«Όταν η Ισμήνη φτάσει 17 και έχει αγόρια δεν…»

Advertisements

 

Ο Γιάννης Αϊβάζης παραχώρησε συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού και στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε στην κόρη του και πως τους ένωσε ακόμα περισσότερο με τη Μαρία Κορινθίου.

 

«Σίγουρα όταν έχεις ένα παιδί και υπάρχει μια ένταση, το σκέφτεσαι πολύ περισσότερο, απ’ ότι αν είσαι μόνος σου. Από την άλλη το παιδί μας φέρνει πολύ περισσότερο κοντά. Με τη Μαρία μεγαλώνουμε μαζί. Το παιδί είναι σίφουνας, έχει πάρει και από τους δύο μας. Είναι απόλυτη, επιτακτική, με ευγένεια πάντα», ανέφερε ο Γιάννης Αϊβάζης που παρά την αγάπη του για την κόρη του λέει πως δεν έχουν στα σχέδια τους την απόκτηση δεύτερου παιδιού.

Advertisements

«Είναι αργά νομίζω για δεύτερο παιδί. Περάσαμε δύσκολα, δεν περάσαμε εύκολα με αυτό που πέρασε η Μαρία, την επιλόχειο κατάθλιψη, είναι άλλο πράγμα να το λες και άλλο να το βιώνεις. Επ’ ουδενί δεν θα ήθελα η Μαρία να περάσει ξανά ένα ίδιο πράγμα», είπε ο ηθοποιός.

«Όταν η Ισμήνη φτάσει 17 και έχει αγόρια δεν ξέρω πως θα είμαι. Είναι κρίσιμες ηλικίες. Αν θεωρήσεις ότι με τη μαμά της έχουμε μια υπεροχή σχέση και αγάπη εδώ και 12 χρόνια, θα σου έλεγα «ναι». Θα ήθελα να βρει κάποιον σαν και εμένα. Τους λυπάμαι όντως αυτούς που θα βρει η Ισμήνη. Είναι ένα παιδί πολύ καπάτσο. Θα παίρνει πάντα αυτό που θέλει χωρίς πολλά πολλά. Τους λυπάμαι πραγματικά», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Αϊβάζης.

 

 

Advertisements

Πηγή

Advertisements