Μην χασετε

Γιάννης Ρώτας: «Ο Στάθης δεν πέθανε από καρκίνο, αλλά από…»

«Ο γιατρός μου έλεγε πως ο καρκίνος υποχωρούσε. Πήγαινε καλά. Είχε πάρει και…».

Ο αδελφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, έδωσε συνέντευξη στο Spirto και τη Ράνια Καρατζαφέρη, όπου δήλωσε μετανιωμένος για όσα είχε πει για τη Χριστίνα Ψάλτη, ενώ αποκάλυψε πως ο πολυαγαπημένος ηθοποιός δεν “έφυγε” από καρκίνο, αλλά από αναπνευστική λοίμωξη.

Δεν έχετε καμία επαφή με τη Χριστίνα να φανταστώ μετά και τα όσα είχαν γίνει…

Να σου πω κάτι; Μπορεί να έχει και δίκιο κάπου. Αφού εγώ την ξεφώνισα. Εγώ δεν ήξερα. Όταν έφυγε ο αδελφός μου τα έμαθα όλα. Ότι είχαν χωρίσει τρεις μήνες, ότι υπήρξε κάποιος δεσμός… περίεργος, γι’ αυτό τρελάθηκα τότε και με βάρεσαν όλα αυτά στο κεφάλι. Να σου πω όμως κάτι; Το έχω μετανιώσει. Γιατί δεν είχε νόημα. Ήταν μια παρορμητική στιγμή. Αν το ξανασκεφτόμουν, δεν θα το τράβαγα τόσο πολύ. Εγώ το τράβηξα, εγώ φταίω.

Advertisements

Δείτε επίσης: Ζάχος Χατζηφωτίου: «Με εκνεύριζε πολύ μία που την έλεγαν Γιατζόγλου, ήμουν 2 χρόνια μαζί της»

Σίγουρα θα πικράθηκε κι εκείνη με όλα αυτά που είχες πει.

Πικράθηκα αλλά ήταν αλήθεια. Κι εδώ θέλω να πω κάτι για τον αδελφό μου. Δεν πήγε από καρκίνο ο Στάθης. Πήγε από αναπνευστική λοίμωξη. Ο γιατρός μου έλεγε πως ο καρκίνος υποχωρούσε. Πήγαινε καλά. Είχε πάρει και τέσσερα κιλά, έτρωγε. Ο γιατρός μου είπε πει επί λέξει: «Γιάννη μου, εγώ θα τον κάνω τον Στάθη να πάει με τα πόδια στο σπίτι».

Δεν φαντάζομαι να εννοείς ότι πρόκειται γι’ αυτό το ενδονοσοκομειακό μικρόβιο που έχει θερίσει τόσο κόσμο;

Advertisements

Κι όμως, ναι. Αυτό ήταν! Γιατί πήγαιναν αργά και τον έβλεπαν κάποιοι που δεν πρόσεχαν. Πήγαινε ο ένας, πήγαινε ο άλλος… Εγώ πάντοτε φορούσα μάσκα και απολύμαινα τα χέρια μου για να μπω μέσα. Αυτοί δεν πρόσεχαν. Γι’ αυτό έπαθε αυτή τη λοίμωξη.

Δείτε επίσης: Βίκυ Κουλιανού: «Με πλησίασε και μου λέει… είμαι ο Μιχάλης Ασλάνης! Του λέω σκασίλα μου, δεν σας ξέρω»

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα