Οι περισσότεροι άντρες τις φοβούνται και δεν τις πλησιάζουν καν, όμως μας έχουν μάθει πολλά και για πολλούς αποτελούν πρότυπα. Ο λόγος γίνεται για τις δυναμικές γυναίκες. Εάν και εσείς ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε σίγουρα έχετε τα παρακάτω χαρακτηρίστηκα.

Φροντίζουν τον εαυτό τους μόνες τους. Οι δυναμικές γυναίκες είναι περήφανες και δεν χρειάζονται έναν άντρα για να στηριχτούν. Μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνες τους.

Κάνουν τα πράγματα με το δικό τους τρόπο. Δεν έχουν το σύνδρομο ανωτερότητας, απλά μερικές φορές νιώθουν πιο σίγουρες εάν ολοκληρώσουν κάτι με το δικό τους τρόπο.

Δεν φοβούνται τη δέσμευση. Είναι έτοιμες να έρθουν κοντά σε κάποιον, ωστόσο είναι προσεκτικές ποιους βάζουν στη ζωή τους.

Είναι κοντά σε όσους έχουν ανάγκη. Ένα από τα χαρακτηριστικά των δυναμικών γυναικών είναι ότι προσφέρουν πάντα βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται.

Αγαπάνε άνευ όρων. Σέβονται και εκτιμούν αυτόν που έχουν δίπλα τους. Σε όλους τους τομείς.

Ζητάνε βοήθεια όταν τη χρειάζονται. Ισχυρός σημαίνει να ξέρει πώς και πότε να ζητήσει βοήθεια. Το να είσαι δυναμικός δεν σημαίνει ότι μπορείς να φέρει το βάρος του κόσμου στους ώμους μόνος σου. Αυτό σημαίνει ότι όταν έχετε ανάγκη από βοήθεια τη ζητάτε.

πηγή