Εξώδικο εν είδη επιστολής έστειλε ο Γιώργος Πατούλης στη σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη, ζητώντας της να σταματήσει να μιλά δημόσια για τη σχέση του για να προστατευτεί το παιδί τους. «Πρέπει να προστατευτεί το παιδί. Δεν πρέπει να γίνεται καμία αναφορά στο παιδί μας», αναφέρει χαρακτηριστικά στο εξώδικο που έχει στείλει ο Γιώργος Πατούλης στη σύζυγό του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

 

Το εξώδικο ο Γιώργος Πατούλης το έστειλε στη σύζυγό του την Τρίτη, 23 Μαρτίου, και μέσα από αυτό της ζητεί να σταματήσει να αναφέρεται στο παιδί που έχουν αποκτήσει μαζί στα 35 χρόνια κοινής πορείας του για να το προφυλάξουν ψυχολογικά.

 

Advertisements

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Μαρίνα Πατούλη έδωσε συνέχεια στη διαμάχη τους με το ποστάρισμα ενός άρθρου στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook υπό τον τίτλο «Είμαστε όλες Μαρίνα Πατούλη…», δ«Από σήμερα είμαι Μαρίνα. Μαρίνα Πατούλη.

Για εκείνον τον τύπο που με άφησε σύξυλη ένα καλοκαίρι, λίγο πριν από τις διακοπές. Και για την κολλητή μου, που έκλαιγε μερόνυχτα για έναν «τίποτα», καταλήγει το άρθρο που γράφει η Ρομίνα Ξυδά, και, όπως γράφει η κ. Πατούλη, που φαίνεται ότι δεν δίνει σημασία στο γεγονός ότι ο περιφερειάρχης κρατά χαμηλούς τόνους, τουλάχιστον δημοσίως: «Σαν να με γνώριζε χρόνια…Ευχαριστώ από καρδιάς !!!»

 

Δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία

Advertisements

Υπενθυμίζεται ότι παρά την σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη, εναντίον του αλλά και κατά του στενού του φίλου Χάρη Ρώμα, ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης, δηλώνει ότι δεν θέλει να δώσει συνέχεια, μετά το χωρισμό του ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή της «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Περιφερειάρχη Αττικής, εχθές Δευτέρα, μετά τις δημόσιες δηλώσεις της συζύγου του στην τηλεόραση.

«Μίλησα και εγώ χθες με τον κ. Πατούλη. Του λέω “τι κάνετε κ. Περιφερειάρχα;”. Μου λέει “ψάχνω γιατρούς”. Καταλαβαίνω πως δεν έχει διάθεση για άλλη κουβέντα… Το αντιλαμβάνομαι, το σέβομαι. ‘’Υπάρχει ένα θέμα προσωπικό που έχει προκύψει με τη σύζυγό σας’’, είπα. Κατάλαβα ότι δε θέλει να μιλήσει καθόλου για τα προσωπικά του, παρόλο που εκτίθενται κάποια στοιχεία για την σχέση τους. Όταν άρχισα να επιμένω μου λέει επειδή κ. Τσιμτσιλή είστε και εσείς μητέρα και επειδή θέλω να προστατεύσω το παιδί μου, εγώ δεν θα δώσω τροφή σε αυτή την ιστορία», είπε on air η παρουσιάστρια.

 

Advertisements

Πηγη

Advertisements