Μην χασετε

Γαρμπή για Σφακιανάκη: «Είναι από τους πιο ευγενικούς άντρες που έχω συνεργαστεί»

Η Καίτη Γαρμπή, χαλαρή και ευδιάθετη, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» και μίλησε για τη δισκογραφική επανασύνδεσή της με τον Φοίβο μετά από 19 ολόκληρα χρόνια, για το πώς είναι η σχέση τους σήμερα και αποκάλυψε για πρώτη φορά τα νέα της επαγγελματικά σχέδια.

Advertisements

Για τα προσωπικά της, εξήγησε πως παραμένει ζωντανός ο έρωτας με τον Διονύση Σχοινά μετά από 22 χρόνια γάμου, αλλά και για ποιους λόγους συνήθως τσακώνονται.

Τέλος, αναφέρθηκε στην συνεργασία Νότη Σφακιανάκη – Πάολα, όπου η δεύτερη αποχώρησε δύο εβδομάδες πριν πέσει η αυλαία του σχήματος. Η τραγουδίστρια είχε τονίσει πως είναι η πρώτη φορά που δεν τελειώνει μια σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη, ενώ ευχαρίστησε την επιχείρηση και τους 120 εργαζόμενους που πλέον είναι οι 120 νέοι φίλοι της.

Ωστόσο, η Καίτη Γαρμπή, η οποία συνεργάστηκε τον προηγούμενο χειμώνα, αλλά και πριν μερικά χρόνια με τον Νότη Σφακιανάκη, έκανε κάποιες αποκαλύψεις στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά σχετικά με τις εμπειρίες που είχε από τον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή.

«Αυτό που ξέρω για τον Νότη και το ‘χω ξαναπεί είναι ότι και τις δύο φορές, που συνεργαστήκαμε, ήταν από τους πιο ευγενικούς άντρες που έχω συνεργαστεί. Κύριος. Δεν είχαμε ούτε μισό πρόβλημα στη συνεργασία. Κανονίσαμε από την αρχή ποιες είναι οι ώρες μας και όλα τα τηρήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είχαμε την «καλησπέρα μας», την αγκαλιά μας και τα φιλιά μας. Δύο κουβέντες. Δεν είχαμε το παραμικρό πρόβλημα από τη στιγμή που ξεκαθαρίσαμε τους ρόλους μας», δήλωσε η ίδια.

Πηγή

Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα