της Ανδριάννας Σαρρή

ΚΡΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Δε ‘πα να λένε ότι θέλουν για σένα… Κριαράκι του 1ου και του 3ου, τους αφήνεις όλους άφωνους με τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, γοητεύεις κόσμο και κοσμάκη, λαμβάνεις ευχάριστα νέα και μηνύματα και βρίσκεις λύσεις σε κάθε πρόβλημα παλιό! Έτσι, βάλ΄τους τα γυαλιά, που σου λένε ότι δεν ξέρεις να επικοινωνείς…!
Τα «ΜΗ»: Ώρα να… στρώσεις χαρακτήρα Κριέ του 3ου! Τι είναι πιο σημαντικό για σένα; To«Εγώ» ή το «Εμείς»; Μπορείς να ισορροπήσεις; Μπορείς να μην αδικήσεις κανένα από τα δύo; Μπορείς να τα προστατέψεις; Το crashtestτων σχέσεων μόλις ήρθε…

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΑΥΡΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 3ο δεκαήμερο, όλα αλλάζουν και βελτιώνονται! Και για σένα μία καλή αλλαγή γίνεται πάντα ή στην κουζίνα ή στην… κραβατοκάμαρα! Ε, αυτήν την εβδομάδα, κάνεις την αλλαγή, τιμώντας την κρεβατοκάμαρα! Καλή διασκέδαση, λοιπόν!
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 2ου, επίσης τιμάς την κρεβατοκάμαρα, αλλά μόνο αν βρεις χρόνο… Αφού χαλάς όλη την εβδομάδα φροντίζοντας τα άνω-κάτω οικονομικά σου ή καυγαδίζοντας με το άλλο μισό λόγω ζήλιας και κτητικότητας… Εσύ του 1ου, λες τα ψεματάκια σου, μπλέκεις με απαγορευμένα άτομα και κρατάς μυστικά… Τι περιμένεις; Να σου βγει σε καλό;

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΔΙΔΥΜΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Και ναι, επιτέλους! Τα πράγματα αλλάζουν 1ο δεκαήμερο! Ό,τι σε πονούσε μέχρι τώρα σταματάει εδώ, ενώ νέα χαρμόσυνα ξεκινήματα έρχονται μέσα από φιλικές συναναστροφές, κοινωνικές επαφές και επικοινωνίες! 
Τα «ΜΗ»Ώπα 3ο δεκαήμερο… Μήπως το παραπήρες πάνω σου; Mήπως ανέβασες toomuchτα στάνταρ σου; Μήπως νομίζεις πως πάντα θα σε συγχωρούν για τα λάθη και τις υπερβολές σου; Αμ δε…Εσύ του 2ου , άσε τις κόντρες και τα νεύρα και βγάλε όλη την ενέργεια σου στο κρεβάτι… Άντε γιατί κουραστήκαμε να σε βλέπουμε να τσακώνεσαι!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Μέσα από επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις, ζεις το πάθος, τον έρωτα, την απόλυτη τύχη, 3ο δεκαήμερο! Ταξίδεψε κυριολεκτικά ή μεταφορικά, όσο πιο ερwτικά μπορείς! Όσο για τα ψυχολογικά σου που σε πιάνουν, ξεπέρασε τα please… Δεν θέλω να χάσεις την τόση εύνοια! 
Τα «ΜΗ»: Εσύ του 1ου, κοίτα να ασχοληθείς αυτήν την εβδομάδα με τα επαγγελματικά που τρέχουν, παρά με τα ερwτικά σου και εσύ του 2ου, κόψε τα παράνομα στον έρωτα, γιατί δίνεις λαβές για σχόλια…

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΛΕΩΝ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: 1ο και 3ο δεκαήμερο, όλα σούπερ! Με τύχη περίσσια, απολαμβάνεις την χαρά του έρωτα, φλερτάρεις, ταξιδεύεις, γνωρίζεις κόσμο, ανανεώνεις την σχέση σου, σε κακομαθαίνουν, διασκεδάζεις και χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές που… «κόβουν φλέβα» για πάρτη σου!
Τα «ΜΗ»: Τα ερwτικά 2ο δεκαήμερο, θα πήγαιναν ακόμα καλύτερα, αν δεν το έπαιζες τόσο μαγκάκι και δεν είχες τόσα νεύρα…

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Πονηρά μηνυματάκια και ακόμα πιο πονηρές συναντήσεις προβλέπω για σένα 1ο και 3ο δεκαήμερο… Άσε που πολλές από τις επιθυμίες σου θα πραγματοποιηθούν με τον πιο παθιασμένο τρόπο! Όλα αυτά βέβαια, μόνο αν κόψεις υπερβολές και απαιτήσεις…
Τα «ΜΗ»: Άσ’το 2ο δεκαήμερο… Το moodτης εβδομάδας, δεν είναι διόλου ερwτικό για σένα… Επαγγελματικά πάλι, δεν προλαβαίνεις να πάρεις ανάσα!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΖΥΓΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ζυγέ του 1ου τι ήθελες πάντα; Ισορροπία, συνεννόηση, απαλλαγή από προβλήματα και ηρεμία στην συντροφική ζωή! Ε, ναι λοιπόν, τώρα θα τα έχεις!Εσύ πάλι του 2ου, απολαμβάνεις το αντίθετο, αλλά εξίσου καλό! Επαφές, γνωριμίες, περιπέτεια, συναντήσεις, αλλαγή, φλερτ, ερwτικό παιχνίδι!Μια χαρά σας βρίσκω!
Τα «ΜΗ»:Με ολόγιομο φεγγαράκι σε σένα Ζυγάκι του 3ου, τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και η συναισθηματική ένταση, είναι δεδομένα… Το θέμα είναι να τα αντιμετωπίσεις δυναμικά και αποφασιστικά, για να μην αντιμετωπίσεις ερwτικές ρήξεις και δυσάρεστες αλλαγές!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Ωωωω… Άριστα παίρνει ο Έρωτας αυτήν την εβδομάδα για σένα 3οδεκαήμερο! Πραγματοποιούνται βαθιές επιθυμίες, βρίσκεις τον μεγάλο έρωτα, νιώθεις πρωταγωνιστής, έχεις άπλετη τύχη, διασκεδάζεις και ζεις στο έπακρο σeξουαλικότητα και πάθος! Τι άλλο θες;
Τα «ΜΗ»: Και άφραγκος, και ζηλιάρης, και νευρικός και απαιτητικός 2ο δεκαήμερο… Πόσο να αντέξουμε πια; Εσύ πάλι του 1ου, σιγά μην βρεις χρόνο για έρωτα, με τόση δουλειά… It’sok! Την επόμενη εβδομάδα!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Φλερτ, μηνύματα, τηλεφωνήματα, κατακτήσεις και το κινητό στην πρίζα να φορτίζεται λόγω υπερβολικής χρήσης, 1ο δεκαήμερο! Όσο για τα προβληματάκια που είχες; Σταματάνε εδώ!
Τα «ΜΗ»: Όχι 3ο δεκαήμερο… Δεν θα πάει όσο καλά νομίζεις, αυτό το πισωγύρισμα στο ερwτικό παρελθόν σου… Γι’αυτό καλύτερα, μακριά! Εσύ του 2ου, μπορεί να υπάρχει δράση, όσον αφορά την συντροφική σου ζωή, αλλά με τις βιασύνες και τα νεύρα σου, τα κάνεις μαντάρα!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»:Ερwτικά μηνύματα, παθιασμένες κλήσεις, συναντήσεις φουλαρισμένες από ερwτισμό και εσύ 3ο δεκαήμερο, φορτωμένο γοητεία, οξυδέρκεια, πειθώ αλλά και πολλά επαγγελματικά προβλήματα…
Τα «ΜΗ»:2ο δεκαήμερο, την δουλειά σου εσύ… Τρέχουν οι υποχρεώσεις. Δεν είναι ώρα για έρωτες! 1ο δεκαήμερο, δεν είναι κακό να μιλάς με τον πρώην. Κακό είναι ότι νομίζεις πως έχει αλλάξει…

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Αλλαγή, αλλαγή, αλλαγή! Ό,τι θα ήθελες δηλαδή, 1ο και 3ο δεκαήμερο! Επικοινωνείς, πετυχαίνεις στόχους, ξεπερνάς δυσκολίες και πληγές του παρελθόντος, έχεις συμμάχους και κάπως έτσι κάνεις την μεγάλη αλλαγή στον ερwτικό τομέα! Ετοιμάσου για την πλήρη ανανέωση, αυτήν την εβδομάδα! Κάτι πολύ καλό έρχεται!
Τα «ΜΗ»: 2ο δεκαήμερο, είναι κρίμα με τόση εύνοια στα ερwτικά, εσύ να φέρεσαι σαν ένα κακομαθημένο, εγωκεντρικό και νευρικό παιδάκι… Χάνεις ευκαιρίες έτσι…

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

ΙΧΘΥΣ
Τα «ΠΡΕΠΕΙ»: Απαλλαγμένος από οικονομικά προβλήματα, καταφέρνεις αυτήν την εβδομάδα 1ο δεκαήμερο και πετυχαίνεις σταθερότητα, σιγουριά αλλά και αισθησιακές στιγμές, στον ερwτικό τομέα! Ακόμα περισσότερος ερwτισμός, αλλά και χρήμα έρχεται σε σένα 3ο δεκαήμερο! Ελπίζω μόνο να μην χάσεις ευκαιρίες, εξαιτίας της τάσης σου για γκάφες, απληστία και επιπολαιότητα! 
Τα «ΜΗ»: 
Άντε πάλι βρε 2ο δεκαήμερο… Πόσες φορές πρέπει να πω, πως σeξ με πρώην, δεν σημαίνει απαραίτητα και επανασύνδεση!

Δες όλες τι Προβλέψεις και τα Νέα για το Ζώδιο σου

πηγη