Την προηγούμενη εβδομάδα μέσα από το Πρωινό ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε μιλήσει για τον «δύσκολο» Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στη στήλη του στην εκπομπή. Μάλιστα η Φαίη Σκορδά είχε ασκήσει βέτο λέγοντας πως δεν πρόκειται καν να προβάλλει αν γυριστεί μία τέτοια συνέντευξη.

Το Σάββατο ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε απαντήσει μέσω της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», πως θα προτιμούσε να λυθούν οι διαφορές εκτός τηλεοπτικού αέρα. «Καλό θα ήταν να με πάρει ένα τηλέφωνο να το λύσουμε οι δύο μας. Δεν χρειάζεται να το λύσουμε στον τηλεοπτικό αέρα… Είχαμε πει να το κάνουμε μετά το Πάσχα», ανέφερε.

Δείτε επίσης: Κώστας Χατζής: «Παντρεύτηκα μία Γερμανίδα και μία Γαλλίδα γιατί το όνειρό μου ήταν να γεμίσω την Ευρώπη με γύφτους»

Σήμερα λοιπόν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπή, σημείωσε: «Ενημερώνω την Φαίη, ότι έχει γίνει αυτό. Θεώρησε η Φαίη καλό να μου απαντήσει στον αέρα πως και να έρθει δεν θα το παίξω εγώ. Συμφωνώ απόλυτα με την Φαίη, αλλά η Φαίη το είπε». Ωστόσο, όπως μετέδωσε το Ευτυχείτε, φρόντισε να σχολιάσει: «Ο Βασάλος φρόντισε από όλους σε εμένα να σηκώσει… και απαντάει σε εμένα! Τον Βασάλο τον γνωρίσαμε γιατί είχε δύο γκόμενες μία έξω και μία μέσα στο παιχνίδι και επειδή λιποθυμούσε στο Survivor».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε επίσης: Έρρικα Μπρόγιερ: «Η κόρη μου δεν είχε καταλάβει ότι χωρίσαμε μέχρι που της το είπε μια συμμαθήτρια της στο σχολείο»

Πηγή