Έκανε την έκπληξη ο Justin Bieber και μας άφησε όλους άφωνους! Ο τραγουδιστής από τον Καναδά παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα την αγαπημένη του Hailey Baldwin.

Ο γάμος τους επιβεβαιώνεται από διάφορες πηγές στο εξωτερικό και έρχεται μόλις δύο μήνες μετά τον αρραβώνα.  Το μοντέλο και ο Justin φαίνεται πως παντρεύτηκαν την Πέμπτη στη Νέα Υόρκη σύμφωνα με το People. «Το έκαναν χωρίς να ακούσουν κανέναν», αναφέρει πηγή κοντά στο ζευγάρι.

Μάλιστα υπάρχει ήδη επιβεβαίωση από μέλη της οικογένειας πως το μυστήριο τελέστηκε με κάθε νομιμότητα στο δημαρχείο. Ωστόσο σύντομα αναμένεται και θρησκευτικός γάμος, ο οποίος θα έχει καλεσμένους συγγενείς και φίλους. «Θα κάνουν μία μεγάλη γιορτή ενώπιον Θεού και αγαπημένων τους ανθρώπων», σημειώνει μία δεύτερη πηγή στο περιοδικό.

Το ΤΜΖ από την πλευρά του δημοσίευσε φωτογραφία του ζευγαριού να επισκέπτεται τον χώρο του Δημαρχείου, όπου βγαίνουν οι άδειες γάμου. Μάλιστα φαίνεται άνθρωποι να άκουσαν τον Bieber να λέει στην αγαπημένη του: «Ανυπομονώ να σε παντρευτώ».

  Νίκος Ψαρράς: «Είμαι πιστός και πολύ περήφανος - Είναι ωραίo να τoν τιμάς τον άνθρωπό σου»

Πηγή