Γιώργος Χρανιώτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τηλέραμα, δε μίλησε με τα πιο κολακευτικά σχόλια για το φετινό Survivor. Ο ηθοποιός που συμμετείχε στο πρώτο ριάλιτι επιβίωσης, εξίσου επιτυχημένο στα νούμερα τηλεθέασης με το φετινό, στην ερώτηση για το αν παρακολουθεί το Survivor, απάντησε αρνητικά και υποστήριξε ότι το θεωρεί «φεστιβάλ κουτσομπολιού», καθώς και ότι «με προσβάλλει αισθητικά». Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε:

 

«Όχι, δεν παρακολουθώ Survivor γιατί με προσβάλλει αισθητικά και μου φαίνεται επικίνδυνο να υπάρχουν τέτοια πρότυπα. Όταν μπήκα εγώ στο δικό μας Survivor, μπήκα σε ένα παιχνίδι με αγωνίσματα, δοκιμασίες επιβίωσης και διαχείρισης της τρέλας που προκαλεί η πείνα και όχι σε ένα φεστιβάλ κουτσομπολιού, όπως αυτό τώρα. Είμαι πολύ ευγνώμων που για 4 μήνες και 10 ημέρες κλείστηκα σε μια “κάψουλα” χωρίς κινητά, χρήματα, φαγητό.

Βγήκα πολύ δυνατότερος. Εκεί κατάλαβα ποιοι είναι οι φίλοι μου στη ζωή, εκεί αποφάσισα ότι θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδί, εκεί ανέπτυξα σχέσεις με κάποιους ανθρώπους. Ο Ντάνος, είναι συγγενής μου πλέον, τον αγαπώ για την ψυχή, για την ευθύτητα και για τις αρχές του», και πρόσθεσε:

  Έλενα Ακρίτα: «Πήγα ψυχίατρο και έκανα ψυχοθεραπεία και με φάρμακα. Δεν το ξεπέρασα.»

 

«Εκεί επίσης αποφάσισα πως ήθελα να κάνω ένα ταξίδι με τον μακαρίτη πια πατέρα μου, γιατί δεν ήξερα πόσο θα τον είχα. Και όλα αυτά έγιναν. Και ο μπαμπάς μου έφυγε στην ώρα του και είμαι σίγουρος πως τώρα περνάει πολύ καλύτερα εκεί που είναι. Επιλέγω να γιορτάζω για τη ζωή που έζησε και όχι να θρηνώ γιατί μου λείπει», κατέληξε ο ηθοποιός, Γιώργος Χρανιώτης.

 

Πηγή