ΚΡΙΟΣ

Η σούπερ πανσέληνος στις 17 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τα ταξίδια, τις γνώσεις, τη διεύρυνση των οριζόντων σου και πάρα πολλά ευχάριστα γεγονότα που μπορούν να προκύψουν γύρω από αυτήν. Ίσως να ετοιμάσεις βαλίτσες ή να προετοιμαστείς για μια συνεργασία με το εξωτερικό. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στον τέταρτο οίκο σου βρίσκει μια τέλεια λύση σε σχέση με το σπίτι και την οικογένεια. Υ.Γ. Μπορείς να είσαι με άλλους χωρίς να γίνεσαι “κομμάτια”. Και σημαντικό είναι και το εξής: όταν οι άλλοι μας αγαπάνε, είναι ωραίο να μας αγαπάνε και για αυτά που εμείς θεωρούμε «αρνητικά». Αυτοί είμαστε στο κάτω κάτω της γραφής, και ό,τι μπορούμε κάνουμε. Αν ο άλλος θέλει κάτι να αλλάξουμε, ας το ζητήσει και βλέπουμε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πανσέληνος στις 17 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με τα οικονομικά και το συναισθηματικό πάθος και είναι εκπληκτική! Μπορεί να γίνει μια νέα συνεργασία  αυτές τις μέρες. Εξάλλου η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στις 18 μιλάει και για συμφωνίες και συμβόλαια. Μιλάει βέβαια και για μια νέα γνωριμία κατά πάσα πιθανότητα, η οποία θα είναι ένα θετικό σημάδι για την επαγγελματική ή συναισθηματική σου ζωή. Ο τρίτος οίκος είναι αυτός της επικοινωνίας και της σκέψης, πολλές φορές θα διαπιστώσεις ότι στο μυαλό σου υπάρχουν πολλές σκέψεις οι οποίες τρέχουν με απίστευτη ταχύτητα με αποτέλεσμα να γίνεσαι απίστευτα δημιουργικός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εκπληκτική πανσέληνος στις 17 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα και είναι μια ένδειξη ότι μπορεί να επισημοποιηθεί μια σχέση ή να δημιουργηθεί τώρα μια νέα! Στις 23 όμως πρόσεξε λίγο την αντίθεση της Αφροδίτη με τον Δία που όχι μόνο δείχνει ότι είσαι λίγο στον κόσμο σου και βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα, αλλά ότι μπορεί και να έχεις κάποιες ανασφάλειες που έρχονται στην επιφάνεια. Υ.Γ. Πάνω από όλα είναι σημαντικό να ελέγχεις τις προκαταλήψεις σου οι οποίες σε οδηγούν στο να βγάζεις τα δικά σου υποκειμενικά και πολλές φορές άκυρα συμπεράσματα. Δεν σημαίνει επειδή έχεις καλό ένστικτο ότι το νόημα που αποδίδεις σε εξωτερικά γεγονότα και μηνύματα είναι πάντα σωστό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σύνοδος του Άρη με τον Ερμή στο ζώδιό σου φέρνει καταπληκτικές ιδέες, επικοινωνία, γνωριμίες και μια πολύ ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή. Το σημαντικότερο είναι ότι νιώθεις ενθουσιασμό και έχεις απίστευτη ενέργεια. Βέβαια, φαίνεται ότι αυτό το διάστημα έχεις και δουλειά και αυτό είναι καλό μεν, αλλά δεν είναι και πολύ εύκολη πάντα η διαχείριση του χρόνου σου. Να μην ξεχνάς ότι το μυστικό είναι στο να ξέρεις τι ΘΕΣ. Πρόσεξε, το πρώτο βήμα είναι να έχεις κριτήριο αυτό που θέλεις, όχι αυτό που πρέπει ή που κρίνεις ότι «αντέχεις» ή «σηκώνει η κατάσταση» και το δεύτερο βήμα είναι να το βλέπεις ξεκάθαρα. Άκου τις επιθυμίες σου. Είναι ο πιο έγκυρος και γρήγορος τρόπος για να τις πραγματοποιήσεις, ακόμη κι αν τώρα κάτι τέτοιο σου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο.

ΛΕΩΝ

Η πανσέληνος στις 17 είναι εκπληκτική και πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας! Αυτές οι μέρες είναι ερwτικές, γεμάτες πάθος και μπορεί να σχεδιάζεις και την επισημοποίηση μιας σχέσεις ή και απογόνους! Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Δία βέβαια στις 23 μπορεί να σημαίνει ότι παρασύρεσαι από το συναίσθημα και τις ηδονές και ίσως θέλει να ξέρεις τι κάνεις και με ποιον, τουλάχιστον. Υ.Γ. Οι προσφορές και οι εκπλήξεις σε συναισθηματικό επίπεδο τις μέρες αυτές θα είναι πολλές. Θα μπορούσες να κάνεις μια νέα σχέση, να εστιάσεις μόνο στα θετικά της ήδη υπάρχουσας ή και να αποκτήσεις παιδί. Αλλά και μέχρι το τέλος του μήνα όλο και κάτι θα γίνεται και ο πέμπτος οίκος θα σου προσφέρει απλόχερα την εύνοιά του. Ερωτεύσου, ή τέλος πάντων κάνε κάτι δημιουργικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πανσέληνος στις 17 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι μεν, αλλά και με την αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας. Είναι μια πολύ θετική πανσέληνος που μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου και να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη, επίσης, πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου και φέρνει νέα πρόσωπα και γνωριμίες. Παρεμπιπτόντως, να πούμε ότι με τον Άρη στον ενδέκατο οίκο σου δεν είναι τυχαίο αν κάποιοι άνθρωποι σου σπάνε τα νεύρα, η αλήθεια είναι ότι όταν γίνεται κάτι τέτοιο, συνήθως το επιτρέπουμε εμείς γιατί δεν έχουμε θέσει κάποια όρια. Η λέξη «όρια» είναι μαγική, πάντως, να το θυμάσαι αυτό.

ΖΥΓΟΣ

Η πανσέληνος στις 17 πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο σου και είναι εκπληκτική! Ο οίκος αυτός σχετίζεται με την επικοινωνία, αλλά και τις νέες γνωριμίες και γενικότερα με την κοινωνική σου ζωή. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Δίας, πλανήτης της αφθονίας και της επέκτασης, και η πολύ αρμονική όψη με την Αφροδίτη στον ένατο οίκο σου μπορεί να σε ταξιδέψει ή να σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Υ.Γ. Αν καταφέρεις να είσαι συνεπής και να δείξεις δυναμισμό όποτε χρειάζεται, ο Άρης στον δέκατο οίκο σου θα αποδειχθεί ευεργετικός για να έχεις πολύ καλές εξελίξεις στην καριέρα σου αλλά και γενικότερα για να επιβληθείς και σε κοινωνικό επίπεδο. Σημαντικό είναι να μην χαρίζεσαι ή αιφνιδιάζεσαι στη δουλειά, ο καθένας που μπλέκει στα χωράφια σου ή / και γίνεται παρεμβατικός χωρίς λόγο είναι καλό να μπαίνει στη θέση του. Τις περισσότερες φορές πάντως στον εργασιακό χώρο αναγνωρίζονται ως έμπιστοι και καλοί επαγγελματίες αυτοί που ξέρουν να υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πανσέληνος στις 17 είναι πολύ θετική, σχετίζεται με τα οικονομικά σου και την αίσθηση ασφάλειας και σε ανεβάζει ψυχολογικά. Την επόμενη μέρα ο Ερμής και ο Άρης συναντιούνται στον πιο αισιόδοξο και ανοιχτόμυαλο οίκο σου και μπορεί η συνάντηση αυτή να είναι και ένδειξη για ένα ταξίδι ή για μια γνωριμία με ένα πρόσωπο από το εξωτερικό ή στο εξωτερικό. Αυτή είναι μια περίοδος κατά την οποία μπορείς πραγματικά να ανοίξεις το μυαλό σου και να αλλάξεις τις απόψεις σου, τις στάσεις, σου, ενδεχομένως κάποιους στόχους σου –προς όφελός σου πάντα- και τον τρόπο που σκέφτεσαι. Ο Άρης στον ένατο οίκο σου σε βγάζει από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα όπως την ξέρεις, για να σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι η πραγματικότητα έχει πολλές διαστάσεις, και ότι μπορείς να την δεις αλλιώς, πολύ πιο ευχάριστα και λειτουργικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πανσέληνος στις 17 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς! Είναι μια καλή ευκαιρία να ολοκληρώσεις κάτι ή να ξεκινήσεις κάτι εντελώς νέο. Στο ζώδιό σου μην ξεχνάς βρίσκεται και ο κυβερνήτης σου, ο τυχερός και επεκτατικός Δίας, ενώ η Αφροδίτη, πλανήτης της αγάπης και των σχέσεων βρίσκεται στον οίκο σου που αφορά τις σχέσεις! Το διάστημα που θα βρίσκεται ο Άρης στον όγδοο οίκο σου, δύο είναι τα πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Πρώτον, το σeξ θα κολλήσει στο κεφάλι σου και θα νιώθεις ότι σου ρουφάει τον εγκέφαλο. Δεν χρειάζεται να κοιτάς αλλού επειδή δεν σου κάθεται τρεις φορές τη μέρα ο Άλλος. Δεύτερον, το χρήμα θα μπαίνει αλλά και θα φεύγει εύκολα, οπότε πρέπει να προγραμματίζεσαι προσεκτικά. Κατά τα άλλα ο Άρης θα σε προικίσει με έναν τσαμπουκά και ένα ψυχικό σθένος άνευ προηγουμένου καθώς και με μια αυτοπεποίθηση που σπάει κόκαλα. Όπως καταλαβαίνεις, διαθέτεις εφόδια και στήριξη για να πετύχεις κάθε στόχο σου, το θέμα είναι πώς θα τα διαχειριστείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πανσέληνος στις 17 πραγματοποιείται στον δωδέκατο οίκο σου και είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς – ναι, φυσικά και μπορούμε να μιλάμε για μια θετική πανσέληνο. Ο οίκος αυτός σχετίζεται με τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση και φαίνεται ότι ισχυροποιείσαι σε εσωτερικό επίπεδο. Είναι μια περίοδος κατά την οποία είναι εύκολο να έχεις πρόσβαση στην «εσωτερική σου σοφία» και να ξέρεις από την αρχή τι είναι αυτό που θέλεις, ποιος είναι αυτός απέναντί σου και ποια κατάσταση βιώνεις. Πρόσεξε: μπορεί η διαίσθησή σου να φωνάζει για κάτι αλλά εσύ είσαι υποχρεωμένος να την εξετάσεις για να δεις πόσο έγκυρη είναι και όχι να την ακολουθείς τυφλά. Μερικές φορές πέφτουμε στην παγίδα να μπερδεύουμε τη διαίσθησή μας με τρελές σκέψεις που κάνουμε επειδή είμαστε ανασφαλείς και βγαίνουμε έτσι εντελώς εκτός θέματος. Επίσης, ο Ερμής και ο Άρης συναντιούνται στον οίκο σου των σχέσεων σε μια ισχυρή σύνοδο που μπορεί να αποτελεί και ένδειξη μιας νέας σχέσης αυτή την περίοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πανσέληνος στις 17 είναι μια από τις καλύτερες της χρονιάς και πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο της κοινωνικής σου ζωής – είναι πολύ πιθανό να γίνει μια νέα γνωριμία ή να προσεγγίσεις έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Εκεί που νομίζεις ότι τα πράγματα δυσκολεύουν, συνειδητοποιείς ότι έχεις ανθρώπους γύρω σου οι οποίοι σε αγαπάνε και θέλουν να βρίσκονται κοντά σου. Και μάλιστα οι ενδιαφέροντες άνθρωποι στη ζωή σου τώρα τελευταία τείνουν να πολλαπλασιάζονται. Αλλά ο ενδέκατος οίκος δεν αφορά μόνο τις φιλικές σχέσεις, έχει να κάνει και με τα όνειρά σου, τις ελπίδες και τις ευχές σου. Βέβαια, φαίνεται ότι βρίσκεσαι στα ουράνια, δεν είσαι και πολύ αντικειμενικός-ή στην κρίση σου, αλλά αν αυτό το κάνεις με κάποιο μέτρο, γιατί να μην το απολαύσεις;

ΙΧΘΥΣ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη είναι μια αρμονική όψη που σχετίζεται με την συναισθηματική σου ζωή. Είναι σαν να λέμε ότι ο πλανήτης της επικοινωνίας, της σκέψης και των γνωριμιών ενώνει τις δυνάμεις του με τον Πλανήτης της ενέργειας και του ενθουσιασμού. Πολύ δυνατά πράγματα δηλαδή μπορούν να συμβούν στη συναισθηματική σου ζωή ή μπορεί να μιλάμε και για την απόφαση να αποκτήσεις απογόνους. Σχετικά με την πολύ θετική πανσέληνο στις 17, αν ψάχνεις για δουλειά είναι πολύ πιθανό να βρεις αυτή την περίοδο. Αν πάλι έχεις, τότε αυτό που θα συμβεί είναι μάλλον η αναγνώριση των κόπων σου και αυτό θα σε κάνει να πας διακοπές έχοντας το κεφάλι σου ήσυχο από τη μία, αλλά και να γίνεις ακόμη πιο αποδοτικός στη δουλειά σου από την άλλη.

πηγη