Μην χασετε

Δείτε τις πιο Όμορφες Διακοσμητικές Αλλαγές που Μπορείτε να Κάνετε σε Σπίτι Ενοικίου

Όπως είναι λογικό δεν θέλετε να κάνετε πολλές αλλαγές στο σπίτι, μιας και μένετε σε ενοίκιο και δεν σας ενδιαφέρει να αλλάξετε πράγματα σ’ ένα σπίτι που δεν είναι δικό σας – ή μπορεί να μην σας αφήνει και ο ιδιοκτήτης. Δείτε τι μπορείτε να αλλάξετε προσωρινά για να αισθάνεστε το σπίτι σας εντελώς δικό σας.

Προσωρινά γατζάκια Πάρτε όμορφα γατζάκια και κολλήστε τα σε όποιο σημείο του σπιτιού θέλετε. Κανείς δεν πρόκειται να σας «μαλώσει» αν κάνετε κάτι τέτοιο καθώς δεν πρόκειται να ανοίξετε καμία τρύπα στον τοίχο. Κρεμάστε κάδρα, φωτογραφίες, πετσέτες και ότι άλλο θέλετε.

Ταινία διπλής όψης Αν δεν σας αρέσουν καθόλου τα πατώματα του σπιτιού υπάρχει λύση να μην τα βλέπετε καθόλου. Ειδικά τους χειμερινούς μήνες μπορείτε να πάρε μία μοκέτα ή ένα χαλί που να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος τους και να το κολλήσετε στο πάτωμα με ταινία διπλής όψης.

Αν δεν σας αρέσει το πάτωμά σας μπορείτε να το καλύψετε εντελώς με μοκέτα ή χαλί.

Μαυροπίνακας Μετατρέψτε έναν τοίχο του σπιτιού σας σε έναν μεγάλο μαυροπίνακα για να σημειώνετε πάνω του ό,τι θέλετε. Μπορείτε πέρα από λίστες για τα ψώνια σας, να σημειώνετε και συνταγές ή και διάφορα άλλα πράγματα που θέλετε να θυμάστε.

Advertisements

Ταπετσαρίες Οι ταπετσαρίες είναι η τέλεια λύση για να κάνετε τους τοίχους σας όπως τους ονειρεύεστε. Ψάξτε και βρείτε ένα όμορφο σχέδιο και βάλτε το σε έναν ή σε πολλούς τοίχους του σπιτιού σας. Οι ταπετσαρίες αφαιρούνται εύκολα κι έτσι δεν πρόκειται να προκαλέσετε καμία ζημιά στο σπίτι.

Οι ταπετσαρίες μπορούν να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά έναν χώρο. Διαλέξτε κάποια και ομορφύνετε το σπίτι σας.

Αυτοκόλλητα πλακάκια Αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να κρύψετε τα άσχημα πλακάκια του σπιτιού. Βρείτε κάποιο σχέδιο που σας αρέσει και κολλήστε το πάνω στα παλιά πλακάκια. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε ένα εντελώς διαφορετικό και καινούργιο λουκ στα «αντιπαθητικά» πλακάκια του σπιτιού.

Stickers για τους τοίχους Αν δεν θέλετε να βάλετε ολόκληρη ταπετσαρία σε κάποιον από τους τοίχους του σπιτιού σας μπορείτε απλά να κολλήσετε κάποια αυτοκόλλητα της επιλογής σας.

Αλλάξτε τα πόμολα Νιώστε άνετα και αλλάξτε όλα τα πόμολα του σπιτιού, αν σας ευχαριστεί κάτι τέτοιο. Παρόλο που μπορεί να σας φαίνεται αστεία μία τέτοια αλλαγή, είναι πολύ σημαντική και θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το χώρο σας. Όταν έρθει η ώρα να φύγετε από το συγκεκριμένο σπίτι μπορείτε πολύ απλά να αφαιρέσετε τα πόμολα και να ξαναβάλετε τα παλιά χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.

Advertisements

πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα