Σήμερα, ο Ερμής περνά στον Τοξότη, διαμορφώνοντας ένα ανάλαφρο, θετικό και ελπιδοφόρο κλίμα στην καθημερινότητά μας. Η συμπεριφορά μας θα είναι πιο χαλαρή, εμείς θα σκεφτόμαστε πιο αισιόδοξα και θα μεγαλώσει η δίψα μας για καινούργιες γνώσεις, εμπειρίες, ταξίδια και περιπέτειες.

Τα αστεία, το δούλεμα και οι πλάκες θα δίνουν και θα παίρνουν, όμως παρεξηγήσεις δε θα δημιουργηθούν. Γενικά η επικοινωνία μας θα είναι άμεση και η έκφρασή μας ειλικρινής και αυθόρμητη, χωρίς τύπους και πρωτόκολλα, στρατηγικές και κόλπα. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να αισθανθούμε την ανάγκη να επεκταθούμε και να διευρύνουμε περισσότερο τις επαφές μας, ακόμα και εκτός συνόρων.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα;

Τοξότες θα βρείτε τον παλιό, καλό, χιουμορίστα και τρελιάρη εαυτό σας. Το χαμόγελο θα επιστρέψει στο πρόσωπό σας, εσείς θα είστε πιο αισιόδοξοι και θα περάσετε πολύ καλά αυτό το διάστημα, αφού και γνωριμίες θα κάνετε και ευκαιρίες, ακόμα και επαγγελματικές, θα έχετε.

Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες ενδεχομένως να πονοκεφαλιάσετε από τα πολλά σούρτα-φέρτα και τον κόσμο που θα περιτριγυρίζεστε. Αν, δε, αναζητάτε σοβαρότητα και υπευθυνότητα, μάλλον θα χρειαστεί να περιμένετε… κάνα μήνα, γι’ αυτό διασκεδάστε το και μην παίρνετε τα πράγματα πολύ στα σοβαρά!

  Aυτά είναι τα 5 πιo ισχυρά ζωδιακά ζευγάρια

Ταύροι και Σκορπιοί να είστε ανοιχτόμυαλοι και να μη διστάσετε ακόμα και να ξεμακρύνετε λίγο από τη ζώνη άνεσής σας, προκειμένου να πετύχετε κάτι που θέλετε πολύ, οικονομικό ή εpωτικό, γιατί έχετε την τύχη με το μέρος σας!

Πηγή