Αν μόλις γίνατε 35 συγχαρητήρια είστε στην καλύτερη ηλικία της ζωής σας. Βρίσκεστε στην περίοδο που πιθανά είναι πιο ανεξάρτητη από κάθε άλλη ηλικιακή δεκαετία και όλα  επιτρέπονται- σχεδόν.

Advertisements

Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξάχθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο η ηλικία των 35 είναι για τις γυναίκες η πιο ευτυχισμένη περίοδος, με το 70% να δηλώνει πως δεν ένιωθαν ποτέ τόσο χαρούμενες όσο τώρα.

Η έναρξη της δεκαετία αυτής χαρακτηρίζεται από σημαντικές αλλαγές. Το να αλλάξεις καριέρα, να μετακομίσεις σε άλλη πόλη ή και χώρα ή να κάνεις μια ουσιαστική σχέση γίνεται κοντά στα 30. Ένα επίσης από τα πράγματα που απολαμβάνουν οι γυναίκες στα 35 τους είναι το καλό σ∈ξ. Σε αυτές τις ηλικίες έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αγαπάνε περισσότερο το σώμα τους με αποτέλεσμα να απολαμβάνουν καλύτερα το σ∈ξ, σε σχέση με άλλες δεκαετίες. Μάλιστα έρευνες έχουν δείξει πως στα 35 ακριβώς οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη σ∈ξουαλική αυτοπεποίθηση από κάθε άλλη ηλικία.

Ένας άλλος λόγος που τα 35 χαρακτηρίζονται ως η καλύτερη ηλικία είναι η επαγγελματική σταδιοδρομία. Οι γυναίκες σε αυτή την ηλικία δουλεύουν με όρεξη και θέλουν να τα καταφέρουν. Μάλιστα μια έρευνα έχει δείξει πως κυρίως οι καλλιτέχνες ή οι επιστήμονες είναι πιο πιθανό να φτάσουν στο πικ της καριέρας τους στα μέσα της δεκαετίας των 30.

Πάνω απ’ όλα, όμως  η αυτογνωσία και η εμπιστοσύνη στον εαυτό τους είναι τα βασικά συστατικά της ισορροπίας των γυναικών που βρίσκονται κοντά στα 30. Επομένως ο «μαγικός» αριθμός της ευτυχίας κρύβεται κάπου στα 35.

πηγή

Advertisements