδυάσετε με τολμηρή δράση, τότε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός θα καταλήξει σε ξεκίνημα καινούργιας ∈ρωτικής σχέσης. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά λύνονται παρεξηγήσεις, περνάτε σε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα. Σε προσωπική συνάντηση τερματίζει χωρισμός ή τσακωμός.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, τολμηρή θα είναι η στάση σας, απαλλάσσεστε απ τυχόν αναστολές. Σήμερα οι προσεγγίσεις σας θα βρουν στόχο, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ενθουσιάσει. Έρχονται θερμές συνομιλίες, μια απρόσμενη συνάντηση θα ανανεώσει τα ∈ρωτικά σας δεδομένα, αναστάτωση θα νιώσει η καρδιά σας. Ένα συμβάν θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σας εσάς και άτομο που είχατε παγώσει τον τελευταίο καιρό. Καταφθάνουν επανασυνδέσεις, αναθεωρήσεις, τα γεγονότα θα γεφυρώσουν διχασμένα αισθήματα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, ενδυναμωμένη θα είναι η διάθεση σας, θα ανοιχτείτε ∈ρωτικά στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κινηθείτε με σταθερότητα και απελευθερώστε τα συναισθήματα σας χωρίς αναστολές ή προκαταλήψεις, θα καταφέρετε να κερδίσετε το πρόσωπο που έχετε ∈ρωτευτεί. Για εσάς τους ∈ρωτικά μόνους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας. Σήμερα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσει η ∈ρωτική σας ζωή πορεία σταθερή, δεν αποκλείεται και δεσμευτική.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, απρόοπτα γεγονότα θα κάνουν την εμφάνιση τους. Πρόσωπο ∈ρωτικού ενδιαφέροντος θα σας δώσει την ευκαιρία να απελευθερωθείτε, να βγάλετε το πάθος που κρύβετε μέσα σας. Ζωηρή θα είναι η καρδιά σας, θα επιχειρήσετε να αποτινάξετε ταμπού και δεσμά. Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση, προσοχή στις αντιδράσεις σας, σε περίπτωση που αισθάνεστε καταπιεσμένοι, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει ∈ρωτικούς, απρόβλεπτους, και τολμηρούς. Η ελκυστικότητα στην εμφάνιση σας σε συνδυασμό με την καλά μελετημένη σας προσέγγιση, θα σας οδηγήσει σε νέο ∈ρωτικό ξεκίνημα, εσείς οι χωρισμένοι θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει ∈ρωτική δίοδο ανάμεσα σας, θα τολμήσει να περάσει σε εξομολογήσεις.  Εκτιμήστε τα λόγια που θα ακούσετε, θα έχει για εσάς θέρμες και ειλικρινείς βλέψεις.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η αστρολογική όψη της ημέρας, θα σας βοηθήσει να αφήσετε ελεύθερο τον ρομαντισμό σας ταυτόχρονα και τον δυναμισμό σας. Ερwτικά αναστατωμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να απελευθερωθείτε, θα έχετε την επιθυμία να δώσετε τέλος σε στάσιμες καταστάσεις με αποτέλεσμα να εμφανιστείτε ιδιαιτέρως τολμηροί στις προτάσεις σας. Περάστε σε προσεγγίσεις θα τα πάτε πολύ καλά, σε περίπτωση που προτείνετε ραντεβού θα δώσετε πολύ μεγάλη χαρά στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα βγει στην επιφάνεια η δυναμική και απρόβλεπτη πλευρά του χαρακτήρα σας. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να συγχωρέσετε και να επανασυνδεθείτε, θα δώσετε τη δεύτερη ευκαιρία στο πρόσωπο που θα σας τηλεφωνήσει. Σε περίπτωση που ήταν κάπως παγωμένο το κλίμα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, έρχεται συμφιλίωση, λόγια αγάπης, και ∈ρωτική κατάληξη. Για εσάς που αναζητάτε καινούργιο ∈ρωτικό ταίρι, δειχτείτε πρόταση για νυχτερινή έξοδο, θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, εσείς οι ∈ρωτικά μόνοι θα την αναζητήσετε την περιπέτεια. Γοητευτική θα είναι η εμφάνιση σας, ελκυστικό το στυλ σας, αν βάλετε στόχο την νέα γνωριμία να είστε σίγουροι πως δε θα απογοητευτείτε. Σήμερα εντελώς απρόοπτα δεν αποκλείεται πρόσωπο απ τα παλιά να επικοινωνήσει μαζί σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που θέλετε να απαγκιστρωθείτε από τα παλιά, καλό θα είναι το δηλώσετε χωρίς υπεκφυγές.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, μια θερμή συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ∈ρωτικά, θα φέρει ισορροπημένο κλίμα στη σχέση σας,  θα βρείτε συνεννόηση και αποδοχή.  Εσείς που είστε σε ρήξη ή σε χωρισμό περνάτε σε περίοδο ∈ρωτικής ισορροπίας, εξομολογήσεις καρδιάς θα λύσουν τις μεταξύ σας διαφωνίες, απαλλάσσεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες. Σε οικείο σας περιβάλλον δεν αποκλείεται να προκύψει καινούργια γνωριμία.

πηγη