Μια εβδομάδα ξεκινά γεμάτη ανατροπές και εντάσεις αλλά και αρκετή δυναμικότητα που θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά στα συναισθήματα μας και να ελέγξουμε αυτά που συμβαίνουν γύρω μας από μια λογική οπτική γωνία. Ο Δίας συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω την Δευτέρα 5 Απριλίου και αυτό δημιουργεί ένα κλίμα ευκαιριών μέσα στο οποίο μπορούμε να δράσουμε ανάλογα και να ασχοληθούμε εντατικά με επαγγελματικά μας ζητήματα. Αν αντιληφθούμε τις αδυναμίες μας τότε θα μπορέσουμε να δρομολογήσουμε σωστά αυτά που πρέπει να κάνουμε και να κρατήσουμε τις ισορροπίες μέσα στο περιβάλλον μας.

Οι εξελίξεις θα δίνουν και θα παίρνουν για αυτό θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα για να καλύψουμε ημερήσιες ανάγκες μας αλλά και προσωπικές. Θα υπάρξουν οικονομικές εξελίξεις που θα μας βοηθήσουν να πάρουμε τα πάνω μας και να ασχοληθούμε με τα επαγγελματικά μας που θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Αν αφήσουμε το συναίσθημα να υπερισχύσει ενδέχεται να απομακρυνθούμε από σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρουμε και θα αφορούν τα επαγγελματικά μας. Η λογική πρέπει να μπει σε λειτουργία και να μας φέρει μπροστά σε πραγματικά και υπαρκτά γεγονότα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε.

Την Τετάρτη 8 Απριλίου η Πανσέληνος στον άξονα Κριού – Ζυγού μας βοηθά να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και θέληση και να αντιμετωπίσουμε σημαντικά ζητήματα που ακόμα μας απασχολούν και μας προβληματίζουν, να τα λύσουμε μια και καλή και να μπορέσουμε να ξαλαφρώσουμε από το άγχος και το βάρος που μας προκαλούσαν. Η ένταση που θα επικρατεί θα δημιουργήσει προβλήματα στις επαφές μας αλλά αν ασχοληθούμε με ενέργειες που μας ηρεμούν τότε θα αποφύγουμε αδιέξοδα και τσακωμούς. Δεν υπάρχει χρόνος για λάθη για αυτό και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε.

Λειτουργικής σημασίας είναι το τετράγωνο του Άρη στον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο που μας βγάζει από το καβούκι και μας οδηγεί σε επαναστατικές συμπεριφορές μας κάνει να θέλουμε να πάμε κόντρα σε αυτά που επικρατούν και να επιβάλουμε μια άλλη εικόνα της πραγματικότητας-πως κάτω από αυτό που φαίνεται υπάρχει κάτι άλλο πιο πραγματικό και ουσιαστικό. Αυτό όμως θα έχει σαν αποτέλεσμα να συγκρουστούμε με άτομα του προσωπικού και του κοινωνικού περιβάλλοντος αλλά και με πρόσωπα που βρίσκονται στον εργασιακό μας χώρο.

Δεν πρέπει να πάρουμε βιαστικές αποφάσεις σε σημαντικά ζητήματα, αν δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε καλύτερα είναι να τα αφήσουμε για άλλη μέρα. Αν έχουμε ψυχραιμία και μια πιο λογική αντιμετώπιση αυτών που συμβαίνουν τότε θα αποφύγουμε ρήξεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας, αλλά και επηρεάζουν την καθημερινότητα μας.

Την Παρασκευή 11 Απριλίου ο Ερμής περνάει στον Κριό και μας βοηθά να εκφράσουμε αυτά που αισθανόμαστε για τους άλλους, να βγάλουμε από μέσα μας ότι μας αγχώνει και μας απασχολεί, οι σκέψεις μας θα βρεθούν απέναντι στις επιθυμίες μας. Αυτό που θα μας διακρίνει περισσότερο είναι ο αυθορμητισμός και η παρορμητική στάση που θα έχουμε απέναντι σε αυτά που συμβαίνουν, που ενδέχεται να μας οδηγήσει σε λάθος επιλογές και αποφάσεις που θα πάρουμε, και που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις επαφές μας με τους άλλους.

 Αν κρατήσουμε τις ισορροπίες μέσα στο περιβάλλον μας και δεν αφήσουμε τα εσωτερικά μας πάθη να μας καταβάλουν τότε θα αποφύγουμε συγκρούσεις και τσακωμούς με τα άτομα που είναι κοντά μας, αλλά και με συνεργάτες μας, τα προσωπικά και τα επαγγελματικά θα είναι σε ένταση για αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε ότι κάνουμε και ότι λέμε.

Καλό είναι να δεχτούμε τις απόψεις και την γνώμη των άλλων και να μην προσπαθήσουμε να επιβάλουμε μόνο την δική μας. Αν υπάρξει κατανόηση και θετική σκέψη τότε θα μπορέσουμε να ασχοληθούμε με σοβαρές-υπαρκτές καταστάσεις και όχι ανούσιες. Αυτό που έχει σημασία είναι να δώσουμε βάση σε εργασιακές ευκαιρίες που θα υπάρξουν και θα ανοίξουν νέους δρόμους στην καριέρα μας και στο επαγγελματικό μας μέλλον.

Κριός

Κριέ, μην βασίζεσαι μόνο στη δύναμή σου, αλλά να χρησιμοποιείς και την διπλωματία ως όπλο σου. Οι επιλογές των άλλων θα επηρεάσουν και τις δικές σου αποφάσεις. Η δημιουργικότητά σου είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα, πράγμα που σημαίνει ότι τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να παρουσιάσεις τις ιδέες σου σε συνεργάτες.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 8 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τα αισθηματικά και είναι μια ένδειξη ότι μια υπόθεση που σε απασχολεί θα έχει εξελίξεις. Μπορεί και να επισημοποιηθεί μια σχέση ή συνεργασία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η κατάσταση στη δουλειά μπορεί κάποιες φορές να περιπλέκεται, αλλά τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν εξαρτάται από εσένα. Το να περιμένεις, όμως, μια δουλειά ή μια σχέση να βελτιωθούν ξαφνικά από μόνες τους, δεν είναι ρεαλιστικό. Θέλει σπρώξιμο και από εσένα.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε όσα συμβαίνουν στο σπίτι σου – μπορεί να χρειαστεί μια ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Επίσης, βρίσκεις επιτέλους την ενέργεια να κάνεις όλα αυτά τα πράγματα που ανέβαλλες καιρό.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να μην υποκύψεις στα αισθήματά σου, για να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Όσο πιο αργά και προσεκτικά προχωράς, τόσο το καλύτερο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η πανσέληνος στις 8 αφορά την εργασία και μπορεί να ολοκληρώνεις ένα έργο ή σύντομα να ξεκινάς κάτι νέο. Αυτή είναι μια εβδομάδα που θα σε κάνει να επανεξετάσεις πολλές από τις επιλογές σου.

Δίδυμοι 

Δίδυμε, φαίνεται ότι έχεις ανακτήσει πολλή από την χαμένη σου ενέργεια και τώρα είσαι έτοιμος-η να κατακτήσεις τους στόχους σου. Ώρα να μοιραστείς με τον κόσμο τα ταλέντα σου και δεν χρειάζεται να το κάνεις μόνος-η σου. Δεν είναι κακό να ζητάς βοήθεια.

Αισθηματικά

Η εκπληκτική πανσέληνος στις 8 σχετίζεται με την αισθηματική σου ζωή και μπορεί να φέρει εξελίξεις στη σχέση σου με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Όπως και να έχει, φαίνεται ότι πλέον ξέρεις προς τα πού να κατευθυνθείς.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στη δουλειά η κατάσταση μπορεί να μην είναι και η καλύτερη, γιατί όλοι μπορεί να νομίζουν ότι “ξέρουν” και στην πραγματικότητα να μην ξέρουν τι τους γίνεται. Έχε υπόψη σου ότι η αμοιβή δεν έρχεται πάντα με την μορφή χρημάτων. Ο σεβασμός, η αναγνώριση και η ευγνωμοσύνη είναι και αυτά ένα είδος νομίσματος.

Καρκίνος

Καρκίνε, η πανσέληνος στις 8 είναι πολύ θετική και αφορά ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Αυτοί είναι και οι τομείς με τις περισσότερες εξελίξεις αυτή τη βδομάδα. Επίσης, η παρούσα κατάσταση σε συνδυασμό με την Άνοιξη σε κάνουν να θες να καθαρίσεις τα πάντα και να πετάξεις ότι απλά σου πιάνει χώρο.

Αισθηματικά

Είναι δύο πολύ διαφορετικά πράγματα η σύνδεση με τους άλλους και η υπερβολική εμπλοκή μαζί τους. Η επικοινωνία κάποιες φορές, μπορεί να είναι περισσότερο συναισθηματική.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες και να δείξεις πόσο πραγματικά αξίζεις. Ίσως σε απασχολήσουν κάποιες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα.

Λέων 

Λέων, η πανσέληνος στις 8 είναι θετική και αφορά την επικοινωνία, τις νέες συμφωνίες και τη δικτύωση. Μπορεί να είσαι κλεισμένος-η, αλλά παρ’ όλα αυτά φαίνεται ότι έχεις πολλές ευκαιρίες να δικτυωθείς.

Αισθηματικά

Φαίνεται πως όλη η προσοχή σου είναι στραμμένη στις σχέσεις. Αυτήν την περίοδο είναι μια καλή ευκαιρία να επεξεργαστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φαίνεται ότι ακόμα και από το σπίτι επικεντρώνεσαι στους στόχους σου και αυτό θα έχει σίγουρα αποτέλεσμα.

Παρθένος

Παρθένε, ακόμα και τώρα που βρίσκεσαι σπίτι σου, θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα πράξεων και προσπαθειών που ξεκίνησες εδώ και μήνες.

Αισθηματικά

Θα βρεις στήριξη από άτομα που δεν το περίμενες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να θυσιάσεις την αυτονομία σου. Είναι εύκολο να γοητευτείς από το ανέφικτο, οπότε πρόσεχε τι στόχους θα βάλεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η θετική πανσέληνος στις 8 αφορά τα οικονομικά σου και μπορεί να φέρει μια εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα, αλλά και στον επαγγελματικό. Η προσωπική αλλά και επαγγελματική σου ζωή φαίνεται να βρίσκονται σε αρμονία, ακόμα κι όλα συμβαίνουν μέσα στο σαλόνι σου πια.

Ζυγός

Ζυγέ, η πολύ θετική πανσέληνος στις 8 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και φέρνει την ολοκλήρωση μιας υπόθεσης που σε απασχολεί και πιθανώς το ξεκίνημα μιας νέας. Στον αέρα πλανάται μια αλλαγή και αισθάνεσαι πολύ έτοιμος να την υποδεχτείς.

Αισθηματικά

Πρόσεχε τι μηνύματα στέλνεις στους γύρω σου. Είναι πολύ εύκολο κάποιες από τις κινήσεις σου να παρεξηγηθούν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η όρεξη για ζωή και η ενέργεια που έχεις, γίνονται οι κινητήριες δυνάμεις, που θα σε κάνουν να βγεις πιο δυνατός από την καραντίνα. Η καριέρα φαίνεται να είναι το μόνο που σε απασχολεί αυτή την στιγμή, ακόμα κι αν δουλεύεις πια από το σπίτι.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η πανσέληνος στις 8 βάζει κάποια πράγματα στη θέση τους μέσα σου και αυτό είναι πολύ θετικό για την ψυχική σου ισορροπία. Είσαι έτοιμος να αναλάβεις και πάλι δράση, σε διάφορους τομείς. Από την προσωπική μέχρι και την επαγγελματική σου ζωή.

Αισθηματικά

Βγες από την ζώνη ασφαλείας σου και κάνε πράγματα που δεν είχες ξανακάνει στο παρελθόν. Μην φοβάσαι να δείξεις το πόσο δημιουργικός μπορείς να είσαι. Αυτή είναι η ώρα να δείξεις την μοναδικότητά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αν θες έναν ρόλο με περισσότερες ευθύνες στη δουλειά, ή ρθε η ώρα να τον διεκδικήσεις. Καθάρισε το μυαλό σου και προσπάθησε να σκεφτείς ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σου.

Τοξότης

Τοξότη, η θετική πανσέληνος στις 8 αφορά την κοινωνική σου ζωή και τις φιλικές σου σχέσεις και μπορεί να φέρει μια σημαντική εξέλιξη σε αυτούς τους τομείς ή στη δικτύωσή σου γενικότερα.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που σε εμπνέουν, ακόμα κι αυτή η επαφή είναι διαδικτυακή. Είναι σημαντικό να μοιράζεις την προσοχή σου ισόποσα ανάμεσα στην δουλειά και την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Όσο αφορά στην καριέρα σου, τώρα ίσως είναι μια καλή εποχή για να πάρεις κάποια μικρά ρίσκα. Τίποτα δεν συμβαίνει εν μια νυκτί. Κάθε πράγμα θέλει τον χρόνο του.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, μην φοβάσαι να παραδεχτείς στο ίδιο σου τον εαυτό, πως κάποιες από τις επιλογές σου, ίσως δεν λειτουργούν όπως τις είχες σχεδιάσει. Ρώτα τον εαυτό σου, τι είναι αυτό που σε γεμίζει πραγματικά και βρες τον χρόνο για να το κάνεις.

Αισθηματικά

Το σύμπαν φαίνεται να σε ωθεί να αφήσεις το παρελθόν εκεί που ανήκει και να αναζητήσεις νέες εμπειρίες. Ψάξε βαθιά μέσα σου και δες τι είναι αυτό που πραγματικά θα γέμιζε την καρδιά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η θετική πανσέληνος στις 8 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου και αποτελεί ένδειξη μιας εξέλιξης στον επαγγελματικό τομέα. Φαίνεται πως οι γύρω σου σε ακούνε και λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους την γνώμη σου, γι΄ αυτό προσπάθησε να μιλάς όσο πιο ξεκάθαρα γίνεται.

Υδροχόος 

Υδροχόε, η πανσέληνος στις 8 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που αφορά τα σχέδιά σου, τους στόχους, την εκπαίδευση και τη διεύρυνση των οριζόντων σου και είναι πολύ θετική. Σε αυτούς τους τομείς μπορείς να έχεις και μια καλή εξέλιξη.

Αισθηματικά

Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και θα ήταν καλό να μην τον σπαταλάς σε καταστάσεις που δεν σε γεμίζουν πραγματικά. Λαχταράς περιπέτειες και νέες εμπειρίες και δεν θα ησυχάσεις μέχρι να τις βιώσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις πολλές φιλοδοξίες και είσαι έτοιμος να αναλάβεις ακόμα περισσότερες ευθύνες στη δουλειά. Έχεις αρχίσει να βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι και να σκέφτεσαι αλλιώς τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Ιχθύς

Ιχθύ, μην φοβάσαι να ανακαλύψεις ανεξερεύνητα μονοπάτια, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα βγεις από την πορεία σου. Ακόμα και σε κατάσταση καραντίνας, εσύ έχεις πολλή έμπνευση και ψάχνεις μέρη στα οποία μπορείς να την διοχετεύσεις, έστω και διαδικτυακά.

Αισθηματικά

Η πανσέληνος στις 8 πραγματοποιείται στον οίκο σου που σχετίζεται με το πάθος και την οικειότητα και μπορεί να φέρει μια πολύ θετική εξέλιξη στον αισθηματικό τομέα. Περιμένεις κάτι ή κάποιον να αλλάξει; Η υπομονή είναι καλή, αλλά εξίσου καλό είναι να είμαστε και ρεαλιστές.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Με ό, τι κι ασχολείσαι επαγγελματικά, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εντυπωσιάσεις τους σωστούς ανθρώπους. Δεν είναι ανάγκη όμως να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εξαντληθείς. Συνειδητοποιείς σιγά-σιγά πως είσαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση, ακόμα και κάτω από αυτές τις τόσο ιδιαίτερες συνθήκες.

Πηγή : zwdiasimera