Κριός

Κριέ, όταν το σώμα σου, σου στέλνει σημάδια ότι το παρακάνεις, πρέπει να το ακούς και να ρίχνεις τους ρυθμούς σου. Η ευεξία σου είναι πιο σημαντική απ’ όσο νομίζεις.

Αισθηματικά

Βγάλε τις παρωπίδες σου και δες τα γεγονότα και με τα μάτια των άλλων. Μπορεί να ανακαλύψεις πράγματα που αγνοούσες καιρό. Έχεις την τάση να βλέπεις τα πάντα υπό το πρίσμα του συναισθήματος. Κάποιες καταστάσεις απαιτούν να μπει μπροστά η λογική.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Κρόνος επιστρέφει στον δέκατο οίκο σου και ίσως αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες στα επαγγελματικά. Μέχρι το τέλος της χρονιάς πρέπει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σ’ αυτόν τον τομέα.

 

Ταύρος

Ταύρε, ο Κρόνος επιστρέφει στον ένατο οίκο σου και ο επαγγελματικός τομέας θα ανακουφιστεί. Μέχρι το τέλος της χρονιάς πρέπει να πολεμήσεις για τους στόχους σου.

Αισθηματικά

Στην προσπάθειά σου να ικανοποιήσεις όλους τους άλλους, αφήνεις πίσω τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες και αυτό όχι μόνο δεν είναι καλό για σένα, αλλά ίσως δεν είναι καλό και για τους άλλους, επειδή και κακομαθαίνουν και ίσως δεν μπορούν να είναι ανεξάρτητοι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις ριχτεί με πάθος στη δουλειά σου και αυτό αρχίζει να αποδίδει, γεγονός που σε κάνει να θες να της αφιερωθείς ακόμα παραπάνω. Μην ξεχνάς εντελώς και την προσωπική σου ζωή όμως.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε, αρχίζεις και νιώθεις πως ο χρόνος δεν είναι αρκετός και δεν μπορείς να φέρεις εις πέρας όλα όσα έχεις αναλάβει. Κάνε ένα διάλειμμα και βάλε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου για να δεις τι επείγει και τι όχι.

Αισθηματικά

Μην προσπαθείς να δώσεις λογική απάντηση σε παράλογα ερωτήματα. Να σε ενδιαφέρει πρώτα η δική σου ψυχική ηρεμία και μετά των υπολοίπων.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω και μέχρι το τέλος της χρονιάς πρέπει να οργανώσεις τα οικονομικά σου, ειδικά αυτά που μοιράζεσαι με άλλους, δάνεια, οικονομικές συμφωνίες και κληρονομικά.

 

Καρκίνος

Καρκίνε, όλοι έχουν στιγμές αδυναμίες και είναι φυσικό αν τις έχεις κι εσύ. Αυτό δεν σημαίνει πως είσαι αδύναμος, αλλά ότι είσαι άνθρωπος και δικαιούσαι να μην είσαι πάντα πανίσχυρος.

Αισθηματικά

Ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω και καταλαβαίνεις ότι οι σχέσεις και οι συνεργασίες θέλουν προσοχή, φροντίδα και καλλιέργεια. Μέχρι το τέλος του χρόνου μπορεί να οικοδομήσεις και μια νέα σχέση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα επαγγελματικά φαίνεται να σε απασχολούν πιο πολύ απ’ όσο συνήθως. Βρες τι είναι αυτό που δεν σε ικανοποιεί στην εργασία σου και προσπάθησε να το αλλάξεις.

 

Λέων

Λέων, μερικές στιγμές χαλαρότητας είναι πάντα καλοδεχούμενες. Πρέπει που και που να αφήνεις στην ντουλάπα την «πανοπλία» σου και να ξαναγίνεσαι παιδί. Καθόλου δύσκολο για έναν Λέοντα.

Αισθηματικά

Μην περιμένεις τα πράγματα να έρθουν ουρανοκατέβατα. Θα πρέπει να κυνηγήσεις τις αλλαγές, προκειμένου να γίνουν αυτήν την περίοδο. Ετοιμάσου για δράση.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω και η καθημερινότητά σου γίνεται λίγο περισσότερο περίπλοκη και ίσως αναλαμβάνεις πιο πολλές ευθύνες.

 

Παρθένος

Παρθένε, αφήνεις πίσω τα άγχη και τις ανησυχίες και ατενίζεις το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, περιμένοντας να δεις τι σε περιμένει τις μέρες που έρχονται.

Αισθηματικά

Ο Κρόνος επιστρέφει στον πέμπτο οίκο σου και ίσως η πίεση στη δουλειά θα μειωθεί. Όμως οι ευθύνες μετατίθενται σε μια εpωτική σχέση ή σε ένα δημιουργικό έργο ή στην ανατροφή των παιδιών σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κάποιες σπατάλες ακόμα κι αν μοιάζουν άσκοπες μπορεί να μας φέρνουν χαρά και γι’ αυτό δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι τύψεις κάθε φορά που κάνεις κάτι για τον εαυτό σου. Επίσης, με τη μετακίνηση τον Κρόνου στον Αιγόκερω η εργασία θα έχει πολύ θετικές εξελίξεις.

 

Ζυγός

Ζυγέ, ο Κρόνος επιστρέφει στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και τις στενές προσωπικές σου σχέσεις. Μπορεί να χρειαστεί να αναλάβεις κάποιες ευθύνες που αφορούν αυτούς τους τομείς.

Αισθηματικά

Θες να κάνεις μεγάλες αλλαγές, αλλά δειλιάζεις λίγο. Είναι φυσιολογικό να τρομάζεις για το τι μπορεί να σε περιμένει στο μέλλον, όμως έχε εμπιστοσύνη στη ζωή ΚΑΙ στον εαυτό σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα οικονομικά σου φαίνεται να σε απασχολούν σήμερα πιο πολύ από ό,τι συνήθως. Αν αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να τα διαχειριστείς μόνος σου, μπορείς πάντα να ζητήσεις βοήθεια από κάποιο έμπιστό σου άτομο. Στα επαγγελματικά φαίνεται ότι έρχονται πού θετικές εξελίξεις.

 

Σκορπιός

Σκορπιέ, βλέπεις την καθημερινότητά σου να αλλάζει, αλλά όσο κι αν σε τρομάζει αυτό, σε γεμίζει παράλληλα και με αισιοδοξία για το μέλλον. Η αλήθεια είναι ότι κάνεις πολύ καλά που είσαι αισιόδοξος.

Αισθηματικά

Ο Κρόνος επιστρέφει στον οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες και κάθε τι που έρχεται και αξίζει, θα μείνει και θα καλλιεργηθεί. Παρ’ όλα αυτά, πρέπει στις σχέσεις σου να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Να ονειρεύεσαι, αλλά να βλέπεις και την πραγματικότητα παράλληλα. Αν το καταφέρεις αυτό θα έχεις κάνει ένα τεράστιο βήμα μπροστά.

 

Τοξότης

Τοξότη, ίσως σε έχει πιάσει μια αναβλητικότητα, η οποία δεν ξέρεις από που προέρχεται. Δεν είναι ανάγκη να έχεις απάντηση για όλα, αρκεί να μπορείς να εντοπίζεις τα προβλήματα στην αρχή τους.

Αισθηματικά

Ο έpωτας αρχίζει δειλά-δειλά και μπαίνει ξανά στη ζωή σου. Προσπάθησε να μην αφήσεις το άγχος να σε κυριεύσει και απόλαυσέ το.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο Κρόνος επιστρέφει στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου και θα παραμείνει σε αυτό το σημείο μέχρι το τέλος της χρονιάς. Έχει σημασία να είσαι προσεκτικός-ή με τα έξοδα μέχρι τότε και να διεκδικείς κάτι καλύτερο σε αυτόν τον τομέα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ο Κρόνος επιστρέφει στο ζώδιό σου όπου θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στην τελευταία αυτή φάση θα δείξει έναν πολύ καλύτερο εαυτό και θα φέρει θετικές εξελίξεις. Εξάλλου είναι και κυβερνήτης σου και σου έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Αισθηματικά

Τυχόν σύννεφα που προέκυψαν στην σχέση σου φαίνονται πως διαλύονται και αρχίζεις να απολαμβάνεις και πάλι την συμβίωση. Ανυπομονείς να δεις τι σου επιφυλάσσει το μέλλον κι αν όλα αυτά που σχεδιάζεις θα πραγματοποιηθούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ενέργειά σου έχει επιστρέψει και πάλι και θες να κάνεις δεκάδες πράγματα. Ένα-ένα όμως, γιατί δεν γίνονται όλα μαζί. Τα επαγγελματικά σου σχέδια είναι σίγουρο ότι θα αποδώσουν, πάντως.

 

Υδροχόος

Υδροχόε, ο Κρόνος αποχωρεί από το ζώδιό σου και επιστρέφει στον Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Είναι πολύ θετικό το ότι θα πάρεις μια ανάσα και θα σκεφτείς περισσότερο πώς να βελτιώσεις τον τομέα που έχει ιδιαίτερη σημασία: τον ψυχολογικό.

Αισθηματικά

Σου έχει λείψει το φλερτ και ο έpωτας, αλλά δεν θα έρθουν να σε βρουν από μόνα τους. Το καλοκαίρι ήρθε και η πόλη απέκτησε ξανά ζωή. Ώρα να βγεις και να ψάξεις αυτό που σου λείπει.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην απολογείσαι συνεχώς για τις αποφάσεις σου. Επίσης, οι συμβουλές είναι καλοδεχούμενες, αλλά μόνο αν είναι εποικοδομητικές και δεν έχουν επικριτική διάθεση. Καλό θα ήταν να φιλτράρεις αυτά που ακούς.

 

Ιχθύς

Ιχθύ, θες να κάνεις κάτι διαφορετικό, αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς. Σε κάτις τέτοιες στιγμές είναι που η γνώμη των αγαπημένων μας προσώπων, μπορεί να φανεί εξαιρετικά χρήσιμη.

Αισθηματικά

Ο Κρόνος θα επιστρέψει στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με την κοινωνική σου ζωή, τις φιλικές σχέσεις και τις ομάδες. Μέχρι το τέλος του χρόνου θα είσαι περισσότερο δραστήριος-α κοινωνικά, και ίσως θα επαναπροσδιορίζεις κάποιες σχέσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την τάση να βλέπεις τα πάντα υπό το πρίσμα του συναισθήματος. Κάποιες καταστάσεις απαιτούν να μπει μπροστά η λογική όμως Ιχθύ, και μοιάζει να το ξεχνάς συχνά αυτό τελευταία.

Πηγή: zwdiasimera