Η αστυνομία είναι πάντα άγρυπνη. Κι όχι μόνο για να συλλαμβάνει κακοποιούς και εγκληματίες αλλά ακόμη και για να βρει μια γυναίκα που άνοιξε μια συσκευασία παγωτού σε ένα σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ, το έγλυψε και στην συνέχεια το έβαλε πάλι πίσω.

Ναι, αυτό συνέβη στο Λάφκιν των ΗΠΑ με την αστυνομία να αναζητά μια γυναίκα που άνοιξε ένα παγωτό και το έβαλε πάλι στην θέση του, δημοσιεύοντας μάλιστα ένα βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral συγκεντρώνοντας πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές.

Αντιμέτωπη με βαρύτατες κατηγορίες

Η αστυνομία λέει πως η γυναίκα είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία για κακούργημα δευτέρου βαθμού για την παραβίαση καταναλωτικού προϊόντος, το οποίο επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και 20 χρόνια και πιθανό πρόστιμο πάνω από 10.000 δολάρια.

 

Η Blue Bell, η εταιρεία που παρασκευάζει το παγωτό, έκανε επίσης ανακοίνωση δηλώνοντας πως επιθεώρησε τα ψυγεία στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ, και απομάκρυνε όλες τις συσκευασίες. «Η ασφάλεια του παγωτού μας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρήσουμε το υψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης των πελατών μας. Η παραβίαση τροφίμων δεν είναι αστεία υπόθεση και δεν θα ανεχτούμε τέτοια συμπεριφορά».

Την ώρα που υπάρχει παγωτατζής που χρεώνει διπλά στους infuencers, έχοντας απηυδήσει γιατί του ζητούν δωρεάν παγωτό, αυτή η γυναίκα αποφάσισε να κάνει κάτι τελείως αηδιαστικό και να δοκιμάσει με έναν απαράδεκτο τρόπο, παγωτό.

Πηγή