Μην χασετε

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ήξεραν όλοι ότι η σύντροφός μου με απατά εκτός από μένα

«Όταν το έμαθα ήταν αργά. Δεν είχα κοιτάξει κινητό, αν το είχα κάνει ίσως να είχα διασώσει κάποια πράγματα», αποκάλυψε ο παρουσιαστής

Advertisements

Διάθεση για αποκαλύψεις είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μάλιστα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Ο παρουσιαστής μίλησε για την τωρινή σύντροφό του αλλά και για παλαιότερη χωρίς να την κατονομάσει λέγοντας πως τον απατούσε αλλά εκείνος δεν το είχε καταλάβει.

«Ανεξαρτήτως δουλειάς, με την Ιλένια έχουμε ο καθένας τον δικό του χρόνο. Εάν η Ιλένια θέλει να βγει με τις φίλες της ή εγώ με τους δικούς μου φίλους… Είμαστε μαζί, απλά στις 10 ώρες, θα είμαστε έξι ώρες μαζί και τις τέσσερις ώρες θα είμαι εγώ με τους φίλους μου κι εκείνη με τους δικούς της.

Δείτε επίσης: Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν παρέσυρα τον γιο της – Προσπαθώ να καταλαγιάσω τα νεύρα μου»

Σίγουρα προσέχω τα πάντα περισσότερο για να μην εκτεθούμε. Μη μας πουν ότι γίνεται κάτι το οποίο το έχουν καταλάβει όλοι οι άλλοι εκτός από μένα. Αλλά είναι και στον άνθρωπο αυτό, έχω εμπιστοσύνη στην Ιλένια. Φυσικά και μου έχει συμβεί να ξέρουν όλοι ότι η σύντροφός μου με απατάει κι εγώ όχι. Όταν το έμαθα ήταν αργά. Δεν είχα κοιτάξει κινητό, αν το είχα κάνει ίσως να είχα διασώσει κάποια πράγματα», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Α είναι πολύ ψηλή, δε θα την καλέσω ποτέ στην εκπομπή μου»!

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα